Pvc ramen look & feel

Pvc ramen

Profiteer en renoveer jouw pvc ramen aan de beste prijs

In 4 stappen nieuwe pvc ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige ramen

Ontwerp jouw raam

Configureer jouw ramen in onze calculator

Opties toevoegen

Maak je ramen compleet met onze talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw ramen en deuren direct in onze productie

pvc ramen

Goedkope ramen aan de hoogste kwaliteit

GroothandelRamen biedt een uniek concept: onze gloednieuwe pvc ramen en deuren zijn beschikbaar in iedere gewenste grootte aan een heel scherpe prijs.

We leveren ramen en deuren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Of je nu op zoek bent naar een klein raampje, grote vensters of moderne deuren die je in heel je woning wilt plaatsen.

Wij leveren onze ramen in topkwaliteit van verschillende merken zoals Aluplast ramen, Deceuninck ramen en Schüco ramen tegen zéér lage prijzen.

Stel nu jouw offerte samen

BEREKEN DE PRIJS VAN JOUW PVC RAMEN EN DEUREN OP ONZE WEBSITE EN DRUK ONMIDDELLIJK JOUW OFFERTE AF

Meer dan 215 kleuren voor jouw pvc ramen
Je dacht dat pvc ramen per definitie wit zijn? Dan brengen we jou graag op andere gedachten!  Met onze ramen (pvc aluplast) kies je uit een breed pallet genuanceerde tinten van eigentijds tot houtdesign.

Kies uit meer dan 215 kleuren voor jouw pvc raam! Van zwarte tot groene pvc vensters.
Pvc ramen kleurvarianten
pvc ramen aluplast

Aluplast ramen

10_jaar_groen.png

Onze ramen zijn gemaakt van hoogwaardige profielen van de Duitse fabrikant Aluplast.

Door lage productie- en importkosten kunnen we jou onze ramen van topkwaliteit tegen de best mogelijke prijs leveren.

Pvc ramen worden het meest gekozen. De belangrijkste factor is de erg hoge isolatiewaarde.

De structuur en kwaliteit aan de binnen- en buitenzijde maakt het vrijwel onderhoudsvrij.

Wat is pvc?

Polyvinylchloride – in de volksmond pvc genoemd – is al een tijdje niet meer weg te denken bij de bouw en renovatie van een energiezuinige woning.

Zo heeft het synthetische goedje zijn weg naar talloze eersteklas profielen van pvc ramen gevonden en zich tot een cruciaal energiebesparend bouwmateriaal ontpopt. Net daarom kies je best een geschikte leverancier voor pvc ramen en deuren.

Deceuninck pvc raam kopen

Op zoek naar pvc ramen, kunststof kozijnen op maat?

Bij GroothandelRamen zijn alle ramen en deuren, kunststof kozijnen naar waar je op zoek bent voor jouw woning beschikbaar. Dit alles aan gunstige prijzen.

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod en aan de beste pvc ramen en deuren van alle topmerken zoals Deceuninck en Aluplast – en dat aan de scherpste prijzen!

We zijn dan ook veruit de goedkoopste op de markt: of het nu voor een klein pvc raam is of voor ramen op maat van heel jouw appartementsblok, bij GroothandelRamen zijn alle vensters en deuren op maat beschikbaar aan de beste prijzen!

Door onze lage productiekosten geniet je van de voordeligste tarieven. Zo kan je energie- én budgetbesparende ramen plaatsen. Daarbij beschikken we over meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van nieuwe ramen en deuren.

Alle pvc ramen gaan energieverlies tegen

Heb jij nog vensters met enkel glas? Dan verlies je helaas veel warmte en stook je in de winter meer dan nodig. Ben je op zoek naar duurzame ramen? Kies dan voor pvc.

Het is door zijn hoge isolatiedichtheid en relatief lage prijs erg in trek bij energiebesparende renovaties. Pvc is standaard van hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzien. Logisch ook, want het is erg licht en duurzaam.

Inbraakveilige ramen

Jouw woning is goed beschermd tegen inbrekers door het verstevigd stalen binnen kader met twee anti-inbraakpunten. Het heeft ook een inbraakwerend glas. Zo maak je het de ongewenste gasten moeilijk.

Wil je na een drukke werkdag tot rust komen? Door het geluidsisolerend glas wordt alle lawaai van buitenaf tot een minimum beperkt.

6% BTW en een renovatiepremie

Bij GroothandelRamen kan je een vast raam of andere pvc ramen kopen aan lage prijzen. Een degelijke renovatie met behulp van een architect of energiedeskundige bespaart je met andere woorden al gauw honderden euro’s.

