Groothandelramen icoon

7 voordelen van nieuwe pvc ramen en deuren

1. Sparen op energiekosten

Heb jij nog ramen met enkel glas dan verlies je helaas veel warmte en stook je in de winter meer dan nodig. Niemand heeft graag een hoger energiefactuur of een eindfactuur waar je moet opleggen door pvc ramen met enkel glas.

Vanaf 2020 zijn alle verhuurders verplicht, om alle ramen met enkel glas te vervangen, door dubbel glas / beter isolerende ramen. Heb je advies of meer info nodig wat voor jouw situatie het beste is?

Contacteer ons gerust of bereken je offerte online gratis, zelfs zonder aan te melden of registratie kan u na het berekenen van je online offerte, de offerte downloaden.

2. Geluidsisolerend glas

Na een drukke werkdag ben je eindelijk thuis en kan je niet tot rust komen, zeer frustrerend.
Om tot een betere rust te komen kun je kiezen voor ramen met geluidsisolerend glas, deze verhinderen dat storende buitengeluiden binnendringen.

Tijdens je offerte opmaak via onze online calculator kan je kiezen voor geluidsisolerend glas.

3. Je huis is meer waard

Heb je een nieuw huis op het oog of ben je van plan om je huidige woning te verkopen? Dan is het tijd om in nieuwe pvc ramen en pvc deuren te investeren. Tijdens een verkoop van het huis wordt er rekening gehouden met de EPC en EPB normen, hoe lager de cijfers, hoe energiezuiniger je huis is. Dit vertaald zich in een hogere verkoopsprijs.
Conclusie is dat nieuwe pvc ramen en deuren de investering waard zijn!

4. Inbraakwerend veiligheidsglas

Nu we volop richting de winterperiode gaan, nemen helaas de inbraken en diefstallen toe. Bescherm je woning met inbraakwerend veiligheidsglas, zo maak je het de ongewenste gasten moeilijk.

Een extra beveiliging zijn rolluiken deze zorgen voor een extra bescherming van je woonst.

5. Ramen en deuren op maat

Bij Groothandelramen maken we je ramen en deuren volledig op maat. We hanteren niet enkel de scherpste prijzen voor pvc ramen en pvc deuren maar ook de snelste leveringstermijnen. 90% van onze bestellingen staan na 40 werkdagen leveringsklaar!
 

Onze pvc ramen heb je in verschillende merken, Aluplast, Deceuninck of Schüco. Wens je een andere binnenkleur als buitenkleur of ga je liever voor een andere structuur? Er zijn tal van mogelijkheden om pvc ramen en deuren samen te stellen zoals u het wenst.

6. Onderhoud ramen en deuren

De pvc ramen van Groothandelramen hoef je niet te schuren of te schilderen. Onze Pvc ramen gaan jaren lang mee en daarom krijgt u 10 jaar garantie! Een groot voordeel van pvc ramen is dat ze bestand zijn tegen weer en wind, je profielen zullen ook niet gaan rotten en zijn kleurvast.
Het enigste qua onderhoud is dat je de Pvc ramen regelmatig moet poetsen, zodat ze kunnen schitteren.

7. Prijs - kwaliteitsverhouding pvc ramen

De prijs – kwaliteitsverhouding van pvc ramen is beter ten opzichte van Aluminium ramen of Houten ramen, Pvc ramen zijn zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en degelijk. Doordat pvc ramen een zeer goede isolatie hebben, worden de energiekosten automatisch goedkoper!
Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren? Contacteer ons of maak je gratis online offerte.