In 4 stappen nieuwe sierdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige sierdeuren

Ontwerp jouw raam

Configureer je sierdeuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak jouw sierdeur compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw sierdeuren direct bij ons in productie

Sierdeuren met oerdegelijke kwaliteit

Kwaliteitsvolle sierdeuren aan scherpe prijzen online bestellen bij GroothandelRamen

Sierdeuren geven je huis een onmiskenbaar karakter en zorgen voor een persoonlijke toets en kleur. Deze visuele pracht gaat bovendien gepaard met hoogwaardige en oerdegelijke kwaliteit. Op zoek naar een buitendeur helemaal in jouw stijl?

GroothandelRamen beschikt over een wijds assortiment aan deuren ontworpen op maat. Zo heb je via het gebruik van de calculator keuze uit 75 sierdeuren. Gelaagd glas is standaard bij ons en zit reeds in de prijs verrekend.

Ook alle sierpanelen van Frager-Fralu kunnen in onze Aluplast-deuren worden gepast. Geef ons simpelweg het referentienummer en de naam van het Frager-Fralu-paneel en wij doen de rest.

Bij ons kan je zowel als particulier, zelfstandige met kleine bestellingen, of als bedrijf met grote bestellingen terecht. Kiezen voor GroothandelRamen is kiezen voor een tijdbesparende en budgetvriendelijke oplossing voor jouw nieuwbouw, verbouwingen en renovatieprojecten.

Zo zijn onze ramen en buitendeuren door lage productietarieven bijzonder goed scherpgeprijsd, en duren bestellingen vrijwel minder dan 35 kalenderdagen, waardoor jouw verbouwing of renovatieproject geen onnodige vertraging lijdt.

Ontdek de vele voordelen van PVC deuren

PVC is een veelgebruikt materiaal voor nieuwe deuren en ramen – en dat is niet zonder reden. Niet alleen beschikt PVC (in combinatie met hoogrendementsglas HR++) over superisolerende eigenschappen, bovendien is de stof ook heel duurzaam, onderhoudsvriendelijk en – last but not least – erg voordelig in prijs.

Dankzij het plaatsen van een PVC deur op maat ben je bestand tegen weer en wind zowel gedurende de warme zomermaanden als midden in de winter: een verandering die zich ook in de verlaagde energierekening en EPC-waarde van je woning manifesteert.

Wist je ten slotte dat je dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid kans maakt op een premie tot wel ‎€1250 voor het isoleren van je eigendom? Zo hoopt men tegen 2050 alle woningen energiezuinig te maken. Met het plaatsen van sierdeuren van GroothandelRamen zit je met andere woorden wel goed!

Sierdeuren van Aluplast: kwaliteit en comfort

Jij kunt bij GroothandelRamen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan sierdeuren van Aluplast. Dit is een wel bekende Europese leverancier van hoogwaardige PVC deuren.

Dankzij hoogstaande technologie en een visie voor vakmanschap blinken ze dan ook uit in energie-efficiëntie, geluidsdichtheid, duurzaamheid, onderhoud en simpelweg esthetische pracht en praal.

Zo wordt de buitenzijde van onze sierdeuren standaard van gelaagd melkglas en een driepuntsschuifgrendel (met sleutel) voorzien. Je kunt ze natuurlijk naar je persoonlijke voorkeur aanpassen en ontwerpen.

Geniet van eindeloze mogelijkheden

Ben je fan van authentieke, klassieke deuren met allerlei versieringen of neig je eerder naar een modern en strak design? De opties zijn eindeloos met PVC! Ons team van ervaren vakmensen helpt je graag verder en geeft jou professioneel advies voor en na de aankoop van jouw goederen.

Aankoop en montage van deuren en ramen snel gebeurd

Zoals gezegd duren alle bestellingen nooit lang, waardoor jij als klant weer snel verder kunt met bouwen. 90% wordt al in minder dan 35 kalenderdagen geleverd. Hulp nodig bij het plaatsen?

Als onderdeel van onze persoonlijke service bieden wij technische bijstand bij de plaatsing van deuren op de werf – en dat door uitsluitend Belgische ondernemers!

Doe je zelf de uitbraak of neem je al het voorbereidende werk voor jouw rekening? Dan bespaar je al gauw handenvol geld. Bij GroothandelRamen geniet je bovenal van een tien jaar lange garantie: succes verzekerd dus!

Helemaal overtuigd van onze topkwaliteit? Neem dan een kijkje in onze voorraad goederen en vraag een vrijblijvende offerte en/of professioneel advies. Met het gebruik van onze online calculator kan je vervolgens zelf aan de slag om een bestelling te doen. Kies je sierdeur, bepaal de breedte en de hoogte en maak het volledig met verschillende opties – wij doen de rest! Ook kan je een bestaande offerte vergelijken via onze contactpagina en dat zonder te moeten inloggen!

Contacteer ons voor professioneel advies

Nog vragen of op zoek naar bijkomend advies? Onze klantendienst helpt jou ongetwijfeld op weg! Neem contact met ons op via onze website, ons e-mailadres: info@groothandelramen.be of telefoon: 0478 32 23 31.