Aluminium Ramen

Aluminium Ramen

CS77

aluminium

Ecofutural/Imperial Monobloc

aluminium

Genesis

aluminium

MB-86 Aero

aluminium

MB-70

aluminium

Superial

aluminium

Ecofutural

aluminium

Decalu 88 Doors

aluminium

Decalu 110 Steel

aluminium

Decalu 94 Retro

aluminium

Decalu 88 Standaard

aluminium

Decalu 88 Hidden

aluminium

MB-104 Passive

aluminium

MB-86

aluminium

Ferroline

aluminium

Een aanbod aan betaalbare aluminium ramen die een leven lang meegaan

Deceuninck Decalu 88 Standaard

Sterk en lange levensduur

Aluminium ramen en deuren zijn nieuw op de markt en razend populair bij een renovatie of nieuwbouw.

Alu en steellook ramen bieden tal van duurzame voordelen. Zo kan je kiezen uit ramen, deuren en schuiframen die in veel verschillende profielen verkrijgbaar zijn.

Deze eigenschappen maken van aluminium hét materiaal bij uitstek voor de hedendaagse architectuur. Misschien had je nog niet gehoord dat aluminium het nummer 1 materiaal is voor grote raampartijen.

Aluminium raamprofielen hebben een zeer lange levensduur en zijn bovendien 100% recycleerbaar. De productie van aluminium vergt veel energie, maar de recyclage ervan vergt zeer weinig energie en vermindert ook de vervuiling.

Of je huis nu oud of nieuw is, aluminium zal het ook in de toekomst nog goed doen. Elk alu raam is elegant, strak en gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

De verschillende schuiframen, ramen en deuren uit ons assortiment worden daarnaast voorzien van hr++ glas wat zorgt voor de perfecte thermische en geluidsisolatie.

De levertijden van alle materialen zijn zeer aangenaam. Onze gemiddelde productietijd voor aluminium producten, zowel kleine als grote hoeveelheden, is 8 weken.

Op zoek naar betaalbare aluminium ramen? Vraag vandaag nog een offerte aan voor aluminium ramen. Het is gratis, en je zult versteld staan van de prijs.

Een aanbod aan betaalbare aluminium ramen die een leven lang meegaan

Ramen die zorgen voor een maximale gemoedsrust

Wist je dat inbrekers meer via ramen binnenkomen dan via enig ander toegangspunt?
Je kunt de inbrekers ervan weerhouden je huis tot het volgende doelwit te maken door aluminium ramen en deuren van GroothandelRamen te installeren.

Ze zijn beter bestand tegen inbraak dan gewone ramen met enkel glas en geven jou de gemoedsrust die jij verdient. 

Tot de standaarduitrusting behoren inbraakwerende metalen vergrendelingsnokken, zwaar uitgevoerde scharnieren en een anti-inbraakvoorziening op het raambeslag.

Een bijzonder stevig materiaal

Aluminium blinkt uit in duurzaamheid, is licht van gewicht maar oersterk en kan een leven lang meegaan. Aluminium ramen zijn nog perfecter voor grote raampartijen. Dit maakt aluminium hét materiaal voor de architectuur van het moment.

Hierdoor zijn aluminium producten meestal iets duurder dan PVC producten, maar dan bieden vensters en deuren uit aluminium ook veel voordelen ten opzichte van PVC ramen en PVC deuren.

Vooral de aluminium ramen van Reynaers, Aluprof, Aliplast en Deceuninck bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding.

aluminium ramen

Profielen met een strakke uitstraling

Veel mensen dromen tegenwoordig van een huis met veel licht en hebben grote nieuwe ramen op hun verlanglijstje staan.

Dit is één van de redenen waarom aluminium ramen aan populariteit winnen. Want met aluminium ramen zijn fijnere raamprofielen mogelijk door de sterkte van het materiaal. Onze aluminium ramen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar modern of klassiek, aluminium biedt met zijn slanke profielen de veelzijdigheid die jij nodig heeft.

Optimale thermische isolatie, geluidsisolatie en winddichtheid

Aluminium ramen zijn thermisch geïsoleerd met 3 kamers, 3 dichtingen en een thermische onderbreking in hard PVC. Onze aluminium ramen en deuren kunnen jou zo een warme en comfortabele leefomgeving bieden. De buitenste afdichting houdt dankzij zijn waterdichtheid en stevigheid het vocht buiten. De isolerende middendichting helpt onnodig lawaai te voorkomen.

De binnenafdichting heeft als belangrijkste eigenschap een geluiddempende functie. De hoge isolatiewaarde van aluminium ramen is Uw0,88W/m2k. Daarom is de geluids- en warmte-isolatie van dit materiaal gegarandeerd.

Ook de beglazing speelt een grote rol bij het isoleren van jouw woning. Jouw aluminium ramen zijn standaard voorzien van hr++ glas (twee of drie lagen glas) gevuld met argongas. Zo halen ze hoge isolatiewaarden.

Laat het zonlicht binnen

Als je besluit om grote glaspartijen in huis te hebben, zal je wellicht niet op zoek zijn naar ramen die het zicht zou belemmeren of het licht zou blokkeren. Een beter aluminium profiel kan je helpen een comfortabelere ruimte te creëren met maximale lichtinval en jouw woning aantrekkelijker te maken.

Grote schuifraamsystemen en grote vaste ramen dragen alleen al door hun grote afmetingen bij tot de dimensie van jouw ruimtes.

Tweekleurige ramen? Geen probleem!

Met GroothandelRamen kan je verschillende kleuren kiezen voor de buiten- en binnenkant van jouw ramen.

Bestel je gloednieuwe aluminium ramen met binnen- en buitenverf in een kleur die past bij de stijl van jouw huis, van licht tot donker. Kies buitenschrijnwerk dat overeenkomt met de architectonische stijl, kleur en afwerking van je gevel, en kies binnenschrijnwerk dat overeenkomt met het kleurenschema van je interieur.

Hoeveel kosten onze aluminium ramen?

grote aluminium ramen

Wij maken aluminium ramen op maat en klanten vertellen ons dat ze prachtig en elegant zijn.

We willen dat jij net zoveel van je aluminium raam houdt als wij, dus hoewel wij je nu geen exacte prijs kunnen geven, kunnen wij je wel garanderen dat je enthousiast zult zijn over de betaalbaarheid van onze producten.

Het type, de stijl, de vormgeving, de kleur, het glas en andere variabelen bepalen allemaal mee de kosten van een raam.

Aluminium ramen zijn iets duurder dan PVC ramen. Dit is te wijten aan de hogere prijs van de grondstoffen die nodig zijn om de aluminium profielen te maken.

Vraag een offerte op maat aan om te zien hoeveel onze betaalbare nieuwe ramen je kosten.

Een deskundige installatie van aluminium ramen en deuren

Bij GroothandelRamen, kan een vakman jouw aluminium ramen en deuren voor jou installeren.

Wij komen naar jou toe, dus je hoeft je niet bezig te houden met de transport of montage van jouw ramen, deuren of rolluiken. Dit garandeert dat jouw plaatsing altijd correct wordt uitgevoerd.

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen en ga je liever zelf aan de slag in het plaatsen van je ramen? Ook dat is optioneel!

Geniet van een indrukwekkende service

Wij zijn toegewijd aan het verkopen van kwaliteitsramen en deuren op maat. We zullen er bij elke stap zijn om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Bij GroothandelRamen vind je een selectie van vensters en deuren die passen bij jouw budget en stijl.

Naast aluminium ramen hebben wij ook een verscheidenheid aan andere ramen en deuren in ons ruim aanbod, zoals aluminium deuren, aluminium schuiframen, stalen ramen, rolluiken en houten ramen.

Wij helpen jou met je project, geven je op tijd een offerte en leveren de aluminium ramen of deuren die jij verdient.

En zelfs nadat jouw aluminium deuren of ramen zijn geïnstalleerd, kan je nog steeds rekenen op onze uitstekende klantenservice.

Offerte Aluminium raam

Vraag hier je offerte aan voor een aluminium raam

1
Profiel
2
Opties
3
Gegevens

Geef de breedte op van het raam

Geef de hoogte op van het raam

Selecteer het gewenste profiel

Kies de indeling voor je ramen

Kies het openingstype voor het enkel raam

Kies de openingstypes voor het dubbel raam

Kies de openingstypes voor het driedubbel raam

Geef eventueel een extra beschrijving op voor het openingstype

Geef hier de gewenste kleur op voor je profielen

Geef hier de gewenste kleur op voor je profielen

Geef hier de gewenste kleur op voor de binnenkant je profielen

Geef hier de gewenste kleur op voor de buitenkant je profielen

Upload een foto en/of schets

Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?

Jouw contactgegevens