Aluplast Ramen uit PVC

In 4 stappen nieuwe Aluplast ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige ramen

Ontwerp jouw raam

Configureer je vensters in de calculator op onze website

Opties toevoegen

Maak gebruik van talrijke opties om je Aluplast ramen compleet te maken

Plaats je bestelling

Zet jouw ramen en deuren direct bij ons in productie

Aluplast Pvc profielen

Aluplast ideal 4000

Aluplast ideal 5000

Aluplast ideal 8000

Hoogwaardige ramen

Alle Alupast ramen uit pvc bij GroothandelRamen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Ben je op zoek naar energie-efficiënte kunststof ramen van een uitstekende kwaliteit voor een dito prijs? Aluplast staat al jaren bekend als fabrikant voor hoogwaardige kunststof kozijnen.

Je profiteert dankzij onze lage productiekosten van de beste tarieven op jouw Aluplast vensters. Ideaal voor een nieuwbouw of renovatie!

Deze moderne kunststof ramen zijn in tegenstelling tot aluminium vensters energiezuiniger. Bij GroothandelRamen geniet je van een uiterst persoonlijke service, ook na de aankoop van jouw pvc ramen, deuren, schuifdeuren of rolluiken.

Pvc ramen van Aluplast bieden tal van voordelen

Alle kunststof ramen van Aluplast bieden verschillende voordelen en worden dan ook het meest gekozen bij een nieuwbouw.

Zo is een raam uit de kunststof pvc ten opzichte van een aluminium raam meer isolerend, energie-efficiënt, innovatief en zorgen ze voor een modern design. Het is standaard van hoogrendementsglas (HR++ glas) voorzien, wat de EPC-waarde verbetert.

Zowel in de winter als zomer hou je zo de binnenhuistemperatuur constant. Verder biedt het glas ook een superieure isolatie, die zowel alle geluiden van buitenaf tot het minimum reduceert als je huis winddicht houdt. PVC is verder simpelweg een budgetvriendelijke kunststof van een hoge kwaliteit.

Een innovatief pvc raam van Aluplast kiezen voor een nieuwbouw is een verstandige beslissing. De Vlaamse overheid reikt dankzij het Renovatiepact premies uit tot wel €1250 voor de isolatie van je woning. Bovendien heb je bij de renovatie van een 10 jaar oude woonst recht op 6% BTW.

Bekijk meteen de prijs van jouw ramen

Bereken snel de prijs van je Aluplast kunststof ramen en ontvang direct je offerte

Aluplast pvc ramen en kozijnen: budgetvriendelijk comfort

Aluplast is een Duitse fabrikant die superisolerende pvc raamprofielen vervaardigt. Het is een koploper in kunststoftechnologie: Aluplast-kozijnen zijn energie-efficiënt, innovatief, hebben een modern design en de beste isolatiewaarde.

Een op maat ontworpen pvc raam wordt ook steeds met twee of meer anti-inbraakbouten uitgerust. Aluplast pvc vensters zijn immers lang niet alleen wit of metaalkleurig. De kunststof ramen bootsen doeltreffend aluminium profielen in tal van kleuren en stijlen na.

Ten slotte zijn alle moderne pvc (kunststof) ramen door de interne en externe structuur zo goed als onderhoudsvrij.

Pvc ramen van Aluplast installeren is eenvoudig en snel gebeurd

Helemaal overtuigd van deze energie-efficiënte Aluplast vensters van uitstekende kwaliteit? Via de pagina ‘ramen offerte‘ kan je makkelijk alle producten bekijken en direct je volledig vrijblijvende offerte zien. Maak gebruik van onze online calculator en wij gaan meteen aan de slag met je design!

Als je meer hulp nodig hebt bij de plaatsing van jouw kunststof ramen, bieden wij speciaal technische bijstand op de werf.

Je kan verschillende opties toevoegen aan je innovatief pvc kunststof raam van Aluplast, zo kan je kiezen tussen verschillende kleuren en voor vensters met aluminium of pvc rolluiken.

De productie bij GroothandelRamen duurt nooit lang. 90% van onze ramen, deuren, schuifdeuren en (aluminium of pvc) rolluiken worden reeds binnen acht weken geleverd. Wij leveren ook technische bijstand op de werf.

Beloftes maken hier schuld. Zo bieden we jou maar liefst tien jaar garantie op je Aluplast kunststof ramen en een uitstekende service afgestemd op jouw noden. Heb je bijkomende vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met onze experts.

(Deze website maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden.)