Houten Deuren

Houten Deuren

Woodline 68

hout

Woodline 76

hout

Woodline 88

hout

Houten deuren: de basis voor elk charmant huis

woodline 88

Natuurlijke materialen

Houten deuren zijn altijd al nobele buitendeuren geweest. Ze geven met hun klassieke stijl karakter aan je woning, ze zien er warm uit en ze geven je ruimte een landelijke en natuurlijke uitstraling.

Bovendien maakt GroothandelRamen ze op maat want elke deur is uniek.

Houten buitendeuren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn ook vrijwel onaantastbaar door schimmels, zwammen en insecten.

Hout is van nature een vocht- en warmteregulator, wat betekent dat houten kozijnen zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleren.

Ze zijn zeer stijlvol en passen perfect bij elke gevel, van in een klassiek huis tot een moderne woning.

Als je de verfkleur na een paar jaar beu bent, dan kun je snel je houten deur en raam schilderen met een nieuw verftintje zonder grote kosten.

Onze deuren geven je woning niet alleen een warme uitstraling, ze voldoen ook aan de strengste veiligheidsnormen op de markt.

Wij maken onze houten deuren inbraakwerend door de scharnieren, sloten, deurkrukken en hoekverbindingen te versterken.

Wil je terug naar het verleden en geef jij tegelijktijdig de voorkeur aan een moderne look voor je gevel? Buitenschrijnwerk in hout is een traditionele en authentieke optie voor je nieuwe ramen en deuren.

Bij GroothandelRamen hebben we verschillende soorten houten deuren in ons gamma. Wil je de prijs weten van je droomdeur?

Onze adviseurs maken snel een offerte op maat voor jou. Vraag eenvoudig je prijsopgave aan via het formulier. Je gegevens worden hier strikt vertrouwelijk behandeld.

De voordelen van houten deuren

Veiligheid eerst

Houten deuren zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook dankzij hun stevigheid de ergste nachtmerrie van inbrekers.

Ze worden gebruikt als een eenvoudige, effectieve manier om je huis en je bezittingen te beschermen. Het hout voor jouw buitendeur of voordeur is brandvertragend vanwege de lage warmtegeleiding en verkoling.

Daarnaast maken wij onze houten deuren inbraakwerend door onder andere de scharnieren, sloten en hoekverbindingen te verstevigen.

Hout is een heel goede isolator

Als je op zoek bent naar een verbetering van de isolatie van je huis, hoef je niet verder te kijken dan een klassieke houten voordeur. Houten deuren kunnen dezelfde isolatie bieden als traditionele isolatiemethoden en ze kunnen het veel beter doen.

Panelen uit hout zijn dan ook een uitstekende keuze voor het isoleren van jouw huis, omdat ze een ideale thermische isolatie aanbieden.

Dit betekent dat je huis veel comfortabeler zal zijn in de winter en veel koeler in de zomer. En je zult geld besparen op jouw energierekening!

En als je om 3 uur ‘s nachts een hekel hebt aan het geronk van luide motorfietsen, zorgt hout er dankzij zijn akoestische isolatie er ook voor dat je een heerlijke stilte behoudt.

Eenvoudig te onderhouden

Houten ramen en deuren zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Met een minimum aan groeven worden je houten ramen en deuren gereinigd door ze gewoon te wassen met zeepwater en een vochtige doek of zachte spons.

Zolang je ze goed onderhoudt, gaan houten ramen en deuren langer dan een leven mee. Ook kan je ze makkelijk opnieuw schilderen als je de kleuren beu bent.

Een slimme investering voor je huis

Hout is één van de meest duurzame en veerkrachtige materiaalsoorten die vandaag beschikbaar zijn. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook sterk en stevig.

Houten deuren zijn vervaardigd om een leven lang mee te gaan, wat één van de redenen is waarom ze al eeuwenlang worden gebruikt bij een nieuwbouw of renovatie.

Wij garanderen zelfs dat onze producten geen schimmels zullen achterlaten, niet worden aangevreten door insecten en niet uit elkaar vallen in de regen.

Deze deuren zijn een investering in jezelf en je huis, omdat ze tientallen jaren meegaan en je grote kosten besparen op reparaties en vervangingen in de toekomst.

houten deuren

Houten deuren in verschillende kleuren en afwerkingen

Jouw voordeur is de ingang naar jouw waardevolle woning. Maar het is meer dan dat, het is een verlengstuk van je persoonlijke stijl.

De kleur van je deur in hout is hierbij een eigen keuze. Wanneer wij jouw moderne houten voordeur op maat maken, streven wij ernaar dat deze een warme uitstraling heeft en dat je jou er goed genoeg bij voelt. Onze adviseurs staan altijd klaar om je advies op maat te geven.

Wij hebben in ons gamma een enorme selectie afwerkingen waaruit je kunt kiezen. Laat je gerust inspireren door onze kleurenwaaier.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een donkerdere kleur aan de buitenkant, terwijl je de binnenkant van de kamer karakter geeft met een lichtere tint. Dit zal de perfecte harmonie in jouw woning creëren.

Hoeveel kost een houten deur?

Als je overweegt een houten deur voor jouw huis of bedrijf te kopen, vraag je je waarschijnlijk af hoeveel dit je zal kosten.

De deur wordt op maat gemaakt, dus de prijs is afhankelijk van de houtsoort, kleur, grootte, afwerking, en jouw smaak.

Ons doel is om de best mogelijke ramen en deuren op maat te maken met precisie en dat betekent dat we ze produceren met elegante profielen tegen betaalbare prijzen.

Vul ons probleemloze formulier in en wij geven je snel de offerte voor de deur van jouw dromen. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

houten voordeur

Een professionele plaatsing van je deuren

Ben je op zoek naar een nieuwe voordeur of buitendeur voor je woning die een leven lang meegaat? Bij GroothandelRamen, ben je aan het juiste adres!

Misschien wil je de doe-het-zelf-route nemen en geld besparen op de installatie of misschien wens je gewoon dat een professional het allemaal voor jou regelt. Wij kunnen jou met beide helpen.

Wanneer je kiest om je deuren vakkundig te installeren, kun je er zeker van zijn dat wij het transport, de demontage en de installatie van de deur in hout volledig voor onze rekening nemen.

Een uiterst persoonlijke service

Bij GroothandelRamen geniet je van een zeer persoonlijke service bij de aankoop van jouw houten buitendeuren.

Wij weten dat niets het uiterlijk van je huis zo kan veranderen als een houten deur, en dat het belangrijk is om deuren te hebben die zowel bij je persoonlijkheid als woning passen.

We streven ernaar vakmanschap en moderne technologie te combineren met een uitstekende klantenservice om jou het beste op het gebied van buitenschrijnwerk te bieden.

Onze adviseurs staan voor jou klaar en luisteren aandachtig naar jouw wensen.

Wist je dat ons bedrijf meer maakt dan alleen houten deuren? Wij hebben ook een ruime keuze aan andere producten in ons assortiment waaronder pvc deuren, houten ramen, aluminium deuren, pvc schuiframen en stalen deuren. Deze zijn allemaal snel leverbaar.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze website.

Offerte Houten Deur

Vraag hier je offerte aan voor een houten deur

Geef de breedte en hoogte op van de deur
Selecteer het gewenste profiel
Kies het openingstype voor je deur
Kies de kleur voor je deur
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens