pvc schuifdeuren

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe schuifdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige schuifdeuren

Ontwerp uw schuifdeur

Configureer uw schuifdeuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw schuifdeuren compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw schuifdeuren direct in productie

Schuifdeuren op maat aan scherpe prijzen? Bij GroothandelRamen!

De toenemende populariteit van schuifdeuren hoeft niet te verbazen. Schuifdeuren nemen immers weinig plaats in, kunnen een woonst erg ruim doen lijken en zien er – last but not least – gewoonweg trendy en modern uit. Dichtslaande deuren en ruimteverlies in hoeken zijn bovendien verleden tijd, waardoor je interieurdecoratie nog beter tot zijn recht komt. Door de handige rail in de muur of aan het plafond verloopt het openen en dichtdoen van een schuifdeur vrijwel geluidsloos. GroothandelRamen heeft een uitgebreid aanbod aan scherp geprijsde schuifdeuren in de aanbieding – standaard of op maat ontworpen. Klanten – of je nu als bedrijf 100 deuren nodig hebt dan wel als handige doe-het-zelver een klein project hebt lopen – kunnen dan ook steeds bij ons terecht voor een professionele en persoonlijke service. Door de lage productiekosten van onze schuifdeuren ben je ook steeds zeker van de laagste prijzen! Bovendien is een bestelling bij GroothandelRamen binnen vijf weken afgerond: een buitenkansje, en vele malen sneller dan elders! Neem dus vandaag nog contact met ons op of gebruik onze online calculator om een prijsofferte te berekenen!

Pvc-schuifdeuren: superieure isolatie, comfort en een geavanceerd schuifdeursysteem 

PVC schuifdeur profielEen ingenieus schuifdeursysteem in je huis biedt al gauw tal van voordelen. Door het lichtjes anders sluitsysteem worden hefschuifdeuren – in tegenstelling tot gewone schuifdeuren – in gesloten stand overigens niet belast, waardoor je probleemloos wind- en waterdichte schuifdeuren kan installeren. Zo garandeert een hefschuifdeur in combinatie met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) een uitstekende thermische én akoestische isolatie. Met name pvc-hefschuifdeuren blinken uit in energiezuinigheid, waardoor de EPC-waarde en energiefactuur van je woonst aanzienlijk omlaaggaat. Pvc is niet alleen een erg kwalitatieve isolator, maar ook steevast scherp geprijsd! Dankzij een optimale dubbele of driedubbele beglazing wordt geluid van buiten tot een minimum beperkt. Wist je dat je voor het plaatsen van pvc-deuren tot wel €1250 renovatiepremie kan krijgen? Kwalitatieve isolatie vormt immers een speerpunt van het Renovatiepact van de Vlaamse overheid. Ons team van adviseurs en experts helpt je graag met de keuze van een voordelige, geschikte en op maat gemaakte schuifdeur voor je woning. Hieronder vind je voor jouw gebruiksgemak een overzicht van alle beschikbare soorten pvc-schuifdeuren:

Schuifdeuren met pvc: stijlvol én inbraakveilig

De schuifdeuren bij GroothandelRamen zijn in een brede waaier aan kleuren beschikbaar. Zo kies je zelf welke tint of welke stijl jouw interieur vervolledigt. Door de stijlvolle kunststof profielen, het subtiele design en wijde raamoppervlak van een pvc-schuifdeur geniet je te allen tijde van een maximale lichtinval en zo veel mogelijk natuurlijk licht. Zowel bij de eerste zonnestralen in de winter als op een zonovergoten dag in juli of augustus! Natuurlijk moet een schuifdeur op maat niet alleen mooi en isolerend, maar ook veilig zijn. Onze pvc-schuifdeuren worden standaard van een inbraakwerend veiligheidsbeslag voorzien. Je kiest bovendien zelf op hoeveel plaatsen je extra anti-inbraakbouten wil hebben.

Schuifdeuren prijsofferte berekenen en installeren 

GroothandelRamen 10 jaar garantieHelemaal overtuigd van het comfort van gewone schuifdeuren en hefschuifdeuren? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreid assortiment van pvc-schuifdeuren en vraag een volledig vrijblijvende prijsofferte aan. Met behulp van onze online calculator kan je snel en eenvoudig je gewenste afmetingen invoeren. De rest is aan ons! Natuurlijk kan je ook na de aankoop van jouw gloednieuwe schuifdeuren bij ons aankloppen voor professioneel advies en hulp. Bij GroothandelRamen geniet je van maar liefst tien jaar garantie en een op jouw afgestemde klantenservice. Hulp nodig bij de montage van de schuifdeuren? Klanten krijgen steevast stap voor stap technische bijstand van uitsluitend Belgische ondernemers bij de montage van deuren. Doe je zelf de uitbraak en zorg je dat alles klaarstaat? Dan bespaar je al gauw honderden euro’s. Een uiterst voordelige keuze met tonnen rendement!

Bijkomende vragen of advies nodig? Neem dan contact op met ons team van ervaren en deskundige medewerkers. Samen zoeken wij uit hoe we jou verder kunnen helpen.