GroothandelRamen - PVC ramen en deuren voor het leven
PVC ramen en deuren die u nooit hoeft te schilderen, die een leven lang meegaan en die helemaal afgestemd zijn op uw wensen.
Maak online uw offerte
ramen plaatsen

Over GroothandelRamen

GroothandelRamen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak in huis. Wij hebben de juiste knowhow in huis voor leveren en vakkundig plaatsen van pvc ramen, pvc deuren, schuifdeuren, rolluiken en zonwering in zowel nieuwbouw als renovatie. GroothandelRamen is uw ramenspecialist in Vlaanderen.

Wij behandelen onze klanten zoals we zelf willen behandeld worden: via een persoonlijke benadering. Dat betekent direct contact, openheid, een snelle service en met advies op maat. We komen graag bij u thuis om samen met u de huidige situatie te bekijken en u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden. Daarbij komen uw woonwensen en ons vakmanschap samen. Hierbij staan veiligheid, comfort en kwaliteit voorop.

Wat zeggen onze klanten

Onze werkwijze

GroothandelRamen is een familiebedrijf met al meer 30 jaar ervaring in ramen en deuren. We leveren over heel België en Nederland wekelijks pvc ramen en pvc deuren. Deze voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daardoor garanderen wij de hoogste kwaliteit. Onze gecertificeerde Experts helpen u met informatie, advies en inspiratie.