Stalen Ramen

Stalen Ramen
Profielen Staal Fabrikant Filter

Unico Raam

staal

Presto Raam

staal

Een tijdloze investering: Stalen profielen die altijd in stijl zijn

presto raam

Ben je op zoek naar een unieke uitstraling voor je huis? Dan zijn onze stalen ramen op maat het perfecte product voor jou! Onze stalen ramen bieden ongeëvenaarde mogelijkheden dankzij hun robuuste sterkte en uitzonderlijk fijne profiel. Dit maakt staal een sterk en veelzijdig materiaal met een lange levensduur, dat in bijna elke omgeving van toepassing is.

Onze stalen profielen creëren niet alleen een industrieel en modern gevoel, maar zijn ook zeer stevig en taai. Dankzij de dunne profielen lijkt het alsof ze buigzaam zijn, maar schijn bedriegt: ze zijn juist erg sterk gemaakt! Bovendien kan ons stalen raam veel glas aan, wat zorgt voor veel lichtinval en diepte in je woning.

Bij ons kun je jouw stalen ramen, pvc ramen, houten ramen en aluminium ramen op maat laten maken in elke RAL-kleur die je maar wilt, inclusief zwarte lak voor een trendy en moderne uitstraling. Ook kun je kiezen voor thermische onderbreking en kunststof isolator, waardoor de isolatiewaarde van je ramen nog beter wordt. Daarnaast bieden we ook hoogrendementsglas en de mogelijkheid tot plaatsing in beton, wat zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid.

Onze stalen ramen zijn niet alleen geschikt voor moderne woningen, maar ook voor landelijke woningen en bijgebouwen. Ze zijn populair vanwege hun glans, lak en inbraakbestendigheid. De populariteit van stalen ramen blijft stijgen vanwege de vele voordelen die ze bieden ten opzichte van andere ramen en buitendeuren. Denk aan de lange levensduur, het gemak van onderhoud en de mogelijkheid tot het gebruik van schurende materialen.

Kortom, als je op zoek bent naar stalen ramen op maat van topkwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog jouw gratis en volledig vrijblijvende offerte aan en krijg mogelijks morgen al een duidelijk beeld van ons product en onze montage- en afwerkingsmogelijkheden!

Ontdek de vele voordelen van stalen ramen

Veiligheid voor je woning

Als het op de veiligheid van je woning aankomt, wil je natuurlijk het beste. En dat is waar onze stalen ramen en deuren het verschil maken. Met hun ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid bieden ze maximale bescherming tegen inbraak. Maar dat is niet alles, want in tegenstelling tot hout zijn onze stalen ramen ook bestand tegen vuur en hitte.

Akoestische isolatie

Een stalen raam biedt meer dan alleen een mooie uitstraling – het kan ook dienen als een geweldige oplossing voor stedelijke bewoners die op zoek zijn naar een manier om lawaai buiten te houden.

De stalen profielen en dubbel glas zijn ideaal voor woningen in lawaaierige steden, en bieden de akoestische isolatie die je nodig hebt om rustig te kunnen wonen. Bovendien zorgen de dunne profielen van een stalen raam voor een elegant design dat past bij elke woningstijl, van moderne gebouwen tot landelijke huizen.

Onderhoudsvriendelijk

Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van je stalen raam. De kleuren zijn namelijk al in de profielen ingebakken, waardoor je ze gemakkelijk schoon kunt maken met een sopje. Maar let op: gebruik geen schurende materialen om krassen te voorkomen en de glans te behouden. Zo kun je blijven genieten van de mooie uitstraling van je zwarte stalen ramen, die perfect passen bij zowel moderne als landelijke woningen.

De populariteit van stalen profielen met fijne profielen en thermische onderbreking blijft toenemen, vanwege hun isolatiewaarde. Op onze website kan je verschillende soorten ramen en deuren vergelijken met dubbel glas, hoogrendementsglas en kunststof isolators en kies het materiaal dat het beste bij jouw huis past.

Een duurzame optie

Kies voor duurzaamheid en kies voor stalen ramen en stalen deuren! Niet alleen zijn ze stijlvol en van hoge kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens 100% recycleerbaar. Na jarenlang trouwe dienst kunnen ze gemakkelijk worden gerecycled tot nieuwe producten, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu.

Met stalen ramen hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl en duurzaamheid. Bovendien gaan ze zeer lang mee en zijn ze verkrijgbaar in diverse afwerkingen en profielen, waardoor ze perfect passen bij elke landelijke woning, bijgebouw of moderne woning. Kies vandaag nog voor stalen ramen en maak een bewuste keuze voor de toekomst.

stalen ramen

Hoeveel kosten stalen ramen?

profielen staal ramen

Stalen producten stralen niet alleen kracht en duurzaamheid uit, maar zijn ook verfijnd en elegant. Dat zie je terug in de kostprijs. Gemiddeld betaal je €1100 per vierkante meter, inclusief BTW en HR++ glas, voor een stalen raam van topkwaliteit.

Benieuwd naar de exacte prijs voor jouw project? Wij sturen je graag een gedetailleerde offerte op maat. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Kies voor stalen ramen en deuren in staal van topkwaliteit en geniet van de voordelen van dit duurzame materiaal.

100% correcte plaatsing

Je hebt de keuze tussen je stalen ramen en stalen deuren zelf plaatsen of om ze vakkundig te laten installeren. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat jij de look krijgt die je wenst.

Dankzij onze innovatieve installatiemethode hoef jij je niet langer zorgen te maken over het transport, de demontage of de montage van jouw ramen. Als het op ramen en deuren aankomt, verdien je het beste. Daarom bieden wij alleen verschillende producten aan van de hoogste kwaliteit en van de beste fabrikanten zoals aluminium ramen, stalen deuren en pvc ramen.

Offerte Stalen raam

Vraag hier je offerte aan voor een stalen raam

Geef de breedte en hoogte op van het raam
Selecteer het gewenste profiel
Kies de indeling voor je ramen
Kies het openingstype voor je ramen
Kies de kleur voor je ramen
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens