Aluminium Schuiframen

Aluminium Schuiframen
Profielen Aluminium Fabrikant Filter

MB-77 HS

aluminium

Aluminium schuiframen: Licht, groot, stevig en volledig op maat

Deceuninck Decalu 88 Standaard

De trendy en voordelige optie die je niet in de steek laat

GroothandelRamen is er trots op je deze charmante aluminium schuiframen op de markt aan te bieden.

Aluminium buitenschrijnwerk blinkt niet alleen uit in elegantie en stevigheid, hun ijzersterk ontwerp is een ideale manier om de verluchting door jouw huis te laten waaien. We bieden de schuiframen ook in een verscheidenheid van stijlen, zodat je kunt kiezen voor degene die het beste past voor al jouw ramen en deuren.

Onze stille aluminium schuifdeuren hebben een makkelijke bediening, zijn inbraakwerend en produceren dankzij hun indrukwekkende isolatie geen ongewenst lawaai.

Hoewel ze meestal gebruikt worden voor lichtere toepassingen, kunnen aluminium schuiframen grotere glasoppervlakken aan dan PVC schuiframen.

Dat komt omdat aluminium een licht maar stabiel materiaal is, zodat je de schuivende delen gemakkelijk kunt open schuiven, zelfs als het erg warm is! Klaar voor ijzersterke ramen en deuren voor renovaties of nieuwbouwwoningen? Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan.

Essentieel ontwerp en technologie

Alu schuiframen ontworpen voor jouw stijl

Bij GroothandelRamen creëren we elegante, minimale en exclusieve alu schuiframen die waarde toevoegen aan jouw huis. Onze volledig geïntegreerde kozijnen en onzichtbare profielen verbeteren de architectuur van elke omgeving met maximale transparantie. Voor grenzeloze vrijheid.

Onze aluminium schuifdeuren zijn een antwoord op de hedendaagse architectonische trends. Moderne woningen hebben grotere en lichtere kamers zoals veranda’s die zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenlaten en toch ijzersterk genoeg zijn om grote ramen te dragen.

Een rails schuifraam moet passen bij het klimaat waarin je leeft, bij jouw comfortwensen en niet in de laatste plaats bij je stijl. Daarom hebben wij verschillende varianten schuifraamoplossingen met verschillende eigenschappen en designs. Je kunt de finishing touch aanbrengen met designknoppen en handgrepen.

alu schuiframen

Een aluminium schuifraam met hoge thermische isolatie

monorail alu schuifraam

Verbeter de energie-efficiëntie van je woning met aluminium ramen

Je krijgt meer comfort en isolerende prestaties in jouw woning dankzij aluminium profielen met thermische onderbrekingen. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat je woning zeer lucht-, water- en winddoorlatend is.

In het verleden werden ramen gezien als een gevolg van warmteverlies. Tegenwoordig is de technologie echter geëvolueerd en zijn ramen een zeer efficiënt isolatiemiddel geworden.

Dubbel glas verhoogt dan weer het isolerend vermogen van de beglazing met 5 tot 10%.

Bovendien kunnen gebruikers profiteren van het grotere glasoppervlak om zonne-energie te winnen, dus door dubbel glas met lage emissiviteit te installeren kunnen zij net als een radiator profiteren van de zon en hun energierekening omlaag brengen.

Waarom je zou moeten kiezen voor aluminium schuiframen?

Schuiframen die lawaai en wind maximaal reduceren

Je aluminium schuifraam zal weer en wind nooit binnenhalen. Het heeft een dubbele borstelafdichting en stevige beglazing, waardoor het perfect is voor elke woning.

Het is een ontwerp met drie kamers en thermische onderbreking, wat een hoge mate van isolatie en ventilatie biedt.

100% recycleerbaar

Ondanks het feit dat aluminium één van de meest beschikbare grondstoffen op aarde is, is het 100% recyclebaar en daarom een duurzame investering voor de toekomst en het milieu.

Aluminium biedt een buitengewone duurzaamheid, corrosiebestendigheid, een uitstekend warmtegeleidingsvermogen en andere kenmerken die van een aluminium venster één van de beste energiebesparende oplossingen maken.

