pvc ramen

Profiteer en renoveer uw ramen
Direct online offerte

In 4 stappen nieuwe pvc ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Ramen van hoogste kwaliteit direct van de producent

GroothandelRamen biedt een uniek concept: nieuwe ramen op iedere gewenste maat tegen een absolute bodemprijs.
GroothandelRamen levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Of u nu één keukenraampje wil vervangen of een heel appartementencomplex gaat realiseren. Wij leveren topkwaliteit ramen van Aluplast, Deceuninck en Schüco tegen zéér lage prijzen.

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Meer dan 215 kleuren

U dacht dat PVC ramen per definitie wit zijn? Dan brengen we u graag op andere gedachten! Met Aluplast pvc-ramen heeft u namelijk de keuze uit een breed pallet genuanceerde tinten van eigentijds tot houtdesign.

Pvc ramen aluplast

Aluplast ramen

10_jaar_groen.png

De pvc ramen die wij leveren, zijn gemaakt van hoogwaardige profielen van Duits fabrikant Aluplast. Door lage productie- en importkosten kunnen wij u deze ramen van topkwaliteit tegen de best mogelijke prijs leveren.

Pvc ramen worden het meest gekozen. Belangrijkste factor van pvc ramen is de erg hoge isolatiewaarde. De structuur aan de binnen- en buitenzijde maakt pvc-ramen vrijwel onderhoudsvrij.

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Op zoek naar pvc-ramen, kunststof kozijnen op maat? Bij GroothandelRamen!

Pvc ramen met rolluikPolyvinylchloride – in de volksmond pvc genoemd – is al een tijdje niet meer weg te denken bij de bouw en renovatie van een energiezuinige woonplaats. Zo heeft het synthetische goedje zijn weg naar talloze eersteklas profielen van pvc-ramen gevonden en zich tot een cruciaal energiebesparend bouwmateriaal ontpopt. Net daarom is de keuze voor een geschikte leverancier van het grootste belang. Bij GroothandelRamen beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle pvc-ramen van topmerken zoals Deceuninck en Aluplast – en dat aan de scherpste prijzen! Wij zijn dan ook veruit de goedkoopste op de markt en leveren bovendien aan zowel particulieren als zelfstandigen: of het nu om één klein keukenraampje dan wel een heel appartementsblok gaat, bij GroothandelRamen kan je steeds terecht! Door onze lage productiekosten geniet je ten slotte van de voordeligste tarieven. Zo kan jij een energie- én budgetbesparende verbouwing uitvoeren.

Ramen uit pvc gaan energieverlies tegen

Pvc is door zijn hoge isolatiedichtheid en relatief lage prijs erg in trek bij energiebesparende renovaties, en is standaard van hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzien. Logisch ook, want pvc is erg licht, duurzaam en – niet onbelangrijk – inbraakveilig door het verstevigd stalen binnenkader met twee anti-inbraakpunten. Door de geluidswerende afsluiting wordt lawaai van buitenaf bovendien tot een minimum beperkt. Een degelijke renovatie met behulp van een architect of energiedeskundige bespaart je met andere woorden al gauw honderden euro’s. Wist je trouwens dat je dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid van verschillende premies en subsidies kan gebruik maken? Zo heb je bij een renovatie van een woning ouder dan 10 jaar recht op 6% btw in plaats van 21% en vormt de overgang van enkel naar isolerend glas één van de doelstellingen voor 2020. Bovendien kan je tot wel €1250 renovatiepremie voor de plaatsing van pvc-ramen bekomen. Bij GroothandelRamen staat ons deskundig team steeds tot jouw beschikking voor aankoopadvies en bijkomende raad – ook na de aankoop van je goederen.

Een ruim assortiment aan scherp geprijsde ramen

Vensterramen uit pvc vormen niet alleen een aantrekkelijk en goedkoop alternatief voor metalen en houten ramen, ze vereisen ook erg weinig onderhoud. Even met de natte spons en wat schoonmaakmiddel erover en de pvc-raamprofielen zijn weer zo goed als nieuw! In tegenstelling tot wat sommige voor opvattingen doen vermoeden, bestaat het kleurenpalet van pvc-ramen uit meer dan enkel wit en plastic. Bij GroothandelRamen heb je namelijk keuze uit een breed kleurenpalet – en dat zonder meerprijs! Zo bootsen pvc-ramen doeltreffend houten ramen of aluminium profielen in tal van kleuren en stijlen na. Voor elk wat wils dus!

Types pvc-ramen: ramen met rolluiken

GroothandelRamen biedt de beste pvc-ramen aan de voordeligste tarieven. Door de lage productietarieven kunnen wij jou eersteklas pvc-ramen van topmerken als Aluplast en de Belgische fabrikant Deceuninck aanbieden. Waar Deceuninck uitblinkt in strak design en hoge isolatiewaarden, levert Aluplast oerdegelijke en esthetisch aantrekkelijke kunststofkozijnen van Duitse makelij. Beide lenen zich voor verschillende soorten interieuren, zijn uiterst energiezuinig en beschikken over een zéér lange levensduur. Neem dus snel een kijkje in ons ruim en scherp geprijsd assortiment en sla vandaag nog aan het dromen over je vernieuwde woning. Voor jouw gebruiksgemak hebben we alle soorten pvc-ramen hieronder opgelijst:

Ramen vervaardigd door Belgische fabrikanten

Pvc ramen TienenGroothandelRamen heeft een akkoord met meerdere Belgische fabrikanten van pvc-ramen, waaronder Deceuninck, en staat dus garant voor Belgische raamprofielen van topkwaliteit. Uw pvc-ramen worden niet alleen in België geproduceerd en samengesteld, maar ook uitsluitend door Belgische ondernemers geplaatst. 90% van onze bestellingen is dan ook binnen vijf weken gereed, terwijl dit doorgaans dubbel zo lang duurt. Wij zijn met andere woorden de snelste en goedkoopste voor op maat ontworpen pvc-ramen van topkwaliteit!

Offerte ramen berekenen, ramen installeren in een handomdraai gebeurd

Niet de handigste Harry in huis, of beschik je niet over tien gereedschapskisten aan materiaal?  Geen probleem! De aankoop en installatie van pvc-ramen gebeurt immers erg gebruiksvriendelijk. Allereerst meet je je ramen op en figureer je deze in onze online calculator. Plaats vervolgens een bestelling en de ramen op maat zijn al bijna naar je onderweg! Na vijf weken zijn jouw ramen klaar om afgehaald of geplaatst te worden. Zo leveren wij bovendien technische bijstand bij plaatsing van de pvc-ramen op uw werf. Door bijvoorbeeld de uitbraak en al het voorbereidende werk zelf te doen, bespaart u al gauw handenvol geld. Heb je nog vragen? Contacteer dan ons gekwalificeerd personeel, dan zoeken we het samen voor je uit.