Groothandel ramen en deuren als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

PVC RAMEN

Profiteer en Renoveer

uw Ramen

Online offerte maken voor uw
PVC ramen

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

PVC Ramen van Hoogste Kwaliteit Direct van Producent!

GroothandelRamen biedt een unieke concept: Nieuwe ramen op iedere gewenste maat tegen een absolute bodemprijs.

GroothandelRamen levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Of u nu één keukenraampje wil vervangen of een heel appartementencomplex gaat realiseren. Wij leveren topkwaliteit PVC ramen van Blyweert en Aluplast tegen zéér lage prijzen.

Meer dan 215 kleuren

U dacht dat PVC of aluminium ramen per definitie wit zijn? Dan brengen we u graag op andere gedachten! Met Aluplast PVC ramen heeft u namelijk de keuze uit een breed pallet genuanceerde tinten van eigentijds tot houtdesign.

ALUPLAST PVC Ramen


De PVC ramen die wij leveren zijn gemaakt van hoogwaardige profielen van Duits fabrikant Aluplast. Door Lage productie- en importkosten kunnen wij u deze ramen van topkwaliteit leveren tegen de best mogelijke prijs.

PVC ramen worden het meest gekozen. Belangrijkste factor van pvc ramen is de erg hoge isolatiewaarde. De structuur aan de binnen- en buitenzijde maakt pvc ramen vrijwel onderhoudsvrij.

Pvc-ramen kopen bij Groothandelramen 

Polyvinylchloride – in de volksmond pvc genoemd – is al een tijdje niet meer weg te denken bij de bouw en renovatie van een energiezuinige woonplaats. Zo heeft het synthetische goedje zijn weg naar talloze profielen van pvc-ramen gevonden en zich tot een cruciaal energiebesparend bouwmateriaal ontpopt. Net daarom is de keuze voor een geschikte leverancier van het grootste belang. Bij Groothandelramen beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan eersteklas pvc-ramen van kwalitatieve merken zoals Deceuninck en Aluplast – en dat aan de scherpste prijzen! Wij zijn dan ook veruit de goedkoopste op de markt en leveren bovendien aan zowel particulieren als zelfstandigen: of het nu om één klein keukenraampje dan wel een heel appartementsblok gaat, bij Groothandelramen kan je steeds terecht! 

Pvc-ramen als energiebesparing 

Pvc-ramen zijn door hun hoge isolatiedichtheid en relatief lage prijs erg in trek bij energiebesparende renovaties, en zijn standaard van hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzien. Logisch ook, want pvc is erg licht, duurzaam en – niet onbelangrijk – inbraakveilig door het verstevigd stalen binnenkader met twee anti-inbraakpunten.  

Een degelijke renovatie met behulp van een architect of energiedeskundige bespaart je met andere woorden al gauw handenvol geld. Wist je trouwens dat dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid van verschillende premies en subsidies kan gebruik maken? Zo heb je bij een renovatie van een woning ouder dan 10 jaar recht op 6% btw in plaats van 21% en vormt de overgang van enkel naar isolerend glas één van de doelstellingen voor 2020. Bovendien kan je tot wel €1250 renovatiepremie bekomen voor het plaatsen van pvc-ramen. Bij Groothandelramen staat ons deskundig team steeds tot jouw beschikking voor aankoopadvies en bijkomende raad – ook na de aankoop van je gloednieuwe pvc-ramen. 

Een uiteenlopend gamma aan onderhoudsarme en goedkope pvc-ramen 

Maar dat is niet alles! Pvc-ramen vormen niet alleen een aantrekkelijk en goedkoop alternatief voor metalen en houten ramen, ze zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Even met de natte spons en wat schoonmaakmiddel erover en de pvc-profielen zijn weer zo goed als nieuw! In tegenstelling tot wat bepaalde vooropvattingen doen vermoeden, bestaat het kleurenpalet van pvc-ramen uit meer dan enkel wit en plastic. Zo bootsen pvc-ramen doeltreffend houten ramen of aluminium profielen in tal van kleuren en stijlen na. Voor elk wat wils! 

Types pvc-ramen 

Groothandelramen biedt de beste pvc-ramen aan de voordeligste tarieven. Door de lage productietarieven kunnen wij jou eersteklas pvc-ramen van topmerken als Aluplast en de Belgische fabrikant Deceuninck aanbieden. Waar Deceuninck uitblinkt in strak design en hoge isolatiewaarden, levert Aluplast oerdegelijke en esthetisch aantrekkelijke kunststofkozijnen van Duitse makelij. Beide lenen zich voor verschillende soorten interieuren, zijn uiterst energiezuinig en beschikken over een zéér lange levensduur. Neem dus snel een kijkje in ons ruim en scherp geprijsd assortiment en sla vandaag nog aan het dromen over je vernieuwde woning. Voor jouw gebruiksgemak hebben we alle soorten pvc-ramen hieronder opgelijst: 

 

Pvc-ramen van Belgische makelij 

Groothandelramen heeft een akkoord met meerdere Belgische fabrikanten van pvc-ramen, waaronder Deceuninck, en staat dus garant voor Belgische raamprofielen van topkwaliteit. Uw pvc-ramen worden niet alleen in België geproduceerd en samengesteld, maar ook uitsluitend door Belgische ondernemers geplaatst. 90% van onze bestellingen is dan ook binnen vijf weken gereed, terwijl dit doorgaans tot dubbel zo lang duurt. Wij zijn met andere woorden de snelste en goedkoopste voor eersteklas pvc-ramen! 

Montage van pvc-ramen 

Niet de handigste Harry in huis, of beschik je niet over tien gereedschapskisten aan materiaal?  Geen probleem! De aankoop en installatie van pvc-ramen gebeurt immers erg gebruiksvriendelijk. Allereerst meet je je ramen op en figureer je deze in onze online calculator. Plaats vervolgens een bestelling en de ramen op maat zijn al bijna naar je onderweg! Na vijf weken zijn jouw ramen klaar om afgehaald of geplaatst te worden. Zo leveren wij bovendien technische bijstand bij plaatsing van de pvc-ramen op uw werf. Door bijvoorbeeld de uitbraak en al het voorbereidende werk zelf te doen, bespaart u al gauw handenvol geld. Heb je nog vragen? Contacteer dan ons gekwalificeerd personeel, dan zoeken we het samen voor je uit. 

Waarom zou u voor
GroothandelRamen kiezen?

—————————-—————————-

Zeer scherp geprijsd

Wij willen dat onze klanten nooit te veel betalen

10 Jaar garantie

Beloftes maken is gemakkelijk. Wij bieden liever zekerheid

Doe het zelf

Uitgebreide handleiding om ramen en deuren zelf te plaatsen

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel voor uw project

Persoonlijke service

Onze service stopt niet na de verkoop!

error: