PVC Hefschuifdeuren HST

PVC Hefschuifdeuren HST

Monorail Schuifdeur

pvc

Evolution Drive HST

pvc

HST85 Hefschuifdeur

pvc

Smart Slide

pvc

Multislide Schuifdeur

pvc

In 4 stappen nieuwe hefschuifdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuifdeuren

Ontwerp jouw hefschuifdeur

Configureer jouw hefschuifdeuren in de calculator op onze website

Opties toevoegen

Maak je hefschuifdeur compleet en gebruik talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet je hefschuifdeuren direct bij ons in productie

Hefschuifdeuren creëren een open leefruimte

Vervolledig je interieur met de PVC hefschuifdeuren van GroothandelRamen

Schuifdeuren zijn intussen niet langer weg te denken uit moderne woningen. In tegenstelling tot gewone deuren verlies je immers geen plaats.

Bij een hefschuifdeur heft u een vleugel op voordat u hem kan bewegen. Het systeem voor het sluiten is dus anders dan bij een gewone schuifdeur. In gesloten toestand worden de wielen niet belast.

Deze deuren nemen immers weinig plaats in, kunnen een woonst erg ruim doen lijken, bieden een uitstekende isolatie en zien er – last but not least – gewoonweg trendy en modern uit.

De elegante toets kenmerkend voor schuifdeuren gaat gepaard met een grotere lichtinval, die zelfs in het herfst- en winterseizoen een maximaal aantal licht naar binnen laat.

Bij GroothandelRamen beschikken we over een ruim assortiment van hefschuifdeuren in het materiaal PVC en dat aan de voordeligste prijzen!

Bovendien is de kwaliteit ervan ook zeer hoog en hebben ze een goede isolatiewaarde.

Zo zijn wij dankzij onze lage productiekosten veruit de goedkoopste op de markt.

Kiezen voor GroothandelRamen is dus een budgetvriendelijke en tijdbesparende keuze!

Met de stijlvolle hefschuifdeuren van GroothandelRamen kan je vertrouwen op het gebruik van hoogwaardige materialen.

Onze ramen, deuren en rolluiken zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en stijlen en dat voor een dito prijs.

Wij leveren overigens aan zowel particulieren als grote bedrijven: of je nu slechts één hefschuifdeur of wel tien hefschuifdeuren nodig hebt, neem contact op met ons ervaren en vakkundig team.

Zij helpen je graag verder en geven je meer informatie over onze producten!

Onze hefschuifdeuren bieden een superieure isolatie

Hefschuifdeuren beschikken – zoals de naam wellicht doet vermoeden – over een vleugel met een hefsysteem dat het mogelijk maakt de deur op een kier vast te zetten.

Huisdieren kunnen zo bijvoorbeeld niet ontsnappen, terwijl jij van een eerste frisse lentelucht geniet. Hefschuifdeuren zijn in tegenstelling tot gewone pvc schuifdeuren bij een gesloten stand niet belast, waardoor de slijtage van onze wieltjes op de rail zeer licht en miniem blijft.

Al onze producten (PVC ramenPVC deuren, ramen met rolluiken, PVC schuiframen, …) worden door middel van de kunststof PVC vervaardigd en zijn in tal van kleuren beschikbaar. Hiervoor hebben wij een akkoord met Aluplast, een van de koplopers in kunststoftechnologie. Ze staan bekend voor het ontwerp en de productie van innovatieve en oerdegelijke ramen, deuren, schuifdeuren en hefschuifdeuren.

Aluplast heeft bovendien het grootste marktaandeel in Europa. PVC is een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke stof met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In tegenstelling tot aluminium deuren, is bij het onderhouden van PVC hefschuifdeuren urenlang schrobwerk niet nodig. Even met een spons en wat schoonmaakmiddel erover, en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Onze producten voldoen aan alle energiebehoeften. Hefschuifdeuren met PVC zijn geschikt voor een hoogwaardige thermische en akoestische isolatie. Hierdoor blijft de warmte goed binnen tijdens de koude winterdagen. Bij hete temperaturen zorgt het er dan juist weer voor dat de warmte buiten blijft. Zo voelt elk deel van je huis steeds comfortabel aan.

Combineer deze met hoogrendementsglas HR++ (dubbel glas: ug = 1.0W/m2K, driedubbel glas: ug = 0.6W/m2K) en je kan er zeker van zijn dat de EPC-waarde van je woonst sterk daalt – net als je energiefactuur!

Een PVC hefschuifdeur biedt niet alleen een hoge isolatiewaarde, het is bovendien goedkoper dan aluminium deuren en kent haast eindeloze decoratiemogelijkheden.

Het gebruik van hefschuifdeuren is zeer gemakkelijk. Je stapt dankzij deze deuren moeiteloos van binnen in je woonkamer naar buiten op je terras.

Met het Renovatiepact neemt de Vlaamse overheid tot doel algemeen energieverbruik te doen dalen. Woningeigenaars worden aangespaard hun eigendommen te laten isoleren. Wie kiest voor een nieuwe energiezuinige en superisolerende PVC hefschuifdeur maakt dan ook kans op een premie tot wel ‎€1250.

Hefschuifdeuren zijn inbraakveilig en stijlvol

Een hefschuifdeur laat veel natuurlijk licht naar binnen en ziet er stijlvol uit. Omdat de breedte van de profielen tot een absoluut minimum wordt beperkt, bieden schuifdeuren een onmiddellijke verruiming en directe doorgang naar de buitenwereld.

Het uiterlijk van je hefschuifdeuren is ook belangrijk! Een schuifdeur neemt namelijk een groot deel van een muur in beslag en verbinden je woning met je tuin of terras. Een geschikte kleur kiezen is dus niet onbelangrijk.

Je kan kiezen uit verschillende kleuren en stijlen om jouw schuifdeur een persoonlijke toets te geven. Fan van een landelijke look? Of ben je toch meer gewonnen voor een strak design en tijdloze schoonheid? Alles is mogelijk!

Al onze nieuwe hefschuifdeuren passen met andere woorden perfect in elke woning. Natuurlijk moet een schuifdeur op maat niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar moet ook zo veilig mogelijk zijn. Daarom worden alle pvc schuifdeuren standaard van een inbraakwerend veiligheidsbeslag voorzien.

Zo kan jij op je beide oren slapen en voel je je altijd comfortabel en veilig in het huis.

Hefschuifdeuren installeren

De installatie van hefschuifdeuren is door het grote gewicht een behoorlijk intensief en technisch karwei. Hier is een vakman op zijn plaats.

GroothandelRamen biedt dan ook technische bijstand op de werf door uitsluitend Belgische ondernemers. Doe je zelf liever de uitbraak en zorg je ervoor dat alles klaarstaat? Dan bespaart u een hand vol geld. Een voordelige keuze!

Beloftes maken schuld bij GroothandelRamen. Ook na de levering van jouw deuren staan we voor je klaar. Denk maar aan de tien jaar lange garantie en persoonlijke service die wij bieden.

En buiten deze uitstekende voordelen zorgen we ook nog eens voor een snelle levering. 90% van onze producten zijn bovendien al binnen de 35 kalenderdagen geleverd. Hierdoor zijn we veruit de snelste leverancier van pvc ramen en deuren.

Gebruik onze online calculator op onze website en voer simpelweg de gewenste breedte en hoogte in. Maak het compleet met bijkomende mogelijkheden en wij doen de rest! Vragen? Onze klantendienst helpt je graag op weg!

Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met één van onze experten voor al je vragen of een volledig vrijblijvende prijsofferte.