PVC Deuren

Monobloc 162

pvc

Monobloc 142

pvc

Monobloc 120

pvc

Monobloc 100

pvc

Ideal 4000 RENO VIN65

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

Blockprofiel NL84

pvc

Blockprofiel NL64

pvc

Corona CT70

pvc

Elegant Infinity 115X

pvc

Elegant Thermofibra 76X

pvc

Elegant Infinity 76X

pvc

Ideal 7000

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

BluEvolution 92

pvc

BluEvolution 82

pvc

Streamline 76

pvc

Ideal 8000

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

Ideal 5000

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

Ideal 4000

pvc

Perfect voor renovatie

Waarom kiezen voor PVC deuren?

Aluplast Ideal 8000 Energeto

Deuren met een stijlvolle uitstraling: onderhoudsvriendelijk en betaalbaar

PVC deuren dragen in grote mate bij tot een goed binnenklimaat. Bovendien zorgen PVC ramen en deuren voor een uitstekende isolatie, zodat je dubbel van rust kan genieten, zelfs als je dicht bij een drukke weg woont.

Het grootste voordeel van het gebruik van kunststof voor jouw ramen en deuren is natuurlijk de goedkope prijs. PVC buitendeuren en voordeuren zijn bestand tegen rotten of roesten, voor een lange levensduur. PVC is niet alleen een duurzaam materiaal, maar ook een aanwinst voor jouw huis, dankzij hun verbluffende slagvastheid.

Deze PVC ramen en deuren hebben een lange weg afgelegd sinds ze voor het eerst werden gemaakt. Je kunt nu kiezen uit verschillende soorten van het materiaal die de indruk wekken dat het aluminium deuren of houten deuren zijn.

Benieuwd naar de kosten van je producten? Ga naar onze pvc deuren calculator en krijg direct en volledig vrijblijvend je offerte te zien!

Professionele plaatsing van jouw pvc buitendeuren

Een groot voordeel van buitendeuren bestellen bij GroothandelRamen is dat je de keuze hebt dat wij zorgen voor het transport, de demontage en de installatie. Wij garanderen iedere keer weer een 100% correcte montage.

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Geen probleem! Laat de doe-het-zelver in jou los en plaats je ramen en deuren gerust zelf. Wij leveren je deur en toebehoren bij jou thuis.

Voeg stijl toe aan jouw woning

Een breed assortiment aan PVC voordeuren en -achterdeuren voor elk budget!

Wij bieden elke stijl van PVC deuren in verschillende populaire kleuren, vormen en ontwerpen. Binnen ons assortiment is er voor elk wat wils om tegemoet te komen aan de verschillende voorkeuren van onze gewaardeerde klanten.

Onze calculator geeft je alle mogelijkheden, kleuren en elk profiel zodat je jouw eigen PVC deur op maat kunt ontwerpen. Heb je eenmaal je product gekozen, dan kan je eenvoudig online bestellen.

Eén van de vele voordelen is dat al deze PVC deuren standaard worden uitgevoerd met een deurbeslag voor de inbraakveiligheid en ook een uitgebreide functionaliteit hebben. Bovendien profiteer je van 10 jaar garantie op ramen, deuren en rolluiken van GroothandelRamen.

Met de formule technische bijstand helpen wij je met het vakkundig installeren van jouw pvc voordeur of achterdeur zodat deze perfect bij jouw huis en gevel past.

Wij zijn trots op onze meer dan 25 jaar ervaring, dus aarzel niet om meer vrijblijvend advies in te winnen in jouw zoektocht naar de ideale pvc buitendeur. Vul jouw gegevens in in het contactformulier, en ontvang snel een antwoord.

Ontdek meer dan 215 verschillende PVC deurpanelen

Door onze sierdeurpanelen kan je je woonst meer karakter geven. Je kiest ook volledig zelf de kleur van je deur en hoe het eruit ziet zodat deze geheel perfect bij je huis past.

Van klassiek wit tot modern zwart. De deurpanelen zijn hier standaard verkrijgbaar in 150 populaire modellen en in liefst 25 kleuren voor een moderne look.

Bekijk alle opties waaruit je kan kiezen in onze kleurenwaaier.

Forster Unico Raam
Forster Unico Raam

De goedkoopste voordeuren en buitendeuren op maat aan een hoge kwaliteit

De keuze van een nieuwe PVC deur mag nooit licht worden opgevat. Alleen een goed geïnformeerde klant kan de juiste keuze maken. Onze adviseurs helpen jou graag door het proces.

Wij beschikken naast buitendeuren ook over een brede waaier aan heel wat PVC ramen met een onberispelijke afwerking.

GroothandelRamen is een leverancier voor bedrijven en particulieren die een duurzaam, energiezuinig renovatieproject of een nieuwbouwproject starten.

Onze prijzen zijn bij de laagste op de markt omdat wij ernaar streven onze klanten geld te besparen.

Onze PVC deuren op maat worden binnen 35 kalenderdagen geleverd. Het maakt niet uit in welke periode van het jaar je ze bestelt, wij zorgen voor een tijdige levering.

Wij hebben een professioneel team dat jou helpt jouw problemen op te lossen en ervoor zorgt dat jouw PVC voordeur of achterdeur correct wordt geïnstalleerd.

Geniet elke dag van energie-efficiëntie met onze PVC deuren van topkwaliteit

Een kunststof deur op maat biedt enorm veel voordelen voor een huis! GroothandelRamen gebruikt een materiaal die steeds zorgt voor een lage energiefactuur dankzij zijn isolatie.

In tegenstelling tot elke aluminium voordeur verbetert een PVC deur de EPC-waarde en kwaliteit van je woonst volledig! Indien deze woning ouder is dan tien jaar geniet je ook van 6% btw en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen.

Deuren gemaakt in PVC zijn niet alleen goed geïsoleerd, ze zijn bovendien meer duurzaam en onderhoudsvriendelijk dan aluminium deuren.

Buitendeuren kopen bij GroothandelRamen: eindeloos comfort aan de beste prijzen

Onze deuren in PVC zijn met een inbraakwerend deurbeslag verkrijgbaar om inbrekers buiten spel te zetten. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel die je met de sleutel vergrendelt. Ook kan je optioneel kiezen voor extra anti-inbraakbouten.

Elke klant heeft qua afsluiting van hun voordeur de keuze uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die de onderste deurvleugel afdicht.

Ook is het comfort en de uitgebreide functionaliteit van onze PVC deuren ongeëvenaard. Zowel moderne paneeldeuren, sierdeuren als een voordeur of achterdeur met glas uit het materiaal PVC vereisen bovendien zeer weinig onderhoud.

Stel nu jouw PVC deuren offerte samen

Wij hebben het proces van het bestellen van PVC deuren op maat eenvoudiger dan ooit gemaakt. Volg slechts een paar stappen op onze website en je offerte is klaar!

Gemakkelijke installatie en ruime keuze

Types PVC deuren

Wij bieden vele soorten buitendeuren, van glazen deuren tot paneeldeuren. Elke deur heeft zijn eigen specifieke kenmerken, evenals lage prijzen.

Een paneel wordt gemaakt zonder beglazing, dus het is lichter van structuur en wordt ze meestal gekozen vanwege hun privacy.

Verder is het optioneel om bijvoorbeeld een buitendeur dat bestaat uit half glas in combinatie met een hondenluikje of een kattenluikje te laten plaatsen. Een halfglazen deur heeft alleen glas aan de bovenkant en een opvulpaneel aan de onderkant.

Onze moderne deuren zijn standaard met melkglas en aan de buitenzijde met gelaagde beglazing voorzien en worden nog vaak gebruikt als voordeur. 

Onze adviseurs staan met hun jarenlange ervaring altijd klaar om jou te helpen bij het maken van je keuze en het laten plaatsen van jouw ramen, deuren en rolluiken. 

Op zoek naar ideeën? Laat je inspireren door deze projecten. Je vindt hieronder elk type voor PVC deuren opgelijst staan. Klik op de links voor meer informatie.

Forster Unico Raam

Krijg advies van echte experts om jou te helpen de beste PVC deur te kiezen

Wij bieden ramen en deuren voor jouw nieuwe woning of renovatie. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij de buitendeur en ramen kiest die het beste bij jouw behoeften past.

Wij verkopen ook aluminium deurenhouten deuren en stalen deuren