Levenslang genot en onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn een hoogwaardig alternatief voor houten ramen. De aluminium profielen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Het is nog niet gezien dat ze roesten, rotten of kromtrekken, en ze zijn bestand tegen barre weersomstandigheden.

Ze zijn daarnaast ook efficiënt, energiezuinig en het beste van alles is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Je kunt je rails schuifraam af en toe reinigen met een sopje en een spons om het jarenlang in topconditie te houden!

Grote glasoppervlakken met slanke profielen

Voor grote raampartijen is het gemakkelijk om aluminium te integreren. Je kunt veel daglicht binnenlaten en een prachtig uitzicht hebben.

Met onze aluminium profielen ramen krijg je comfort en schoonheid in je woning. Dankzij aluminium ramen geniet je niet alleen van het uitzicht, maar ook van een grote mate van veiligheid.

Onze producten zijn inbraakwerend. Optioneel kunnen ze ook gecombineerd worden met vliegenramen.

Aluminium = een licht materiaal

Het meest elegante en lichte materiaal dat beschikbaar is, vormt het perfecte huwelijk tussen stijl en duurzaamheid.

Aluminium schuiframen passen daarom perfect in de hedendaagse architectuur, terwijl het een uitzonderlijke sterkte biedt.

Omdat ze licht zijn, zijn onze aluminium ramen en deuren zeer gemakkelijk in gebruik. Het aluminium schuifraam maakt het openen en sluiten van de monorail deur met de vleugel moeiteloos.

raam met schuifraam

Een breed scala aan kleuren

schuifpui kleuren

Trendy kleuren en afwerkingen voor jouw aluminium raam

Bij GroothandelRamen zijn we toegewijd om jou te voorzien van een op maat gemaakt aluminium schuifraam dat er niet alleen goed uitziet, maar ook waarde toevoegt.

Hier heb je de vrijheid om te kiezen welke kleur en afwerking je aluminium schuifraam op rails krijgt. Kies een kleur die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Laat je gerust inspireren door onze kleurenwaaier.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donkere kleur aan de buitenkant, terwijl je met een lichtere tint karakter toevoegt aan de binnenzijde van de woonruimte. Dit zorgt voor de perfecte harmonie.

Wat kost een aluminium schuifraam?

Krijg een gratis offerte

Het is moeilijk om een exacte prijs van ramen en deuren te bepalen. Aangezien elk venster op maat wordt gemaakt, zal je ons alle beschikbare informatie moeten geven.

Onder andere de keuze van het profiel, de kleur, de gewenste afmetingen en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw aluminium schuifdeuren.

Als je op zoek bent naar een offerte voor aluminium schuiframen, vul dan ons snelle en eenvoudig offerteformulier in om je eigen op maat gemaakte en betaalbare offerte te krijgen.

schuifraam vleugel

Een correcte montage van je alu schuifraam

Onze experts helpen je bij je plaatsing

Onze experts zullen je ramen en deuren vakkundig installeren om te verzekeren dat het goed gedaan wordt.

Wij zorgen efficiënt en in een handomdraai voor het transport, de demontage en de plaatsing van je ramen, deuren of rolluiken, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Wens je liever zelf je bestelde producten te plaatsen? Ook dat is mogelijk bij GroothandelRamen!

Geniet van een service op maat

Wanneer je kiest om schuiframen te kopen bij GroothandelRamen krijg je steeds persoonlijk advies!

Je kunt erop vertrouwen dat onze adviseurs jou punctueel en kwalitatief helpen.

Onze adviseurs helpen niet alleen bij het vinden van het perfecte schuifraam voor je woning- wij willen er ook voor zorgen dat deze precies werkt zoals jij dat wilt en dat je volledig tevreden bent.

Wist je dat wij meer produceren dan alleen alu schuiframen? Wij hebben ook een ruime keuze aan andere producten in ons gamma, waaronder aluminium ramen, pvc schuiframen, stalen ramen en houten deuren.

Offerte Aluminium Schuifraam

Vraag hier je offerte aan voor een aluminium schuifraam

Geef de breedte en hoogte op van het raam
Selecteer het gewenste profiel
Kies de indeling voor je ramen
Kies het openingstype voor je schuiframen
Kies de kleur voor je ramen
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens