In 4 stappen nieuwe schuiframen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige schuiframen

Ontwerp uw schuifraam

Configureer uw schuiframen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw schuiframen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw schuiframen direct in productie

Ontdek een uitgebreid aanbod aan PVC schuiframen bij GroothandelRamen

PVC schuiframen veranda

Schuiframen zien er niet alleen prachtig uit, ze besparen ook opvallend veel decoratie- en bewegingsruimte. Zo heb je geen last van openslaande ramen en komt een op maat ontworpen schuifraam helemaal tot zijn recht in zelfs de krapste woningen, waar een schuifraam de ideale verbinding tussen je gezellige woonkamer en het zonnige buitenlicht vormt.

Bovendien krijg je met een schuifraam een optimale lichtinval in je living of woonkamer, waardoor je hele huis of appartement nog ruimer en lichtrijker lijkt. Bij GroothandelRamen beschikken we over een breed scala aan pvc-schuiframen in alle mogelijke kleuren, vormen en formaten voor bedrijven én particuliere doe-het-zelvers!

Of je nu fan van een traditionele houten look of strak vormgegeven interieur bent, de pvc schuiframen van GroothandelRamen besparen je zowel op korte als op lange termijn een hoop geld. Neem snel een kijkje in ons ruim assortiment met talrijke topmerken en ontvang een volledig vrijblijvende offerte van ons!

De talrijke voordelen van schuiframen!

De aanschaf en installatie van pvc-schuiframen is door de relatief lage productiekosten erg voordelig. Bovendien is pvc zeer onderhoudsvriendelijk en hebben schuiframen vervaardigd uit pvc een bijzonder lange levensduur. Ga dus voor tijdloos comfort met de pvc schuiframen van GroothandelRamen.

Schuiframen uit pvc lenen zich met een vrijwel eindeloos kleurenpalet prima tot een strak en modern design. Voor wie een natuurlijk en authentiek karakter verkiest, zijn er dan weer feilloze houtimitaties die je woonst een landelijke, warme en authentieke toets verschaffen. Pvc ramen zijn standaard van een stalen beslag met twee anti-inbraakpunten aan de vleugel voorzien en zijn dus tevens inbraakveilig.

pvc schuifraam rechts opening

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

pvc schuifraam links opening

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

pvc schuifraam kip rechts opening

PVC KIP SCHUIFRAAM

Prijs vanaf 1043.70 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw pvc schuiframen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Pvc schuiframen voor een energiebesparende renovatie 

Geniet jarenlang van je moderne en kleurrijke interieur, en bespaar aanzienlijk op je energierekening. Pvc-ramen met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K; driedubbel: ug = 0.6W/m2K) zijn namelijk erg energievriendelijk en een verstandige en rendabele investering, die de EPC-waarde van je eigendom sterk verbetert! Een op maat gemaakte schuifraam is dus wind-en waterdicht en houdt warmte doeltreffend binnen.

Bij de energiezuinige renovatie van een meer dan 10 jaar oude woning heb je bovendien recht op 6% btw in plaats van 21%. Zo wil de Vlaamse overheid tegen 2020 alle woningen van isolerend glas voorzien en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen.

Pvc is erg stevig, waardoor jouw schuiframen op maat probleemloos uitgestrekte, driedubbelbeglaasde ramen kunnen dragen. De keuze voor optimale dubbele en driedubbele beglazing garandeert dan ook een superieure akoestische isolatie. Geluid van buitenaf wordt tot een absoluut minimum beperkt. Wil je pvc-schuiframen kopen – en dat aan een scherpe prijs? Bij GroothandelRamen vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Wij beschikken over een ruim assortiment aan ramen van Belgische makelij, waaronder pvc ramen op maat van Deceuninck. Bij Deceuninck gaan stijl en energie-efficiëntie hand in hand.

9 mogelijkheden bij een patio duw- of kipschuifraam

  • PVC schuiframen blyweertBasis schuifraamsysteem
  • Qua prijs aantrekkelijker dan de HST-systemen
  • Kanteling
  • Worden vervaardigd voor al onze pvc-systemen
  • Maximale vleugelbelasting van de actieve vleugel – 200 kg
  • Eén actieve vleugel, de andere niet-actief
  • Actieve vleugel eenvoudig te verschuiven
  • Kruk met sleutel mogelijk
  • Bij patio schuiframen kan de vleugel worden geopend en gekanteld

 

Technische bijstand bij plaatsing van schuiframen 

Schuiframen zijn erg zwaar en de montage ervan vereist aandacht en vakmanschap. Daarom kan je bij GroothandelRamen steeds terecht voor technische bijstand bij de plaatsing van uw ramen. Plaatsingen worden uitsluitend door Belgische ondernemers uitgevoerd en ons gekwalificeerd personeel bestaat uit vaklui die je met raad en daad bijstaan.

Klanten hebben immers recht op tien jaar garantie en een persoonlijke service afgestemd op jouw noden – ook na de aanschaf van je schuiframen op maat! Bij vragen kan je natuurlijk steeds contact met onze klantendienst opnemen.

Schuiframen kopen bij GroothandelRamen is erg eenvoudig en in een handomdraai gebeurd. Meet simpelweg je schuiframen op en figureer deze in onze online calculator. Na het plaatsen van je bestelling hoef je niet lang te wachten om je nieuwe schuiframen in je woonst te plaatsen.

Zo is 90% van onze bestellingen binnen vijf weken afgerond, terwijl dit doorgaans tot meer dan twee maanden aansleept. Een keuze voor GroothandelRamen is dus een geld- en tijdbesparende beslissing!