Houten Ramen

Houten Ramen
Profielen Hout Fabrikant Filter

Woodline 68

hout

Woodline 76

hout

Woodline 88

hout

Ontdek de natuurlijke schoonheid van houten ramen

woodline 88

Niets is natuurlijker dan hout, en het is hetzelfde materiaal dat honderden jaren geleden werd gebruikt om huizen te bouwen. Met moderne technologie bieden ze de beste isolatie zowel thermisch als akoestisch.

Houten ramen en deuren stralen klasse en warmte uit waardoor jouw huis er mooi en landelijk uitziet.

Elk raam uit hout is op maat gemaakt, heeft ook een lange levensduur en is 100% recycleerbaar, dus je kunt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt voor jouw gezin, je portemonnee en het milieu.

Hout is een product van hoogstaande kwaliteit en kan zoveel weerstaan. Wist je dat het natuurlijk materiaal grote ramen kan dragen?

Houten ramen geven een authentieke uitstraling aan elk huis, van klassieke woningen tot moderne woningen.

En het mooiste is dat als je een kleur beu bent, je die bij alle houtsoorten gemakkelijk kunt vervangen met een nieuw verfje.

Ben je nieuwsgierig naar de prijs van onze houten ramen? Vul nu ons superhandig online formulier in om snel een offerte te krijgen voor jouw nieuwe ramen!

De voordelen van houten ramen

Een hoge isolatiewaarde

Houten ramen en deuren zijn een mooie aanwinst voor elk huis. Ze zijn voor vele mensen een geweldige manier om te besparen op energiekosten.

Eén van de vele voordelen is dat ze uitstekende isolatiewaarden hebben, wat betekent dat er in de winter minder warmte uit jouw huis ontsnapt en dat er in de zomer minder warmte binnenkomt.

Hout is van nature ook een vocht- en warmteregulator. Ze bieden dan ook de perfecte wind- en waterdichtheid.

Wist je dat houten buitenschrijnwerk tot 20% energiebesparing opleveren (zelfs hoger met hoogrendementsglas!)? Dit vertaalt zich in een grote besparing op je energierekeningen!

Ramen garanderen naast thermische isolatie ook een betere akoestische isolatie. Deze ramen zijn ideaal voor plaatsen zoals appartementen, waar je het geluidsoverlast tot een minimum wilt beperken.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Het is waar dat houten ramen onderhoudsvriendelijker zijn dan bijvoorbeeld aluminium ramen. Ze scoren goed op vlak van stabiliteit.

Een houten raam is zeer stevig en roest niet, dus je hoeft je geen zorgen te maken over luiken die niet open willen of een kozijn dat dicht geroest is.

En als je toch onderhoud nodig hebt, is het eenvoudig om je houten venster schoon te maken met wat milde zeep!

Zet inbrekers buitenspel

Onze houten ramen zijn vervaardigd om inbraak te voorkomen, zodat je rustig kunt slapen en waardevolle spullen veilig zijn voor indringers.

Een inbreker zal het ook moeilijk vinden om het glas van een houten venster te breken, wat extra bescherming kan bieden in geval van nood.

Warme uitstraling

Een manier om je huis de perfecte uitdrukking van je persoonlijkheid te laten voelen is met ramen en deuren van de beste houtsoorten.

Ze hebben een gezellige, authentieke en warme uitstraling, waardoor ze gemakkelijk in elk interieur passen. Ze helpen je huis een uniek gevoel te geven en kunnen een optimale lichtinval verzekeren.

Een duurzame investering

Houten ramen bieden naast hun authenticiteit een ongelooflijke duurzaamheid op lange termijn. Je kunt verwachten dat jouw ramen tientallen jaren meegaan, zo niet nog veel langer.

Omdat deze ramen zo duurzaam zijn, zijn ze een uitstekende optie voor nieuwbouw en grote renovaties, waarbij je wilt dat de investering in jouw huis zich na verloop van tijd terugbetaalt.

houten ramen

Wat kosten houten ramen?

woning met houten ramen

Je vraagt je waarschijnlijk af, “Hoeveel gaan mijn houten ramen kosten?”

En dat snappen we helemaal. Daarom willen we zo eerlijk mogelijk zijn over de prijs. We weten hoe frustrerend het kan zijn als bedrijven je geen direct antwoord geven over de prijs – het geeft je het gevoel dat ze niet het beste met je voor hebben.

De kosten van ramen uit hout variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, afwerking, stijl, houtsoort, en nog veel meer.

Ons doel is om altijd de best mogelijke ramen en deuren met precisie op maat te maken en dat betekent dat we ze vervaardigen met elegante profielen aan betaalbare prijzen.

Vul ons formulier in zodat we een beter idee kunnen krijgen van wat jouw wensen zijn en je volledig vrijblijvend een exacte prijs kunnen geven.

Een 100% correcte plaatsing

Wist je dat je bij GroothandelRamen jouw ramen en deuren professioneel kunt laten plaatsen? Dat klopt, je hoeft niet te stressen over transport, demontage of installatie.

Ons team van getrainde professionals respecteren jouw nieuwe ramen en woning.

Je kunt er ook voor kiezen om je houten ramen zelf te installeren, als je er zeker van bent dat je over de nodige vaardigheden beschikt.

Geniet van onze klantgerichte service

Wij willen je gerust helpen de beste houten ramen voor jouw huis te vinden en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons ongecompliceerd, efficiënt en aangenaam is.

Er zijn vele opties beschikbaar zijn als het gaat om het kopen van nieuwe ramen. Onze adviseurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Als je onderweg vragen of opmerkingen hebt over onze producten of dienst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Of je nu op zoek bent naar houten ramen, houten deuren, stalen deuren, stalen ramen, pvc ramen, aluminium ramen, aluminium schuiframen of aluminium deuren, wij hebben in ons assortiment voor elke smaak, stijl en budget wat wils.

Offerte Houten raam

Vraag hier je offerte aan voor een houten raam

Geef de breedte en hoogte op van het raam
Selecteer het gewenste profiel
Kies de indeling voor je ramen
Kies het openingstype voor je ramen
Kies de kleur voor je ramen
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens