Ramen Met Rolluiken

Kies je type rolluik

Ramen Met Rolluiken

In 4 stappen nieuwe ramen met rolluiken kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige ramen

Ontwerp jouw raam

Configureer jouw ramen in onze calculator

Opties toevoegen

Maak je ramen compleet met onze talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw ramen direct bij ons in productie

Voor elk raam de perfecte rolluik

Ramen met kwaliteitsvolle rolluiken

GroothandelRamen biedt jou Aluplast rolluiken, PVC ramen, aluminium ramen, houten ramen, stalen ramen, PVC deuren, aluminium deuren, houten deuren en stalen deuren die geproduceerd zijn met zorgvuldig geselecteerde materialen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Ze zijn verkrijgbaar in meerdere types en kleuren. Alle opties vind je in onze calculator. Hier kan je ook zelf je offerte maken.

Of het nu gaat over inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken, elk type is ontworpen om bij je stijl te passen en maakt je woning energiezuinig.

Je hebt daarnaast het voordeel dat de rolluiken door het slimme neergelaten ontwerp zorgen voor een effectieve bescherming tegen indringers.

Dankzij een mooi rolluik op maat wordt je huis een plek waar jij je comfortabel en veilig voelt zodat het prettig is om thuis te komen.

Opbouw- en inbouwrolluiken

Opbouwrolluiken

Een opbouwrolluik is één van de opties die je kan kiezen voor de nieuwe ramen in je woning.

Alle opbouwrolluiken plaatsen we bij een renovatie of nieuwbouw bovenop het raam.

Dit type rolluiken wordt vooral gebruikt binnen een woning waar er boven het raam niet genoeg ruimte is om een inbouwrolluik te plaatsen.

Het grote verschil met een inbouwrolluik is dat er bij dit type rolluik de kast wel op een muur is geplaatst. De rolluiken zitten hierin opgerold en kunnen dankzij de elektrische bediening snel uitrollen.

Inbouwrolluiken

Een variant van rolluiken die verder vaak voorkomt zijn inbouwrolluiken.

Bij dit type rolluik ziet men nauwelijks dat ze er zijn, aangezien de rolluikkast volledig in de gevel van het huis geïntegreerd is.

GroothandelRamen biedt dit soort rolluiken aan, aan een zo laag mogelijke prijs.

De bediening van de inbouwrolluik gebeurt ook zeer eenvoudig. Jij kunt voor het bedienen van je inbouwrolluik echter kiezen voor een elektrische bediening met schakelaar of afstandsbediening. Zo is het eenvoudig open en dicht te doen.

Ramen met rolluiken

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Net als PVC ramen zelf vormt het installeren van rolluiken op maat een verstandige en extra voordelige investering voor je huis.

GroothandelRamen is met zijn 30 jaar ervaring specialist in elk PVC raam met rolluiken, en biedt jou dan ook een geweldige kwaliteit voor een dito prijs. Onze rolluiken gaan niet snel stuk en zorgen voor een uitstekende duurzaamheid.

Wist je trouwens dat GroothandelRamen veruit de snelste en goedkoopste leverancier op de markt is? 90% van onze bestellingen zijn al binnen zes weken klaar.

Wie bij een renovatie of bouwproject immers voor perfect isolerende aluminium rolluiken (PVC rolluikkast) in combinatie met PVC ramen opteert, verdubbelt zijn  superisolerend materiaal en geniet van duurzaam comfort met extra voordelige tarieven.

Allereerst hoef je geschikte ramen te kiezen en deze uit te breiden met verschillende soorten rolluiken zoals inbouwrolluiken of voorzetrolluiken.

Kies je voor deze PVC en aluminium rolluiken van topkwaliteit, dan geniet je dankzij onze lage productiekosten steeds van voordelige tarieven. Zo vind je bij ons namelijk een ruim assortiment aan rolluiken van Aluprof.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de rolluiken? Neem contact op met onze klantendienst, zij helpen je zo snel mogelijk.

Plaatsing

Bij GroothandelRamen kan je ervoor kiezen om jouw ramen met rolluiken professioneel te laten plaatsen door onze vakmannen.

Zo hoef je dus niet zelf bezig te zijn met het vervoer, de afbraak, noch de installatie van jouw ramen, deuren of rolluiken! Hierdoor kunnen wij altijd een 100% correcte plaatsing garanderen.

PVC ramen met rolluiken van Aluprof aan topkwaliteit!

Het plaatsen van aluminium rolluiken zijn in combinatie met PVC ramen niet weg te denken bij een energiebesparende renovatie. Kiezen voor een kwalitatief PVC raam met rolluik biedt met andere woorden dezelfde voordelen als op maat ontworpen vensters.

De Europese fabrikant Aluprof is koploper in kunststoftechnologie. Hun rolluiken zijn uiterst energie-efficiënt en superisolerend met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Zo vormen onze grote rolluiken niet alleen een effectieve zonwering wanneer het zomer is om de warmte buiten te laten zodat je woning geheel koel blijft. Tijdens de winter werken ze dan ook weer goed omdat ze de warmte binnen houden.

Bovendien geniet je net als bij kunststof ramen met hoogrendementsglas ( HR++ glas, dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) van een goede akoestische isolatie die vervelende geluiden van buitenaf, buiten houden. Het is dan ook het meest populaire glas.

