Pvc ramen look & feel

Pvc schuiframen

Ontdek en bereken jouw voordelige pvc schuiframen van hoge kwaliteit

In 4 stappen een nieuw pvc schuifraam kopen

ramen opmeten icoon

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuiframen

ramen icoon

Ontwerp je schuifraam

Configureer je pvc schuiframen in de calculator

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je pvc schuifraam op maat compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Bestel je pvc ramen en deuren en zet ze direct in productie

Ontdek een uitgebreid aanbod pvc schuiframen aan de strafste prijzen

pvc-schuiframen

Op zoek naar een pvc schuifraam met sterke materialen die een perfecte isolatie en veiligheid biedt voor je woning en ook weinig onderhoud vereist?

Kies voor goedkope pvc schuiframen van GroothandelRamen! Onze ramen en deuren hebben een lange levensduur en zijn in alle mogelijke kleuren, vormen en afmetingen beschikbaar voor bedrijven én particuliere doe-het-zelvers.

Ons maatwerk aan een lage prijs komt helemaal tot zijn recht in zelfs de krapste woningen, waar een schuifraam de ideale doorgang vormt van je woning naar je tuin of balkon.

Wij hebben verschillende moderne pvc schuiframen, pvc ramen, rolluiken en pvc deuren van een hoge kwaliteit beschikbaar aan de beste prijzen. Door onze lage productiekosten kunnen wij jou een schuifraam voor een heel voordelige prijs geven.

Vind in onze calculator een ruim gamma aan goede schuiframen (pvc), rolluiken, pvc ramen en deuren van talrijke topmerken en ontvang direct een volledig vrijblijvende offerte van ons! Je kunt met deze tool ook gemakkelijk je bestelling plaatsen. 

Heb je meer informatie of hulp nodig bij het kopen van je pvc schuiframen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts. Zij helpen je graag verder!

Pvc schuifraam prijs

schuifraam opening rechts

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

schuifraam prijs

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

pvc schuifraam kip rechts opening

PVC Kipschuifraam

Prijs vanaf 1043.70 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

Stel nu je offerte samen voor pvc schuiframen

Bereken snel de prijs van je schuiframen (pvc) online en ontvang direct je offerte.

Pvc schuiframen voor een energiebesparende renovatie

pvc schuifraam

Bij GroothandelRamen geniet je van lage prijzen en verschillende andere voordelen bij het kopen van je pvc schuifraam.

Alle pvc schuiframen, ramen en deuren met hoogrendementsglas HR++ die bij ons beschikbaar zijn, werken namelijk heel energievriendelijk waardoor ze een verstandige en rendabele investering vormen die de EPC-waarde van je eigendom sterk verbetert!

Daarom dat het laten plaatsen van een pvc schuifraam steeds populairder wordt dan dat van een aluminium raam of een raam uit hout.

Onze grote pvc schuiframen werken dankzij hun hoge isolatiewaarde volledig wind-en waterdicht en houden de warmte doeltreffend binnen. GroothandelRamen gebruikt voor je schuiframen dan ook enkel materialen van een hoge kwaliteit en dit steeds aan een aantrekkelijke prijs.

Waarom pvc schuiframen kopen?

Pvc is een extra stevig materiaal waardoor je schuiframen op maat uitgestrekte, ramen met driedubbele beglazing kunnen dragen. 

Je hebt bovendien bij de energiezuinige renovatie van een meer dan 10 jaar oude woning recht op 6% btw

Een pvc schuifraam kopen is een heel slimme investering voor je woning! Zo wou de Vlaamse overheid tegen 2020 elk huis van isolerend glas voorzien en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid.

De keuze voor optimale dubbele of driedubbele beglazing voor je pvc schuifraam aan een lage prijs garandeert verder de beste akoestische isolatie waar er veel geluid van buiten is.

schuiframen kopen

Zo kan je dankzij het sterke materiaal van je schuiframen (pvc) na een lange werkdag binnen genieten van de stilte. Ook vereist het zeer weinig onderhoud en laten wij het schuifraam van een inbraakwerend beslag voorzien zodat het goed zorgt voor je veiligheid.

Bij het kopen van een pvc schuifraam op maat is ook de prijs-kwaliteitsverhouding beter ten opzichte van een aluminium raam of een schuifraam uit hout. Wil je meer weten over de voordelen van een schuifraam uit pvc? Check onze blog.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan pvc schuiframen, rolluiken, pvc ramen en deuren beschikbaar in verschillende kleuren en van Belgische makelij, waaronder pvc ramen van Deceuninck. Zo is er altijd wel één die bij jou past.

Laat je inspireren door onze raam / deur / rolluik en schuifraam projecten en plaats je bestelling door gebruik te maken van onze calculator. Heb je vragen? Contacteer gerust onze adviseurs.

9 mogelijkheden bij een pvc schuifraam

  • Standaard schuifraamsysteem
  • Qua prijs aantrekkelijker dan de HST-systemen
  • Kanteling
  • Worden vervaardigd voor al onze pvc systemen
  • Maximale vleugelbelasting van de actieve vleugel – 200 kg
  • Eén actieve vleugel, de andere niet actief
  • Actieve vleugel eenvoudig te verschuiven
  • Kruk met sleutel mogelijk
  • Bij patio schuiframen (pvc) kan de vleugel worden geopend en gekanteld

10 jaar garantie op je pvc schuiframen

schuifraam

Het plaatsen van onze nieuwe ramen en deuren binnen je woning vereist aandacht en vakmanschap. Geen klusser in hart en nieren? Kies dan voor technische bijstand bij de montage van je schuifraam uit pvc tegen voordelige prijzen

We houden ons goed aan onze beloftes na de bestelling van je pvc schuifraam. Naast deze voordelen bieden we onze klanten een persoonlijke service afgestemd op hun noden – ook na het kopen van hun maatwerk! Dit kan snel via onze website. We staan jou steeds bij, zo zijn wij steeds beschikbaar voor advies over jouw schuiframen.

Schuiframen, ramen en deuren uit het materiaal pvc kopen bij GroothandelRamen is snel gebeurd aan een lage prijs. Meet simpelweg jouw huidige ramen en deuren op en laat deze figureren via onze online calculator.

Hier vind je ook alle mogelijke opties die beschikbaar zijn voor jouw schuifraam zoals de kleuren aan de buitenkant en het glas dat kan worden gebruikt.

Na het kiezen van je producten en het plaatsen van jouw bestelling zorgen we ervoor dat je nieuwe ramen en deuren snel in jouw huis staan. Zo zijn 90% van onze bestellingen binnen zes weken geleverd, terwijl dit doorgaans tot meer dan twee maanden aansleept.

Heb je verder nog vragen of advies nodig over je schuiframen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst voor meer informatie. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.