PVC Schuiframen

PVC Schuiframen
Profielen PVC Fabrikant Filter

Monorail Schuifdeur

pvc

Evolution Drive HST

pvc

HST85 Hefschuifdeur

pvc

Smart Slide

pvc

Multislide Schuifdeur

pvc

In 4 stappen een nieuw PVC schuifraam kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuiframen

Ontwerp je schuifraam

Configureer je schuiframen in de calculator

Opties toevoegen

Maak je PVC schuifraam compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Bestel je PVC ramen en deuren en zet ze direct bij ons in productie

PVC schuiframen verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren

Bij GroothandelRamen hebben we een uitgebreid aanbod om aan jouw wensen te voldoen

Op zoek naar een PVC schuifraam op maat met sterke materialen die een perfecte isolatie en veiligheid biedt voor je woning en ook weinig onderhoud vereist?

Kies voor PVC schuiframen van GroothandelRamen! Onze ramen en deuren hebben een lange levensduur, verschillende kleuren, energie-efficiënte ontwerpen en lage prijzen voor iedereen (particulieren en bedrijven).

Ons maatwerk komt helemaal tot zijn recht in zelfs de krapste woningen, waar een schuifraam (pvc) of schuifpui de ideale verbinding vormt tussen je woning en tuin.

Wij hebben verschillende PVC ramen en PVC deuren van een hoge kwaliteit beschikbaar aan de beste prijzen. Door onze lage productiekosten kunnen wij jou een raam voor een heel voordelige prijs geven.

Vind in onze calculator een ruim gamma aan goede schuiframen en schuifdeuren van talrijke topmerken en ontvang direct een volledig vrijblijvende offerte van ons! Je kunt met deze tool ook je bestelling plaatsen.

Heb je meer informatie of advies nodig bij de keuze van je schuifraam? Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs.

Onze betaalbare schuiframen van hoge kwaliteit

PVC Patio Duwschuifraam

PVC Kipschuifraam

Kom nu de prijs van je schuifraam te weten

Hoeveel zullen mijn PVC schuiframen kosten? Ontdek het nu meteen! Vul simpelweg je afmetingen en andere specificaties in, in onze calculator!

Combineer de voordelen van stijlvolle ramen en energie-efficiëntie

Schuiframen in PVC voor een energiebesparende renovatie

Bij GroothandelRamen geniet je van verschillende voordelen op je PVC schuifraam op maat bij je renovatie of nieuwbouw!

Alle PVC ramen en deuren met hoogrendementsglas HR++ die bij ons beschikbaar zijn, werken namelijk heel energievriendelijk waardoor ze een verstandige en rendabele investering vormen die de EPC-waarde van je eigendom sterk verbetert!

Daarom dat het laten plaatsen van een PVC schuifraam steeds populairder wordt dan dat van een aluminium schuifraam of een schuifraam uit hout.

Grote PVC schuiframen werken dankzij hun perfecte waarde van isolatie volledig wind-en waterdicht en houden de warmte doeltreffend binnen. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je niets dan het beste krijgt voor jouw huis.

PVC is een extra stevig materiaal waardoor je schuiframen op maat uitgestrekte, ramen met driedubbel glas kunnen dragen. Ze zijn makkelijk open te schuiven waardoor je meteen doorgang hebt tot buiten in jouw tuin.

Je hebt bovendien bij de energiezuinige renovatie van een meer dan 10 jaar oude woning recht op 6% btw.

Elk schuifraam uit PVC in je woning is een heel slimme investering! Zo wou de Vlaamse overheid tegen 2020 elk huis van isolerend glas voorzien en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. Wil je meer weten? Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid.

De keuze voor optimale dubbele beglazing en driedubbel glas voor je PVC schuifraam garandeert verder de beste akoestische isolatie waar er veel geluid van buiten is.

Zo kan je dankzij het sterke materiaal van je schuiframen na een lange werkdag binnen genieten van de stilte. Ook vereist het weinig onderhoud en laten we het raam van een inbraakwerend beslag voorzien zodat het goed zorgt voor jouw veiligheid.

Ook de prijs-kwaliteitsverhouding van een PVC schuifraam is beter ten opzichte van een aluminium raam of een raam uit hout. Wil je meer weten over de voordelen van een PVC schuifraam? Check onze blog.

We beschikken over een ruim assortiment aan PVC ramen en deuren, beschikbaar in verschillende kleuren en van Belgische makelij, waaronder PVC ramen van Deceuninck. Zo is er altijd wel één die bij jou past.

Extra ideeën nodig voor je woning of nieuwbouw? Laat je inspireren door onze PVC schuifraam projecten en bestel je product door gebruik te maken van onze calculator. Voor gratis advies en vragen, contacteer onze professionals.

9 mogelijkheden bij een patio duw- of kipschuifraam

Met onze 10 jaar garantie kan je vertrouwen op jouw investering

Het plaatsen van nieuwe ramen en deuren op maat in je gevel vereist aandacht en vakmanschap. Ben je geen klusser in hart en nieren? Kies dan voor technische bijstand bij de montage van je PVC ramen en deuren tegen voordelige prijzen.

We houden ons goed aan onze beloftes na je bestelling! Naast deze voordelen bieden we onze klanten tien jaar garantie en een persoonlijke service afgestemd op hun noden – ook na de aanschaf van het maatwerk! Dit kan snel via onze website. We staan jou steeds bij, zo zijn onze adviseurs steeds beschikbaar voor advies.

Krijg een nieuw schuifraam geleverd binnen 35 kalenderdagen

Ramen en deuren uit het materiaal PVC kopen bij GroothandelRamen is snel gebeurd. Meet simpelweg jouw huidige ramen en deuren op en laat deze figureren via onze online calculator.

Hier vind je ook alle mogelijke opties die beschikbaar zijn voor jouw schuifraam op maat zoals de verschillende kleuren en het glas dat kan worden gebruikt.

Na het kiezen van je producten en het plaatsen van jouw bestelling zorgen we ervoor dat je nieuwe ramen en deuren snel in jouw huis staan. Zo zijn 90% van onze ramen binnen 35 kalenderdagen geleverd, terwijl dit doorgaans tot meer dan twee maanden aansleept.

Heb je verder nog vragen of advies nodig over je ramen en deuren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs voor meer informatie. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.

Wij zijn een Belgisch familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Telefoneer of e-mail ons voor vragen of advies over een product.

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in alle afwerkingen.

Elk schuifraam opent naar rechts maar kan ook optioneel links worden geopend. De binnen- en buitenzijde / buitenkant krijgen de kleur die jij kiest.