De kast van de rolluik bestaat uit het materiaal PVC terwijl de kern van de lamellen uit hoogwaardig aluminium bestaat. Een scherp geprijsde investering die je energiefactuur en de EPC-waarde van je huis aanzienlijk verbetert!

Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact renovatiepremies tot wel €1250 uitreikt voor jouw rolluiken?

Natuurlijk dien je in je woning ook veilig te zijn. Dankzij het laten plaatsen van onze inbraakwerende rolluiken op maat zorgen ze er steeds voor dat inbrekers zeker niet binnen geraken.

Daarbij kun je je inbouwrolluik of voorzetrolluik ook makkelijk bedienen. Kies je voor een bediening met een elektrische schakelaar of voor één bediening op afstand? Het is allemaal mogelijk.

Kunststof rolluiken zijn bovendien erg licht en duurzaam, waardoor in het geval van een installatie voor elektrische rolluiken een goedkopere, minder krachtige rolluikmotor volstaat. Aluprof beschikt ook over verschillende kleuren voor lamellen, die je rolluiken een persoonlijke toets en styling geven.

Zo kies je zelf of je alleen de onderste lat of het volledige rolluik gekleurd wil – en dat zonder meerprijs. Nog niet overtuigd? Wist je dat het raam met rolluik weinig onderhoud vereist?

Vensters uit de kunststof PVC met rolluiken van het merk Aluprof zijn door de talloze voordelen kortom een absolute meerwaarde bij de renovatie of verbouwing van je eigendom!

Vraag nu jouw offerte aan

Te dure offerte ontvangen? Wij doen beter! Krijg de prijs van jouw ramen met rolluiken te zien.

Voorzetrolluiken of inbouwrolluiken kopen?

Waar inbouwrolluiken quasi-onzichtbaar zijn, worden voorzetrolluiken steeds boven de bestaande buitengevel gemonteerd. Beiden zorgen dankzij hun sterk materiaal voor een goede isolatie waardoor het in de winter zorgt voor warme temperaturen binnenshuis en de koude buiten houdt.

Een voorzetrolluik wordt dan ook vooral bij een woning met een gebrek aan extra plaats boven het kozijn gebruikt, wanneer het bijvoorbeeld niet mogelijk is een deel van de gevel of muur te laten uitbreken.

Bij inbouwrolluiken worden ze opgerold in een rolluikkast die in de gevel is geïntegreerd, waardoor je ze van buitenaf nauwelijks kunt zien. Omdat zowel rolluiken – zij het inbouwrolluiken of voorzetrolluiken – als raamprofielen bij GroothandelRamen uit het materiaal PVC zijn gemaakt, sluiten ze perfect op elkaar aan!

Dankzij de versiermogelijkheden en keuze uit kleuren passen de verschillende soorten rolluiken bovendien perfect in elk type woning.

Het hoeft niet te verbazen dat onze inbouwrolluiken erg in trek zijn bij nieuwbouw en gerenoveerde huizen. Toch bieden onze hoogwaardige voorzetrolluiken dezelfde energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen.

Het kiezen voor het plaatsen van één van de twee verschillende soorten rolluiken hangt met andere woorden vooral van jouw woning af. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder bij het ontwerp van jouw renovatie- of nieuwbouw!

Hieronder staan alle verschillende soorten van rolluiken voor jou opgesomd. Zo kun je zeker een rolluik vinden die goed bij jou past. Bekijk via de links meer informatie zodat je weet welke types van rolluiken je het best kiest. Je vindt er ook een uitgebreid overzicht van de materialen.

PVC ramen met rolluiken: offerte vragen en installatie

Helemaal overtuigd van de talloze voordelen die Aluprof PVC ramen en rolluiken bieden? Je bent nu uiteraard benieuwd naar je kosten. 

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan of bereken meteen je kosten door gebruik te maken van onze calculator en vergelijk het met je reeds ontvangen offertes! Het is verder volledig vrijblijvend.

Meet simpelweg het raam op, geef de afmetingen en eventuele andere wensen zoals de bediening (bediening met afstandsbediening of bediening met elektrisch schakelaar) van de rolluiken in onze online calculator in, plaats je bestelling en wij leveren zo snel mogelijk.

Bij GroothandelRamen kun je bij de aankoop van je rolluiken met raam genieten van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service steeds afgestemd op jouw noden.

Wanneer je niet de beste klusser bent, kun je bij de aankoop van nieuwe ramen en deuren met rolluiken kiezen voor de optie van technische bijstand op de werf van uitsluitend Belgische ondernemers.

Een vakman komt dan langs om jou te helpen bij de plaatsing. Zo bespaar je wel handenvol geld door bijvoorbeeld zelf de uitbraak en alle voorbereidende werken te doen.

Bijkomende vraag of informatie / advies nodig? Neem dan via telefoon of via onze website contact op met onze klantendienst voor professioneel advies. Wij zijn iedere dag bereikbaar en staan je graag zo snel mogelijk bij met raad en daad. Op deze manier laten wij jou voorzien van een uitgebreide service.

Wil je op de hoogte blijven van al onze laatste nieuwtjes over rolluiken, ramen en deuren? Volg onze pagina op Facebook.