pvc Schuiframen

Bekijk en bereken onze kwaliteitsvolle pvc schuiframen

BEREKEN JE PVC SCHUIFRAMEN

In 4 stappen een nieuw pvc schuifraam kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuiframen

Ontwerp je schuifraam

Configureer je schuiframen in de calculator

Opties toevoegen

Maak je pvc ramen compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet je schuiframen direct in productie

Ontdek een uitgebreid aanbod aan pvc schuiframen bij GroothandelRamenpvc-schuiframen

Een schuifraam ziet er niet alleen prachtig uit in je woning, het bespaart ook opvallend veel decoratie- en bewegingsruimte. 

Zo heb je geen last van snel openslaande ramen en komen onze ramen op maat helemaal tot zijn recht in zelfs de krapste woningen, waar een schuifraam de ideale verbinding vormt tussen je woning en het zonnige buitenlicht. 

Bovendien krijg je met een schuifraam een optimale lichtinval in je woonkamer waardoor je huis of appartement snel ruimer en lichtrijker lijkt.

Bij GroothandelRamen vind je een breed gamma aan pvc schuiframen die in alle mogelijke kleuren, vormen en formaten beschikbaar zijn voor bedrijven én particuliere doe-het-zelvers

Wij produceren verschillende pvc ramen die je zowel op korte als op lange termijn een hoop geld besparen. Neem snel een kijkje in ons ruim gamma aan ramen en deuren van talrijke topmerken en ontvang een volledig vrijblijvende offerte van ons!

De voordelen van pvc schuiframen

Een schuifraam kopen heeft tal van voordelen! Het aanschaffen en installeren van pvc schuiframen is door de relatief lage productiekosten erg voordelig. Bovendien is pvc zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een pvc raam een bijzonder lange levensduur. Ga dus voor tijdloos comfort met de pvc ramen van GroothandelRamen.

Onze schuiframen uit pvc lenen zich met een vrijwel eindeloos kleurenpalet prima tot een strak en modern design. Pvc ramen zijn standaard van een stalen beslag met twee anti-inbraakpunten voorzien en zijn dus inbraakveilig. Ze bootsen ook houten ramen of aluminium profielen in tal van stijlen na.

pvc schuifraam opening rechts

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

kipschuifraam opening rechts

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

pvc schuifraam kip rechts opening

PVC Kipschuifraam

Prijs vanaf 1043.70 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

Stel nu jouw offerte samen

BEREKEN DE PRIJS VAN JE PVC SCHUIFRAMEN ONLINE EN DRUK ONMIDDELLIJK JE OFFERTE AF

Pvc schuiframen voor een energiebesparende renovatiePVC schuiframen blyweert 

Geniet jarenlang van jouw modern en kleurrijk interieur, en bespaar aanzienlijk op je energierekening met de ramen van GroothandelRamen. 

Pvc ramen met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K; driedubbel: ug = 0.6W/m2K) zijn namelijk een erg energievriendelijk en een verstandige en rendabele investering, die de EPC-waarde van je eigendom sterk verbetert! 

Een pvc schuifraam op maat is dus wind-en waterdicht en houdt warmte doeltreffend binnen. Pvc is erg stevig waardoor je schuiframen op maat probleemloos uitgestrekte, ramen met driedubbel glas kunnen dragen. 

Bij de energiezuinige renovatie van een meer dan 10 jaar oude woning heb je bovendien recht op 6% btw in plaats van 21%. Zo wil de Vlaamse overheid tegen 2020 alle woningen van isolerend glas voorzien en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen.

De keuze voor optimale dubbele beglazing en driedubbele beglazing voor je ramen garandeert dan ook een superieure akoestische isolatie. Geluid van buitenaf wordt tot een absoluut minimum beperkt.

Wil je pvc ramen kopen en dat aan een scherpe prijs? Bij GroothandelRamen vind je ongetwijfeld alle pvc ramen die je zoekt. De prijs-kwaliteitsverhouding van pvc ramen is beter ten opzichte van aluminium ramen of houten ramen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan pvc ramen en deuren van Belgische makelij, waaronder pvc ramen op maat van Deceuninck.

9 mogelijkheden bij een patio duw- of kipschuifraam

  • Basis schuifraamsysteem
  • Qua prijs aantrekkelijker dan de HST-systemen
  • Kanteling
  • Worden vervaardigd voor al onze pvc-systemen
  • Maximale vleugelbelasting van de actieve vleugel – 200 kg
  • Eén actieve vleugel, de andere niet-actief
  • Actieve vleugel eenvoudig te verschuiven
  • Kruk met sleutel mogelijk
  • Bij patio schuiframen kan de vleugel worden geopend en gekanteld

Technische bijstand bij plaatsing van pvc schuiframen 

De ramen zijn erg zwaar en de montage ervan vereist aandacht en vakmanschap. Wij van GroothandelRamen bieden je steeds technische bijstand bij de plaatsing van je pvc ramen en deuren tegen voordelige prijzen

Wij vinden service zeer belangrijk. Onze klanten hebben immers recht op tien jaar garantie en een persoonlijke service afgestemd op hun noden – ook na de aanschaf van de ramen op maat! Heb je vragen? Neem zeker contact met ons op! Wij zijn steeds beschikbaar om jou bij te staan.

Ramen en deuren kopen bij GroothandelRamen is erg eenvoudig en in een handomdraai gebeurd. Meet simpelweg jouw ramen op en figureer deze in onze online calculator

Na het plaatsen van jouw bestelling hoef je niet lang te wachten om je nieuwe ramen en deuren in jouw huis te plaatsen. Zo zijn 90% van onze bestellingen binnen vijf weken geleverd, terwijl dit doorgaans tot meer dan twee maanden aansleept.