pvc ramen
met rolluiken

Geluidswerend en inbraakveilig
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen met rolluiken kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige ramen

Ontwerp jouw raam

Configureer je ramen in de calculator

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je ramen compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet je ramen direct in productie

rolluiken_plaatsen_op_bestaande_ramen

Voor elk PVC raam hebben wij dé perfecte rolluik

GroothandelRamen biedt je Aluplast rolluiken die geproduceerd zijn met zorgvuldig geselecteerde materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Of het nu gaat over inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken, ze zijn ontworpen om jouw woning energiezuinig te maken.

Daarnaast zorgen alle rolluiken voor een effectieve bescherming tegen indringers door het slimme ontwerp.

Dankzij onze rolluiken wordt je huis een plek waar je je comfortabel en veilig voelt zodat het prettig is om thuis te komen.

Stel nu jouw offerte samen

Bereken de prijs van jouw ramen met rolluiken online en druk onmiddellijk jouw offerte af

Opbouwrolluiken

Een opbouwrolluik is één van de opties die je kan kiezen voor jouw pvc ramen.

Alle opbouwrolluiken worden in renovatie en in zeer uitzonderlijke nieuwbouw bovenop het raam geplaatst.

Dit type rolluiken worden vooral gebruikt in een woning waar er boven het raam niet genoeg ruimte is om een inbouwrolluik te plaatsen.

raam_met_rolluik
rolluiken_met_ramen

Inbouwrolluiken

De meest traditionele variant van rolluiken zijn zeker inbouwrolluiken. 

Bij dit type rolluiken ziet men nauwelijks dat ze er zijn, aangezien de rolluikkast in de gevel ingebouwd is.

Ze worden geproduceerd in pvc of aluminium waardoor ze perfect aansluiten bij het materiaal waaruit jouw ramen en omlijsting zijn vervaardigd.

Ramen met rolluiken: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Net als pvc ramen zelf vormen rolluiken een verstandige en voordelige investering voor jouw woning. GroothandelRamen is specialist in elk pvc raam met rolluiken, en biedt je dan ook een geweldige kwaliteit voor een dito prijs.

Wie bij een renovatie of bouwproject immers voor rolluiken in combinatie met pvc ramen opteert, verdubbelt zijn superisolerend comfort en geniet van extra voordelige tarieven. Kies allereerst geschikte vensters op maat en breidt deze uit met inbouwrolluiken of voorzetrolluiken.

Dankzij onze lage productiekosten geniet je van voordelige tarieven voor pvc rolluiken van topkwaliteit. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan rolluiken van Aluprof. Energiezuinigheid en innovatie gaan hand in hand met de energie-efficiënte rolluiken van Aluprof.

Wist je trouwens dat GroothandelRamen veruit de goedkoopste op de markt is? Bovendien zijn 90% van onze bestellingen al binnen vijf weken afgerond.

Pvc ramen met rolluiken van Aluprof aan topkwaliteit!

Rolluiken zijn in combinatie met pvc ramen niet weg te denken bij een energiebesparende renovatie. Een kwalitatief pvc raam met rolluik biedt met andere woorden dezelfde voordelen als op maat ontworpen vensters. De Europese fabrikant Aluprof is koploper in kunststoftechnologie.

Aluprof rolluiken zijn uiterst energie-efficiënt en superisolerend met een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding. Zo vormen onze grote rolluiken niet alleen een effectieve zonwering in de zomer, maar houden ze in de winter ook de warmte binnen.

Bovendien geniet je net als bij pvc ramen met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) van een hoogwaardige akoestische isolatie, die geluid van buitenaf tot een minimum reduceert. 

Een pvc rolluikkast en –geleider is goedkoper dan bijvoorbeeld een houten exemplaar, terwijl de kern van de lamellen uit hoogwaardig aluminium bestaat. Een scherp geprijsde investering die je energiefactuur en de EPC-waarde van je huis aanzienlijk verbetert! 

Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact renovatiepremies tot wel €1250 uitreikt?

Natuurlijk dient je eigendom ook veilig te zijn. Dankzij de inbraakwerende rolluiken van GroothandelRamen zorgen ze ervoor dat inbrekers geen kans maken.

Kunststof rolluiken zijn bovendien erg licht en duurzaam, waardoor in het geval van een elektrische installatie voor elektrische rolluiken een goedkopere, minder krachtige rolluikmotor volstaat. Aluprof beschikt ook over talloze kleurfolies, die jouw rolluiken een persoonlijke toets en styling geven.

Zo kies je zelf of je enkel de onderste lat of het volledige rolluik gekleurd wil – en dat zonder meerprijs. Nog niet overtuigd? Wist je dat een pvc raam met rolluiken weinig onderhoud vereist. 

Pvc vensters met rolluiken van Aluprof zijn door de talloze voordelen kortom een absolute meerwaarde bij de renovatie of verbouwing van je eigendom!

Voorzetrolluiken of inbouwrolluiken kopen?

Waar inbouwrolluiken quasi-onzichtbaar zijn, worden voorzetrolluiken aan de buitengevel gemonteerd. Voorzetrolluiken worden dan ook vooral bij woningen met een gebrek aan extra plaats boven het raam gebruikt, wanneer het bijvoorbeeld niet mogelijk is een deel van de gevel uit te breken.

Bij inbouwrolluiken is de rolluikkast in de gevel ingebouwd, waardoor je ze van buitenaf nauwelijks kan zien. Omdat zowel rolluiken – zij het inbouwrolluiken of voorzetrolluiken – als raamprofielen bij GroothandelRamen uit pvc zijn vervaardigd, sluiten ze perfect op elkaar aan!  

Dankzij de uitgebreide versier- en kleurmogelijkheden passen de rolluiken bovendien perfect in elk type woning.

Het hoeft niet te verbazen dat inbouwrolluiken erg in trek zijn bij nieuwbouw en gerenoveerde huizen. Toch bieden onze hoogwaardige voorzetrolluiken dezelfde energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen.

De keuze voor één van de twee soorten rolluiken hangt met andere woorden vooral van jouw woning af. Bij GroothandelRamen helpt ons deskundig en gekwalificeerd team je graag verder bij het ontwerp van jouw renovatie- of nieuwbouwproject! Hieronder staan alle soorten rolluiken voor je opgesomd:

Pvc ramen met rolluiken: offerte vragen en installatie

Helemaal overtuigd van de talloze voordelen die Aluprof pvc ramen en –rolluiken bieden? Vraag vandaag nog een volledig vrijblijvende offerte aan! Meet simpelweg je vensters op en geef de afmetingen en eventuele andere wensen in onze online calculator in en wij doen de rest.

Bij GroothandelRamen geniet je van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service afgestemd op jouw noden.

Geen klusser in hart en nieren? Geen nood, want bij de aankoop van pvc vensters met rolluiken, krijg je technische bijstand op de werf van uitsluitend Belgische ondernemers. Zo bespaar je handenvol geld door bijvoorbeeld zelf de uitbraak en al het voorbereidende werk te doen.

Bijkomende vragen of advies gewenst? Neem dan via onze website contact op met onze klantendienst voor professioneel advies. Wij staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.