Houten Deuren

Houten Deuren
Profielen Hout Fabrikant Filter

Woodline 68

hout

Woodline 76

hout

Woodline 88

hout

Houten deuren: de basis voor elk charmant huis

woodline 88

Als vooraanstaande producent van hoogwaardige houten deuren voor zowel binnen als buiten, zijn wij bij GroothandelRamen trots om ons vakmanschap te delen met onze klanten.

Onze deuren zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook duurzaam en functioneel. Hier delen we graag onze kennis over houten deuren en waarom ze de beste keuze zijn voor uw huis.

Waarom kiezen voor houten deuren?

Houten deuren zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal dat warmte uitstraalt en bijdraagt aan de sfeer in huis.

Houten deuren hebben daarnaast een hoge isolatiewaarde en zorgen voor een goede geluidsisolatie. Dit maakt ze de ideale keuze voor mensen die waarde hechten aan een gezellige en rustige leefomgeving.

Onze kwaliteitseisen

Bij GroothandelRamen gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit hout om onze deuren te produceren. Onze vakmensen werken met passie en precisie om ervoor te zorgen dat elke deur perfect is afgewerkt.

We gebruiken alleen hout dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen en werken volgens de hoogste milieu-eisen.

Verschillende houtsoorten

Wij bieden een breed scala aan houtsoorten aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Zo hebben we bijvoorbeeld de warme en natuurlijke uitstraling van eikenhout, maar ook de robuuste uitstraling van hardhout zoals merbau en afrormosia.

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende opties en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

houten deuren

Op maat gemaakt

Elke woning is anders en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan. Onze deuren en ramen worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw interieur en persoonlijke wensen.

Of u nu kiest voor een klassieke of moderne uitstraling, wij maken uw deur op maat zodat deze perfect past bij uw woning.

Onderhoud van houten deuren

Om ervoor te zorgen dat uw houten deuren lang mooi blijven, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het is aan te raden om uw deuren minimaal één keer per jaar te onderhouden.

Dit kan bestaan uit het schoonmaken en oliën van de deur om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Houten ramen in verschillende kleuren en afwerkingen

Bij GroothandelRamen bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige en op maat gemaakte houten deuren.

Onze vakmensen werken met passie en precisie om ervoor te zorgen dat uw deur perfect past bij uw woning en persoonlijke smaak.

Wij zijn ervan overtuigd dat houten deuren de beste keuze zijn voor uw huis vanwege hun duurzaamheid, isolatiewaarde en natuurlijke uitstraling. Neem gerust contact met ons op.

houten voordeur

Een professionele plaatsing van je deuren

Ben je op zoek naar een nieuwe voordeur of buitendeur voor je woning die een leven lang meegaat? Bij GroothandelRamen, ben je aan het juiste adres!

Misschien wil je de doe-het-zelf-route nemen en geld besparen op de installatie of misschien wens je gewoon dat een professional het allemaal voor jou regelt. Wij kunnen jou met beide helpen.

Wanneer je kiest om je deuren vakkundig te installeren, kun je er zeker van zijn dat wij het transport, de demontage en de installatie van de deur in hout volledig voor onze rekening nemen.

Een uiterst persoonlijke service

Bij GroothandelRamen geniet je van een zeer persoonlijke service bij de aankoop van jouw houten buitendeuren.

Wij weten dat niets het uiterlijk van je huis zo kan veranderen als een houten deur, en dat het belangrijk is om deuren te hebben die zowel bij je persoonlijkheid als woning passen.

We streven ernaar vakmanschap en moderne technologie te combineren met een uitstekende klantenservice om jou het beste op het gebied van buitenschrijnwerk te bieden.

Onze adviseurs staan voor jou klaar en luisteren aandachtig naar jouw wensen.

Wist je dat ons bedrijf meer maakt dan alleen houten deuren? Wij hebben ook een ruime keuze aan andere producten in ons assortiment waaronder pvc deuren, houten ramen, aluminium deuren, pvc schuiframen en stalen deuren. Deze zijn allemaal snel leverbaar.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze website.

Offerte Houten Deur

Vraag hier je offerte aan voor een houten deur

Geef de breedte en hoogte op van de deur
Selecteer het gewenste profiel
Kies het openingstype voor je deur
Kies de kleur voor je deur
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens