Stalen Ramen

Stalen Ramen

Unico Raam

staal

Presto Raam

staal

Stalen ramen: tijdloos, exclusief en stijlonafhankelijk

presto raam

Ben je op zoek naar een unieke look voor je huis? Onze stalen ramen op maat zullen zeker indruk maken in zowel klassieke, moderne als landelijke woningen.
Staal is sterk en veelzijdig. Het is duurzaam, heeft een grote esthetische aantrekkingskracht en kan bijna elke omgeving aan.

De robuuste sterkte van alle stalen ramen en deuren maakt ongeëvenaarde mogelijkheden mogelijk met een uitzonderlijk fijn profiel.

Met onze stalen profielen creëer je een echt industrieel en modern gevoel. Het is bovendien ook een heel stevig en taai materiaal. Stalen ramen kunnen zo een grote beglazing aan.

De dunne profielen lijken misschien buigzaam, maar ze zijn eigenlijk heel sterk. De meeste stalen ramen worden op maat met de hand gemaakt. Dit kan in elke RAL-kleur, dus we kunnen gerust spreken van goed vakmanschap.
Je zult aangenaam verrast zijn door de prijs. Vraag nu eenvoudig jouw offerte aan door het formulier op onze website in te vullen.

Ontdek de vele voordelen van stalen ramen

Stalen ramen zijn de laatste jaren populair geworden omdat ze een aantal voordelen hebben.

Veiligheid voor je woning

Als het op veiligheid aankomt, zijn stalen ramen en deuren een serieuze zaak.

Ze zijn niet alleen zo stevig dat de mogelijkheden voor inbraak maximaal beperkt zijn, maar in tegenstelling tot hout ook extra bestendig voor zowel vuur als hitte.

Akoestische isolatie

Een stalen venster biedt een hoge akoestische isolatie die je nodig hebt om lawaai tegen te houden. Hun profielen en beglazing zijn altijd al goede kandidaten geweest voor woningen in lawaaierige steden.

Onderhoudsvriendelijk

De kleuren zijn in de profielen ingebakken, dus er is niet veel te reinigen, behalve af en toe schoonmaken met een sopje.

Om te voorkomen dat je gelakt staal zijn glans verliest, mag je het niet schoonmaken met een schuursponsje.

Een duurzame optie

Stalen ramen en stalen deuren zijn 100% recycleerbaar en kunnen gemakkelijk worden gerecycled tot nieuwe producten.

Als je gebruik maakt van stalen ramen en deuren, draag je jouw steentje bij aan het milieu.

stalen ramen

Hoeveel kosten stalen ramen?

profielen staal ramen

Staal is ongelooflijk sterk maar fijn. Dat vertaalt zich ook in de kostprijs. Voor een venster in staal betaal je gemiddeld 1100 euro per vierkante meter, inclusief BTW en HR++ glas.

Wil je een exacte prijsopgave? Wij sturen je een gedetailleerde offerte voor jouw project, zodat je weet hoeveel je ramen zullen kosten.

100% correcte plaatsing

Je hebt de keuze tussen je stalen ramen en deuren zelf plaatsen of om ze vakkundig te laten installeren. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat jij de look krijgt die je wenst.

Dankzij onze innovatieve installatiemethode hoef jij je niet langer zorgen te maken over het transport, de demontage of de installatie van jouw ramen en deuren.

Als het op ramen en deuren aankomt, verdien je het beste. Daarom bieden wij alleen verschillende producten aan van de hoogste kwaliteit en van de beste fabrikanten zoals ramen in aluminium, stalen deuren, houten ramen en pvc ramen.

Offerte Stalen raam

Vraag hier je offerte aan voor een stalen raam

Geef de breedte en hoogte op van het raam
Selecteer het gewenste profiel
Kies de indeling voor je ramen
Kies het openingstype voor je ramen
Kies de kleur voor je ramen
Wil je de plaatsing door ons laten uitvoeren?
Jouw contactgegevens