Aluminium Schuiframen

Aluminium Schuiframen

MB-77 HS

aluminium

Aluminium schuiframen: Licht, groot, stevig en volledig op maat

Deceuninck Decalu 88 Standaard

GroothandelRamen is er trots op je deze charmante aluminium schuiframen op de markt aan te bieden.

Ze blinken niet alleen uit in elegantie en stevigheid, hun sterk ontwerp is een ideale manier om de lucht door jouw huis te laten waaien. We bieden ze ook in een verscheidenheid van stijlen, zodat je kunt kiezen voor degene die het beste past voor al jouw ramen.

Onze stille aluminium schuifdeuren zijn gemakkelijk te bedienen en produceren dankzij hun indrukwekkende isolatie geen ongewenst lawaai.

Hoewel ze alleen geschikt zijn voor lichtere toepassingen, kunnen aluminium schuiframen grotere glasoppervlakken aan dan PVC schuiframen.

Dat komt omdat aluminium een licht maar stabiel materiaal is, zodat je het venster gemakkelijk kunt open schuiven, zelfs als het erg warm is! Klaar voor ijzersterke ramen en deuren voor jouw renovatie of nieuwbouw? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Waarom je zou moeten kiezen voor aluminium schuiframen?

Schuiframen die lawaai en wind maximaal reduceren

Je aluminium schuifraam zal weer en wind nooit binnenhalen. Het heeft een dubbele borstelafdichting en stevige beglazing, waardoor het perfect is voor elke woning.

Het is een ontwerp met drie kamers en thermische onderbreking, wat een hoge mate van isolatie en ventilatie biedt.

100% recycleerbaar

Ondanks het feit dat aluminium één van de meest beschikbare grondstoffen op aarde is, is het 100% recyclebaar en daarom een duurzame investering voor de toekomst en het milieu.

Aluminium biedt een buitengewone duurzaamheid, corrosiebestendigheid, een uitstekend warmtegeleidingsvermogen en andere kenmerken die van een aluminium venster één van de beste energiebesparende oplossingen maken.

Levenslang genot en onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn een hoogwaardig alternatief voor houten ramen. De aluminium profielen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Het is nog niet gezien dat ze roesten, rotten of kromtrekken, en ze zijn bestand tegen barre weersomstandigheden.

Ze zijn daarnaast ook efficiënt, energiezuinig en het beste van alles is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Je kunt je schuifraam af en toe reinigen met een sopje en een spons om het jarenlang in topconditie te houden!

Grote ramen met slanke profielen

Voor grote raampartijen is het gemakkelijk om aluminium te integreren. Je kunt veel daglicht binnenlaten en een prachtig uitzicht hebben.

Met onze aluminium profielen ramen krijg je comfort en schoonheid in je woning. Dankzij aluminium ramen geniet je niet alleen van het uitzicht, maar ook van een grote mate van veiligheid.

Onze producten zijn voorzien van inbraakwerende eigenschappen. Optioneel kunnen ze ook gecombineerd worden met vliegenramen.

Aluminium = een licht materiaal

Het meest elegante en lichte materiaal dat beschikbaar is, vormt het perfecte huwelijk tussen stijl en duurzaamheid.

Aluminium schuiframen passen daarom perfect in de hedendaagse architectuur, terwijl het een uitzonderlijke sterkte biedt.

Omdat ze licht zijn, zijn onze aluminium ramen en deuren zeer gemakkelijk in gebruik. Het aluminium schuifraam maakt het openen en sluiten van de deur met de vleugel moeiteloos.

raam met schuifraam

Een breed scala aan kleuren

schuifpui kleuren

Bij GroothandelRamen zijn we toegewijd om jou te voorzien van een op maat gemaakt aluminium schuifraam dat er niet alleen goed uitziet, maar ook waarde toevoegt.

Hier heb je de vrijheid om te kiezen welke kleur en afwerking je aluminium schuifraam krijgt. Kies een kleur die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Laat je gerust inspireren door onze kleurenwaaier.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donkere kleur aan de buitenkant, terwijl je met een lichtere tint karakter toevoegt aan de binnenkant van de ruimte. Dit zorgt voor de perfecte harmonie.

Wat kost een aluminium schuifraam?

Het is moeilijk om een exacte prijs van ramen en deuren te bepalen. Aangezien elk venster op maat wordt gemaakt, zal je ons alle beschikbare informatie moeten geven.

Onder andere de keuze van het profiel, de kleur, de gewenste afmetingen en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw aluminium schuifdeuren.

Als je op zoek bent naar een offerte voor aluminium schuiframen, vul dan ons snelle en eenvoudige offerteformulier in om je eigen op maat gemaakte en betaalbare offerte te krijgen.

schuifraam vleugel

Een correcte montage van je aluminium schuifraam

Onze experts zullen je ramen en deuren vakkundig installeren om te verzekeren dat het goed gedaan wordt.

Wij zorgen efficiënt en in een handomdraai voor het transport, de demontage en de plaatsing van je ramen, deuren of rolluiken, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Wens je liever zelf je bestelde producten te plaatsen? Ook dat is mogelijk bij GroothandelRamen!

Geniet van een service op maat

Wanneer je kiest voor schuiframen te kopen bij GroothandelRamen maak je een slimme beslissing!

Je kunt erop vertrouwen dat onze adviseurs jou punctueel en kwalitatief helpen.

Onze adviseurs helpen niet alleen bij het vinden van het perfecte schuifraam voor je woning- wij willen er ook voor zorgen dat deze precies werkt zoals jij dat wilt en dat je volledig tevreden bent.

Wist je dat wij meer produceren dan alleen alu schuiframen? Wij hebben ook een ruime keuze aan andere producten in ons gamma, waaronder aluminium ramen, pvc schuiframen, stalen ramen en houten deuren.

Offerte Aluminium Schuifraam

Vraag hier je offerte aan voor een aluminium schuifraam

Geef de breedte en hoogte op van het raam
Selecteer het gewenste profiel
Kies de indeling voor je ramen
Kies het openingstype voor je schuiframen
Kies de kleur voor je ramen
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens