Inbouwrolluiken

In 4 stappen nieuwe PVC ramen met ingebouwde rolluiken kopen

Opmeten

Meet de exacte breedte en lengte van je bestaande ramen

Ontwerp jouw raam

Configureer je ramen in onze calculator

Opties toevoegen

Maak je ramen compleet met inbouwrolluiken en andere opties

Plaats je bestelling

Zet je PVC ramen met ingebouwde rolluiken direct in productie

Kies de juiste rolluiken voor je ramen

Kwaliteitsvolle PVC ramen met rolluiken aan scherpe prijzen

Bij GroothandelRamen zit je altijd goed! Je geniet van tal van voordelen. Zo laten we je echter kiezen uit een breed scala aan voordelige, goede pvc ramen met ingebouwde rolluiken die mooi passen in je woning. Dit steeds van een hoge kwaliteit voor minder budget.

Het type inbouwrolluik bestaat uit horizontale lamellen dat boven het raam wordt gemonteerd waardoor er hierbij geen rolluikkast tegen je gevel geïntegreerd is. De rolluikkist is hierbij onzichtbaar en zit in de gevel. Het verschil tussen dit type rolluiken en onze andere soorten rolluiken zoals voorzetrolluiken is dat daar de kast buiten in de muur hangt. Als je ook inspiratie zoekt voor een voorzetrolluik kan je meer informatie terugvinden op de pagina voorzetrolluiken.

Rolluiken plaatsen zorgt voor een erg energiezuinige woning. Ook geven ze voldoende privacy als ze neergelaten zijn. De ingebouwde rolluiken van GroothandelRamen kunnen ook makkelijk worden geopend aangezien je kan kiezen voor een handmatige bediening of een elektrische bediening.

In de winter hebben inbouwrolluiken het voordeel de warmte binnen in je woning te houden terwijl ze in de zomer de warmte vaak buiten houden. Met rolluiken van GroothandelRamen kies je ook voor inbraakwerendheid en geluiddemping. Zo wordt jouw woning een plek waar alles aangenaam voelt.

Opbouw- en inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken

Aandrijving

Verschillende technische specificaties

Vraag een offerte voor inbouwrolluiken aan

Te dure offerte ontvangen? Wij doen beter! Krijg de prijs van jouw ramen met ingebouwde rolluiken te zien.

Talloze voordelen

Extra voordelige rolluiken

Onze rolluiken zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende tinten. De inbouwrolluiken zijn ook dankzij hun isolerende eigenschappen een verstandige en prijsbewuste investering voor lagere energiekosten en een toename van comfort.

Door onze lage productiekosten geniet jij dan ook van extra voordelige rolluiken. Of het nu één raam met geïntegreerd rolluik is dat je zoekt wanneer je je woning renoveert of graag voorzetrolluiken wilt voor een geheel nieuwbouw project, bij GroothandelRamen kun je altijd terecht.

Bereken en vergelijk nu online je kosten voor je raam met rolluiken met onze calculator. Volg onze instructies en krijg meteen je offerte. Deze is volledig vrijblijvend. Vervolgens kan je je bestelling plaatsen.

Wij geven je graag gratis advies en zijn bovendien veruit de goedkoopste producent van pvc ramen op maat met rolluiken. Heb je nood aan inspiratie? Bekijk hier enkele van onze projecten. Verder zijn 90% van onze bestellingen zo snel mogelijk en ten laatste binnen acht weken afgerond en bieden we technische bijstand.

Hier komen we langs om jou te helpen met het perfect installeren (plaatsen) van rolluiken. Daarnaast leveren we je producten ook gratis vanaf 2000 euro (exclusief btw).

Een vraag over rolluiken? Nood aan gratis advies voor het kiezen voor ramen en rolluiken? Neem contact op met een vakman via telefoon of e-mail. Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van ramen op maat met rolluiken en helpen je graag zo snel mogelijk verder.

De talloze voordelen van rolluiken van Aluprof

Voor een levering van je inbouwrolluik heeft GroothandelRamen een akkoord met Aluprof. Zij leveren ons energiezuinige rolluiken en maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit!

Je hoeft niet langer te zoeken naar kwaliteitsvolle ramen en rolluiken aan de beste prijs. Inbouwrolluiken en voorzetrolluiken van Aluprof installeren biedt je tal van voordelen.

Zo houden ze je huis heel energiezuinig en duurzaam waardoor ze uitblinken in het meest isolerende comfort.

Neergelaten rolluiken zijn de perfecte zonwering. Ze geven je binnen voldoende privacy en ze zijn geluiddempend voor woningen!

Het voordeel van een voorzetrolluik of een inbouwrolluik is ook dat het tijdens een koude winter zelfs warme temperaturen binnen geeft als het ‘s nachts is neergelaten.

Wanneer het buiten bloedheet is, biedt het plaatsen van een inbouwrolluik dan steeds weer koelte in huis.

Door de bouwwijze van onze inbouwrolluiken wordt de energiefactuur voor je woning tot een minimum beperkt. 

Een mooi geïntegreerd rolluik van Aluprof bestaat uit eersteklas aluminiummateriaal, aangevuld met één rolluikkist en geleiders bestaande uit de kunststof PVC.

Onze rolluiken zijn gemaakt van uiterst goede materialen. Zo is een woning dankzij deze kwaliteit beschermd tegen inbraken. Het geeft je dus bovendien een extra gevoel van veiligheid.

Wanneer de rolluiken niet zijn geopend, hebben de inbrekers het natuurlijk moeilijk om je huis binnen te dringen.

Verder heb je het voordeel dat alle verschillende soorten rolluiken van Aluprof makkelijk te bedienen zijn. Je kiest bij rolluiken namelijk om het neerlaten en openen te doen met een elektrische bediening met schakelaar of afstandsbediening.

Ook is een handmatige bediening mogelijk. De elektrische bediening van een rolluik komt hier wel duurder uit.

Houd er rekening mee dat wanneer je voor de plaatsing van het inbouwrolluik voor grote afmetingen gaat, de lamellen zwaarder zijn en het een minder goed idee is om te kiezen voor een goede handmatige bediening.

Het is nooit een slecht idee om contact op te nemen met een vakman voor gratis advies indien je hierover meer informatie nodig hebt.

Ontdek bij GroothandelRamen één groot aanbod aan verschillende soorten rolluiken, ramen en deuren op maat van jouw woning gemaakt.

Hierbij laten we je ook kiezen tussen de beste kleuren. Van strak wit tot staal blauw. Ze zijn niet weg te denken bij een modern huis. Zo vind je vast wel de rolluiken die perfect bij je woning passen.

Configureer je wensen in onze calculator en krijg vrijblijvend en direct je offerte te zien.

Inbouwrolluiken snel en eenvoudig gemonteerd

Inbouwrolluiken onderscheiden zich van het type opbouw- oftewel voorzetrolluiken in dat de rolluikkast onzichtbaar weggewerkt is.

Boven het raam en in de gevel wordt de kast van het rolluik geplaatst. Deze bestaat uit de kunststof pvc, terwijl de lamellen uit het materiaal aluminium bestaat.

Een inbouwrolluik is erg duurzaam voor je woning, werkt superisolerend, geeft je veel privacy en is voorzien van weinig onderhoud.

Zo kan er ook vooral geen wind door het rolluik komen. Het is dan ook ideaal bij een milieuvriendelijke renovatie of nieuwbouw.

Doordat er hiervoor wel extra uitsparing in de dagopening nodig is, zijn inbouwrolluiken daarom vooral te zien bij een nieuwbouw project.

Een inbouwrolluik is dan ook enkel te zien wanneer het naar beneden getrokken is en het is dan onzichtbaar wanneer het volledig geopend is.

Jij kunt kiezen uit verschillende kleuren voor je inbouwrolluiken. Zonder extra kosten kun je ook vragen om alle lamellen van het volledige rolluik te kleuren.

Het installeren van een kunststof kozijn en rolluiken in de muur (in de gevel) is vooral een uitdagend werk.

Ben je geen klusser en kun je beter wat hulp gebruiken? In dat geval komt er een echte vakman langs om je te helpen bij de plaatsing van je ramen met rolluiken in je woning.

Kies voor onze formule van technische bijstand en wij staan je bij, bij de installatie van je inbouwrolluiken.

Hierbij bespaar je ook wel heel wat euro’s door de klus van de uitbraak bijvoorbeeld zelf te doen. Voor meer advies hierover, kan je steeds contact met ons opnemen.

Voor het plaatsen van het rolluik werken we samen met Belgische ondernemers

Krijg meteen je offerte

Je bent nu hoogstwaarschijnlijk benieuwd naar de meest lage prijzen voor nieuwe vensters en rolluiken. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor je nieuw raam met rolluiken via de calculator. Het voordeel is dat je op deze manier namelijk de prijs meteen te zien krijgt.

Deze is dan ook volledig vrijblijvend. Ontdek ons volledig aanbod met onze online calculator. Hier vind je zeker en vast genoeg inspiratie voor rolluiken. Voer de afmetingen van jouw ramen in deze tool in, kies de bediening en type voor je rolluik en bereken vervolgens je kosten.

Je kunt als kerst op de taart het raam met rolluiken compleet maken door te kiezen voor meerdere opties zoals bijvoorbeeld mat glas of dubbel glas. De prijs krijg je steeds meteen te zien doordat het automatisch berekend wordt! Hierna kun je je offertes ook meteen laten afdrukken.

Voeg onze pvc ramen met inbouwrolluiken toe aan je winkelmand en wij doen de rest. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt behandeld. Vergelijk zeker ook je reeds bestaande offertes op deze contactpagina!

Bovendien geniet je van een tien jaar lange garantie op onze rolluiken, kunststof ramen en deuren. Verder komt een persoonlijke service steeds voorop – ook na de aankoop van jouw ramen en rolluiken.

Wanneer je een vraag hebt, kan je voor meer informatie en gratis professioneel advies op maat contact opnemen met onze klantendienst. Zij bieden zo snel mogelijk een antwoord.

E-mail: info@groothandelramen.be
Telefoon: 0478 32 23 31

Volg onze laatste nieuwtjes op Facebook.

(Deze website maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden.)