Aluplast ramen
uit pvc

Profiteer en renoveer jouw ramen
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe Aluplast ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige ramen

Ontwerp jouw raam

Configureer je ramen in de calculator op onze website

Opties toevoegen

Maak gebruik van talrijke opties om je Aluplast ramen compleet te maken

Plaats je bestelling

Zet je ramen en deuren direct in productie

Aluplast Pvc profielen

aluplast ramen

Aluplast ideal 4000

 • Systeem met een dubbele dichting
 • 5-kamer profiel
 • Inbouwdiepte 70 mm
 • Uw=1,29W/m2K
pvc ramen deuren
aluplast ramen

Aluplast ideal 5000

 • Systeem met 3 dichtingen
 • 5-kamer profiel
 • Inbouwdiepte 70 mm
 • Uw=1,23W/m2K
Aliplast ramen en deuren

Aluplast ideal 8000

 • Systeem met 3 dichtingen
 • 6-kamer profiel
 • Inbouwdiepte 85 mm
 • Uw=0,77W/m2K

Alle Alupast ramen uit pvc bij GroothandelRamen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Ben je op zoek naar goed geprijsde ramen van hoge kwaliteit? Aluplast staat al jaren bekend als fabrikant van hoogwaardige kunststof kozijnen. Bij GroothandelRamen geniet je dankzij lage productiekosten van de laagste tarieven. Ideaal voor een nieuwbouw of renovatie!

Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Bij GroothandelRamen geniet je van een uiterst persoonlijke service, ook na de aankoop van jouw pvc ramen en pvc deuren.

Aluplast pvc ramen deuren

Pvc ramen van Aluplast bieden tal van voordelen

Alle pvc (kunststof) ramen bieden talloze voordelen en worden dan ook het meest gekozen bij de bouw of renovatie van een woning.

Zo is een pvc raam op maat superisolerend en standaard van hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzien, wat de EPC-waarde van je woonst sterk verbetert.

Zowel in de winter als zomer hou je zo de binnenhuistemperatuur constant. Verder biedt hoogrendementsglas een superieure isolatie, die alle geluid van buitenaf tot een absoluut minimum reduceert. Last but not least is pvc simpelweg een goedkope en budgetvriendelijke kunststof.

De Vlaamse overheid reikt ook dankzij het Renovatiepact premies uit tot wel €1250 voor de isolatie van je woning. Bovendien heb je bij de renovatie van een woning ouder dan 10 jaar recht op 6% btw.

Aluplast pvc ramen en kozijnen: budgetvriendelijk comfort

Aluplast is een Duitse fabrikant, die oerdegelijke en superisolerende pvc raamprofielen vervaardigt. Het is zonder meer een koploper in kunstoftechnologie: Aluplast-kozijnen zijn uiterst energie-efficiënt, innovatief en hebben een erg hoge isolatiewaarde.

Een op maat ontworpen raam wordt ook steeds met een inbraakwerend beslag met twee of meer anti-inbraakbouten uitgerust. Aluplast pvc ramen zijn immers lang niet alleen wit of metaalkleurig.

Je hebt ze in verschillende traditionele en genuanceerde tinten. Ten slotte zijn pvc (kunststof) ramen door de interne en externe structuur vrijwel onderhoudsvrij. Urenlang poetsen is niet aan de orde. Even met de doek en wat schoonmaakmiddel erover, en de vensters zijn zo goed als nieuw!

Pvc ramen van Aluplast installeren is eenvoudig en snel gebeurd

Helemaal overtuigd? Via onze website kan je een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Maak gebruik van onze online calculator en wij gaan meteen aan de slag!

Bestellingen bij GroothandelRamen duren nooit lang. 90% van onze producten worden reeds binnen vijf weken geleverd. Wij leveren ook technische bijstand op de werf – en dat uitsluitend door Belgische ondernemers.

Bij GroothandelRamen maken beloftes schuld. Zo geniet je van maar liefst tien jaar garantie en een doorlopende service afgestemd op jouw noden. Bijkomende vragen? Neem dan contact op met één van onze experts