Wist je trouwens dat je dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid van verschillende premies en subsidies kan gebruik maken?

Zo heb je bij de renovatie van een woning ouder dan 10 jaar recht op 6% btw in plaats van 21% en vormt de overgang van enkel naar isolerend glas één van de doelstellingen voor 2020. Bovendien kan je tot wel €1250 renovatiepremie voor de plaatsing van pvc ramen bekomen.

Aankoopadvies

Bij GroothandelRamen is ons deskundig team steeds beschikbaar voor advies en bijkomende raad. Onze goede service stopt niet na de verkoop. Ook na de aankoop van jouw producten staan wij klaar om je te blijven adviseren. Alle contactgegevens vind je op onze website.

pvc raam met rolluik

Pvc ramen zijn onderhoudsvriendelijk

Vensterramen, deuren of draai kiepramen uit pvc zijn niet alleen een aantrekkelijk en een goedkoop alternatief voor metalen en houten vensters, ze vereisen ook erg weinig onderhoud.

Ze zijn bestand tegen weer en wind alsook verkrijgbaar met hr glas. Je profielen zullen ook niet gaan rotten en zijn kleurvast. Je hoeft deze zeker niet te schuren of te schilderen.

Even met de natte spons en wat schoonmaakmiddel erover en de pvc raamprofielen zijn weer zo goed als nieuw!

In tegenstelling tot wat sommige voor opvattingen doen vermoeden, bestaat het kleurenpalet voor een raam pvc uit meer dan enkel wit en plastic.

Bij GroothandelRamen heb je namelijk keuze uit een breed kleurenpalet – en dat zonder meerprijs! Zo bootsen ze doeltreffend houten vensters of aluminium profielen in tal van kleuren en stijlen na. Voor elk wat wils dus!

Een ruim assortiment van verschillende types ramen

Wij bieden onze ramen (pvc) aan de voordeligste tarieven. Door de lage productietarieven kunnen wij jou een eersteklas raam pvc, van topmerken als Aluplast en de Belgische fabrikant Deceuninck aanbieden.

Waar Deceuninck uitblinkt in strak design en hoge isolatiewaarden, levert Aluplast oerdegelijke en esthetisch aantrekkelijke kunststofkozijnen van Duitse makelij.

Beide lenen zich voor verschillende soorten interieur, zijn uiterst energiezuinig en beschikken over een zeer lange levensduur.

Neem dus snel een kijkje in ons ruim en scherp geprijsd gamma en droom al over de nieuwe look van jouw woning. Bij GroothandelRamen kies je gemakkelijk uit alle soorten pvc ramen hieronder opgelijst:

Ramen vervaardigd door Belgische fabrikanten

GroothandelRamen heeft een akkoord met meerdere Belgische fabrikanten van pvc ramen, waaronder Deceuninck en staat dus garant voor Belgische raamprofielen van topkwaliteit.

Alle pvc ramen worden niet alleen in België geproduceerd en samengesteld, maar ook uitsluitend door Belgische ondernemers geplaatst.

Offerte pvc ramen

Ben je niet de handigste Harry in huis of beschik je niet over tien gereedschapskisten aan materiaal om jouw pvc vensters op maat te plaatsen? Geen probleem! De aankoop en de plaatsing gebeurt immers erg gebruiksvriendelijk.

Allereerst meet je jouw vensters op en figureer je deze in onze online calculator op onze website. Vervolgens kan je een bestelling plaatsen en de pvc ramen zijn al bijna naar jou onderweg!

pvc ramen met voorzetrolluik in aluminium

Snel geleverde pvc ramen met technische bijstand

Niet alleen onze betaalbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk. Wij streven ook altijd naar een snelle levering. 90 % van onze pvc ramen zijn na vijf weken klaar om af te halen of om te plaatsen, terwijl dit doorgaans dubbel zo lang duurt.

Wij zijn met andere woorden de snelste en goedkoopste voor ontworpen pvc ramen en deuren van topkwaliteit!

Zo gebeurd het plaatsen van onze pvc ramen of een draai kiepraam in een handomdraai.

Bovendien bieden wij technische bijstand bij de plaatsing van deze op jouw werf. Door bijvoorbeeld de uitbraak en al het voorbereidende werk zelf te doen, bespaar je al gauw handenvol geld.

Heb je nog vragen? Contacteer dan ons gekwalificeerd personeel. Dit kan via onze website. Dan zoeken we het zo snel mogelijk voor jou uit.