Glazen buitendeuren

In 4 stappen een nieuwe glazen buitendeur/voordeur kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige deur

Ontwerp jouw raam

Configureer je glazen buitendeur in de calculator via onze website

Opties toevoegen

Maak jouw nieuwe buitendeuren compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw buitendeur met glas meteen in productie

Glazen buitendeuren en voordeuren aan de laagste prijzen

De voordeligste glasdeuren

Op zoek naar een pvc buitendeur of voordeur van een hoge kwaliteit en dat aan de laagste prijs

Bij GroothandelRamen bieden we je een breed assortiment aan verschillende betaalbare glazen buitendeuren en geniet je van veel voordelen. 

De glazen deuren zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en maten zodat ze perfect bij je huis passen. Ontdek alle opties voor een glazen buitendeur bij GroothandelRamen in de kleurenwaaier.

Katten- en hondeneigenaars opgelet: er is immers een mogelijkheid om een luik voor je huisdier te installeren in jouw glazen buitendeur of voordeur. Daarvoor heb je dan weer een halfglazen deur nodig.

Door onze lage productiekosten voor ramen en deuren ben je zeker van een extra voordelige renovatie van je woning. Glazen buitendeuren bestaan uit één of meerdere glasplaten. Deze kunnen bestaan uit zowel mat als doorzichtig glas.

Traditioneel wordt er bij pvc voordeuren voor mat glas gekozen om een maximale privacy te behouden. Indien je opteert voor een glazen voordeur of buitendeur bij GroothandelRamen, dan profiteer je dus van een maximale lichtinval. 

Verder gebruiken we bij je buitendeur met glas ook meervoudige beglazing dat onder andere bestaat uit gehard glas en veiligheidsglas.

Ook platen in mat glas met een heldere boord van 2 centimeter rondom zijn verkrijgbaar in onze calculator. Bovendien leveren wij de buitendeuren met glas in 40 kalenderdagen. Op zoek naar een ander raam of buitendeur op maat aan een lage prijs? 

Bekijk de prijzen en modellen in de calculator op onze website. Welke deur met glas je ook kiest, bij GroothandelRamen ben je zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Indien je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste soorten buitendeuren of voordeuren voor je woning, neem je eenvoudig contact op met ons.

Glazen buitendeuren voor een lage energiefactuur

Voor de productie van jouw glazen voordeur of buitendeur op maat hebben we een akkoord met Aluplast. Zo waken we erover dat je kunt beschikken over een glazen voordeur of buitendeur van topkwaliteit. 

Standaard draaien al onze glazen buitendeuren naar binnen toe, hoewel het ook mogelijk is naar buiten toe. Doe hiervoor gerust een aanvraag.

Natuurlijk werd er bij onze glazen buitendeuren tevens aan veiligheid gedacht: denk maar aan de driepuntsschuifgrendel die weer op al onze buiten- en voordeuren werd geplaatst. 

Ten slotte kan je altijd optioneel extra anti-inbraakbouten laten monteren op je deur. 

Tal van onze ramen en deuren verkopen we alleen aan lage prijzen en worden daarbij met hoogwaardige pvc afgewerkt. 

Zo zijn onze buitendeuren met glas niet alleen uiterst duurzaam, stijlvol en onderhoudsvriendelijk, maar ook altijd scherp in prijs.

Standaard worden pvc deuren van een neerwaartse afdichting met een kaltefeind voorzien, maar ook aluminium drempels met thermische onderbreking zijn mogelijk op aanvraag.

Glazen buitendeuren bij GroothandelRamen zijn erg energiezuinig en laten dankzij het glas weinig warmte door, hierdoor is het zowel in de winter als zomer gemakkelijker om een bepaalde temperatuur te behouden in je woning. 

De keuze voor een glazen voordeur of een buitendeur met een hoge isolerende waarde en hoogrendementsglas (HR++ glas) resulteert met andere woorden al gauw in een lagere energiefactuur en EPC-waarde van je huis!

Jouw pvc deur met glas geleverd binnen 40 kalenderdagen

Wij hebben onze onderdelen voor je glazen buitendeuren op maat altijd goed op voorraad. Alle bestellingen van ramen en deuren bij GroothandelRamen zijn daarom in niet meer dan 8 weken afgerond. 

Kiezen voor glazen buitendeuren van GroothandelRamen betekent dus een prijs- en tijdsvriendelijke beslissing

Is je woning ouder dan 10 jaar en plan je hierbij een renovatieproject? Dan profiteer je bij het bestellen van glazen deuren uit pvc van 6% btw in plaats van 21% btw. 

Wist je bovendien dat de Vlaamse overheid voor het Renovatiepact premies uitreikt voor het isoleren van jouw woning met bijvoorbeeld een buitendeur met glas? Deze lopen op tot een prijs van wel € 1250: een verstandige investering!

Dankzij de meervoudige beglazing die we gebruiken voor je deur is het huis uiterst energiezuinig en dempt je glazen deur zoveel mogelijk geluiden van buitenaf.

Eenvoudige installatie van glazen deuren

Onze dienstverlening stopt overigens niet na het kopen van jouw nieuwe glazen buitendeuren / voordeuren. Bij GroothandelRamen geniet je van tien jaar garantie en een persoonlijke service.

Zo leveren we extra technische bijstand op de werf door Belgische ondernemers en vakmensen, waardoor je zeker bent van een vlotte en juiste installatie.

Vind je onze voordelen van een glazen buitendeur of glazen voordeur in het materiaal pvc ook zo aantrekkelijk?

Contacteer ons dan snel om een offerte te vergelijken of bereken eenvoudig zelf de prijs van glazen deuren online in onze calculator.

Blader gerust door ons uitgebreid assortiment van onze verschillende soorten deuren en voer de breedte en hoogte voor jouw buitendeur met glas in onze online calculator in. Kies bij glazen buitendeuren uit verschillende opties en krijg daarna direct de prijzen te zien.

Heb je nog advies of informatie nodig over onze glazen buitendeuren of andere ramen en deuren? Voor beide kan je ons contacteren via deze website.

Bij GroothandelRamen helpen we je een glazen voordeuren te vinden die bij je huis en budget passen.

Wenst u meer informatie over onze glazen voordeuren en buitendeuren of hun prijzen? Neem dan contact op via onze website.