Stalen Deuren

Stalen Deuren
Profielen Staal Fabrikant Filter

Unico Deur

staal

Presto Deur

staal

Tijdloze en exclusieve stalen buitendeuren

presto deur

Wanneer je ultra-stijlvolle stalen buitendeuren hebt geplaatst, geef je je huis een elegante, stedelijke uitstraling.

Ze zijn een echte blikvanger en maken dankzij hun lichtinval van binnen en buiten één geheel.

Onze stalen deuren houden de kou buiten en de warme lucht binnen. Nu hoef je geen stijl meer op te offeren voor comfort!

Onze deuren zijn afgewerkt in verschillende ontwerpen, maten en kleuren die bij jouw stijl passen.

Een stalen buitendeur kan je specifiek voor jouw behoeften op maat laten maken. Wij kunnen verbluffende ontwerpen creëren die visueel aantrekkelijk, volledig aanpasbaar, en super gemakkelijk te installeren zijn.

Staal is vervormbaar en kneedbaar. Het is dus een zeer buigzaam, taai materiaal. Tegelijkertijd hebben de producten een zeer lange levensduur en kan het perfect worden gerecycleerd.

Stalen buitendeuren met openslaande deuren zijn slank omdat het staal veel dunner is dan hout, aluminium of kunststof met dezelfde structurele sterkte. Dat komt doordat staal zowel extreem sterk is als heel licht.

Je zult aangenaam verrast zijn door de prijs van onze stalen buitendeuren. Ze zijn veel betaalbaarder dan je denkt en onze prijzen zijn uiterst concurrerend. Vraag nu eenvoudig je offerte aan via ons formulier.

De voordelen van stalen deuren

Staal gaat een leven lang mee

Moderne stalen buitendeuren en ramen zijn een duurzame keuze. Ze kunnen gemakkelijk worden gerecycled, maar dat hoeft niet. Ze hebben een hoge kwaliteit en gaan een leven lang mee.

Zeg maar dag tegen roest: als je stalen ramen en deuren hebt geplaatst, houd je het uiterlijk van je huis jarenlang in topconditie.

Met een duurzaam ontwerp, weinig onderhoud en een minimale reinigingsbehoefte, bespaar je op de lange termijn met stalen buitenpui tijd en geld.

Een buitendeur volledig in jouw stijl

Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde stijl wil. Met onze waaier van kleuren, profielen en afwerkingen, kan je er zeker van zijn dat je precies de juiste look voor jouw woning creëert.

Wij bieden veel verschillende soorten stalen deuren en ramen die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van woningen.

Of het nu gaat om een strak, modern huis of een gezellig, landelijk huis, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Fijne profielen

Omdat een metalen buitendeur extreem sterk is, kan hij in onze eigen werkplaats van dunner materiaal worden gemaakt dan veel andere soorten puien.

Aangezien de stalen deuren gemaakt zijn van lichtere panelen dan hout of aluminium, kun je geld besparen door minder materiaal te gebruiken.

Zo kunnen ze meer grote glaspartijen dragen. Dit betekent weer dat als je een stalen voordeur of achterdeur hebt geplaatst, jouw interieur er ruimer en eleganter uitziet.

Tegenwoordig kunnen wij onze stalen buitendeuren met smalle profielen voorzien van dubbele beglazing, gehard glas en zelfs van triple glas.

Sterk en veilig

Wanneer je nadenkt over een nieuwe buitendeur, is het logisch dat veiligheid niet tot de details behoord maar jouw eerste prioriteit is.

Stalen deuren op maat zijn de perfecte optie voor jouw veiligheidsbehoeften, of je nu bescherming wilt tegen inbrekers of een brandwerende deur zoekt.

stalen buitendeur

Wat kosten stalen buitendeuren?

stalen buitendeuren

Je vraagt je misschien af: “Hoeveel kost een stalen buitendeur?” en het antwoord is…dat hangt ervan af.

Het prijskaartje van jouw nieuwe stalen buitendeuren zal afhangen van verschillende factoren, zoals: de grootte, het glas, het profiel, de kleur en de afwerking.

Je bent toch nieuwsgierig naar de exacte prijs van jouw stalen maatwerk? Vraag nu je gratis offerte aan via het formulier op onze website en geef ons al je wensen door.

Een professionele installatie voor jouw stalen buitendeuren

Als je hebt besloten om stalen buitendeuren te kopen bij GroothandelRamen, gefeliciteerd! Dit is een geweldige keuze – stalen profielen zijn elegant en zeer veilig.

Maar hoe zit het met de installatie? Moet je dat zelf doen? Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen als je dat niet wenst.

Hier bieden wij een professionele installatieservice voor al onze ramen en deuren. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen terwijl onze vakmensen jouw oude deur demonteren, het puin verwijderen en jouw nieuwe stalen voordeur of achterdeur plaatsen.

Je kunt er zeker van zijn dat jouw huis in goede handen is. Wij weten hoe kostbaar je woning voor jou is, onze vakmannen plaatsen je stalen buitenpui dan ook met de grootste zorg!

Geniet van een klantgerichte service

Bij Groothandel Ramen bieden wij een uitstekende klantenservice, zowel voor als na de aankoop van jouw stalen deur op maat.

Wij willen niet alleen jouw leverancier zijn van stalen ramen en deuren. We willen jouw partner zijn in huisverbetering.

Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste ontwerp van jouw stalen deuren of bij het bepalen wat je moet bestellen, wij staan voor jou klaar!

Onze adviseurs zijn er om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met alles wat je nodig hebt.

Of je nu op zoek bent naar stalen deuren, stalen ramen, pvc schuifdeuren, aluminium ramen, aluminium schuiframen of houten ramen, wij hebben in assortiment wel iets voor elke smaak, stijl en budget. Neem gerust verder een kijkje op onze site.

Offerte Stalen deur

Vraag hier je offerte aan voor een stalen deur

Geef de breedte en hoogte op van de deur
Selecteer het gewenste profiel
Kies het openingstype voor je deur
Kies de kleur voor je ramen
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens