Pvc ramen look & feel

PVC schuiframen

Ontdek en bereken onze kwaliteitsvolle pvc schuiframen

In 4 stappen een nieuw pvc schuifraam kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuiframen

Ontwerp je schuifraam

Configureer je pvc schuiframen in de calculator

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je pvc schuifraam compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Bestel je pvc ramen en deuren en zet ze direct in productie

Ontdek een uitgebreid aanbod aan pvc schuiframen bij GroothandelRamen

pvc-schuiframen

Op zoek naar een pvc schuifraam op maat met sterke materialen die een perfecte isolatie en veiligheid biedt voor je woning en ook weinig onderhoud vereist?

Kies voor pvc schuiframen van GroothandelRamen! Onze ramen hebben een lange levensduur en zijn in alle mogelijke kleuren, vormen en formaten beschikbaar voor bedrijven én particuliere doe-het-zelvers

Ons maatwerk komt helemaal tot zijn recht in zelfs de krapste woningen, waar een schuifraam de ideale verbinding vormt tussen je woning en tuin.

Wij hebben verschillende pvc ramen en pvc deuren van een hoge kwaliteit beschikbaar aan de beste prijzen. Door onze lage productiekosten kunnen wij jou een raam voor een heel voordelige prijs geven.

Vind in onze calculator een ruim gamma aan goede schuiframen van talrijke topmerken en ontvang direct een volledig vrijblijvende offerte van ons! Je kunt met deze tool ook je bestelling plaatsen. 

Heb je meer informatie of advies nodig bij de keuze van je pvc schuiframen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

schuifraam opening rechts

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

schuifraam prijs

PVC Patio Duwschuifraam

Prijs vanaf 1276.80 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

pvc schuifraam kip rechts opening

PVC Kipschuifraam

Prijs vanaf 1043.70 € + BTW
HR++ hoogrendementsglas inbegrepen

Stel nu jouw offerte samen voor pvc schuiframen

Bereken snel de prijs van je schuiframen online en ontvang direct je offerte.

Pvc schuiframen voor een energiebesparende renovatie

pvc schuifraam

Bij GroothandelRamen geniet je van verschillende voordelen op je pvc schuifraam bij je renovatie of nieuwbouw!

Alle pvc ramen en deuren met hoogrendementsglas HR++ die bij ons beschikbaar zijn, werken namelijk heel energievriendelijk waardoor ze een verstandige en rendabele investering vormen die de EPC-waarde van je eigendom sterk verbetert!

Daarom dat het laten plaatsen van een pvc raam steeds populairder wordt dan dat van een aluminium raam of een raam uit hout.

Grote pvc schuiframen werken dankzij hun perfecte waarde van isolatie volledig wind-en waterdicht en houden de warmte doeltreffend binnen. GroothandelRamen gebruikt voor je bestelling enkel materialen van een hoge kwaliteit.

Pvc is een extra stevig materiaal waardoor je schuiframen op maat uitgestrekte, ramen met driedubbel glas kunnen dragen. Ze zijn makkelijk open te schuiven waardoor je meteen doorgang hebt tot buiten in jouw tuin.

Je hebt bovendien bij de energiezuinige renovatie van een meer dan 10 jaar oude woning recht op 6% btw

Elk schuifraam uit pvc in je woning is een heel slimme investering! Zo wou de Vlaamse overheid tegen 2020 elk huis van isolerend glas voorzien en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. Wil je meer weten? Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid.

De keuze voor optimale dubbele beglazing en driedubbele beglazing voor je pvc schuifraam garandeert verder de beste akoestische isolatie waar er veel geluid van buiten is.

Zo kan je dankzij het sterke materiaal van je schuiframen na een lange werkdag binnen genieten van de stilte. Ook vereist het weinig onderhoud en laten we het raam van een inbraakwerend beslag voorzien zodat het goed zorgt voor jouw veiligheid.

Ook de prijs-kwaliteitsverhouding van een pvc schuifraam is beter ten opzichte van een aluminium raam of een raam uit hout. Wil je meer weten over de voordelen van een pvc schuifraam? Check onze blog.

We beschikken over een ruim assortiment aan pvc ramen en deuren, beschikbaar in verschillende kleuren en van Belgische makelij, waaronder pvc ramen van Deceuninck. Zo is er altijd wel één die bij jou past.

Extra ideeën nodig voor je woning of nieuwbouw? Laat je inspireren door onze pvc schuifraam projecten en plaats je bestelling door gebruik te maken van onze calculator. Voor gratis advies en vragen, contacteer onze professionals.

9 mogelijkheden bij een patio duw- of kipschuifraam

  • Standaard schuifraamsysteem
  • Qua prijs aantrekkelijker dan de HST-systemen
  • Kanteling
  • Worden vervaardigd voor al onze pvc systemen
  • Maximale vleugelbelasting van de actieve vleugel – 200 kg
  • Eén actieve vleugel, de andere niet actief
  • Actieve vleugel eenvoudig te verschuiven
  • Kruk met sleutel mogelijk
  • Bij patio schuiframen kan de vleugel worden geopend en gekanteld

10 jaar garantie op je pvc schuiframen

Het plaatsen van nieuwe ramen en deuren op maat binnen je woning vereist aandacht en vakmanschap. Ben je geen klusser in hart en nieren? Kies dan voor technische bijstand bij de montage van je pvc ramen en deuren tegen voordelige prijzen.

We houden ons goed aan onze beloftes na je bestelling! Naast deze voordelen bieden we onze klanten tien jaar garantie en een persoonlijke service afgestemd op hun noden – ook na de aanschaf van het maatwerk! Dit kan snel via onze website. We staan jou steeds bij, zo zijn wij steeds beschikbaar voor advies.

Ramen en deuren uit het materiaal pvc kopen bij GroothandelRamen is snel gebeurd. Meet simpelweg jouw huidige ramen en deuren op en laat deze figureren via onze online calculator.

Hier vind je ook alle mogelijke opties die beschikbaar zijn voor jouw schuifraam op maat zoals de kleuren en het glas dat kan worden gebruikt.

Na het kiezen van je producten en het plaatsen van jouw bestelling zorgen we ervoor dat je nieuwe ramen en deuren snel in jouw huis staan. Zo zijn 90% van onze bestellingen binnen vijf weken geleverd, terwijl dit doorgaans tot meer dan twee maanden aansleept.

Heb je verder nog vragen of advies nodig over je schuiframen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst voor meer informatie. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.