Voorzetrolluiken

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen met voorzetrolluiken kopen

bediening gratis voorzetrolluiken

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige ramen

aluminium rolluik

Ontwerp jouw raam

Configureer je ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak je ramen compleet met talrijke opties

rolluik gratis offerte

Plaats je bestelling

Zet je ramen met voorzetrolluiken direct in productie

Voorzetrolluiken aan de laagste prijs kopen doe je bij GroothandelRamen

Rolluiken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en zijn gemaakt uit diverse materialen. Bij Groothandelramen kan je online en offline je rolluiken, ramen en deuren kopen tegen de laagste prijzen. Voor elke situatie – renovatie of nieuwbouw – hebben wij de perfecte rolluiken.

Je kan ze overal en in elke situatie plaatsen. Rolluiken bieden extra bescherming en geven je een veilig gevoel in jouw huis. Voorzetrolluiken zijn – in tegenstelling tot inbouwrolluiken – steeds zichtbaar aan de buitenzijde. 

Het opgerolde luik wordt namelijk in een kast op je buitenmuur gemonteerd. De kast bevindt zich namelijk boven het raamkozijn, terwijl deze bij inbouwrolluiken ingekapseld zit. Hier zijn natuurlijk tal van voordelen aan verbonden. 

Zo vereist de montage van een voorzetrolluik op maat betrekkelijk minder uitbreekwerk en is het met vrijwel elke woning compatibel. Hierdoor is de installatie van voorzetrolluiken aan je eigendom snel en makkelijk gebeurd.

Een voorzetrolluik is een uitstekend alternatief voor de traditionele inbouwrolluik die boven het raam wordt opgehangen. Het grote verschil met een inbouwrolluik is dat de kast van de rolluik voorgeïsoleerd is en perfect passen bij het raamprofiel. 

Hierdoor zijn ze zeer energiezuinig en uiteraard ook onderhoudsvriendelijkerBij GroothandelRamen beschikken we over een divers assortiment aan op maat ontworpen rolluiken voor jouw huis. 

Wij bieden jou Aluplast rolluiken die geproduceerd zijn met zorgvuldig geselecteerde materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Voor elk pvc raam hebben wij de perfecte rolluik. 

Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven, en zijn veruit de goedkoopste op de markt! Dit omdat prijs en kwaliteit voor ons belangrijk zijn.

Wij maken alle voorzetrolluiken op maat van onze klanten. Bovendien duren bestellingen nooit langer dan vijf weken, waardoor jouw renovatieproject of verbouwing snel en gezwind kan worden verdergezet. 

Wie immers ramen met rolluiken koopt, bespaart zich een hoop zoekwerk en is zeker van een voordelige, energiebesparende investering. Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw rolluik? Onze adviseurs staan steeds klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste rolluiken die perfect in jouw woning passen.

Voorzetrolluiken van Aluprof kopen: energiezuinig en budgetvriendelijk comfort

bediening-rolluik-prijsVoor onze rolluiken werken wij samen met de Europese fabrikant Aluprof die sinds jaar en dag uitblinkt in het ontwerp en de productie van innovatieve, oerdegelijke ramen en deuren. 

En laat dat voor rolluiken niet anders zijn. De lamellen van onze voorzetrolluiken zijn in de kern met uiterst duurzaam aluminium geïsoleerd. Lamellen uit aluminium zijn vaak duurzamer en kwalitatief sterker dan hout.

Bovendien zijn de kasten en geleiders voor jouw voorzetrolluiken met behulp van hoogwaardige pvc-kunststof vervaardigd. Polyvinylchloride – in de volksmond pvc genoemd – is al een tijdje niet meer weg te denken bij de bouw en renovatie van een woning. 

De kunststof staat bekend om zijn energiezuinige en superisolerende eigenschappenDe pvc rolluikkasten en –geleiders zijn overigens goedkoper dan bijvoorbeeld houten of aluminium exemplaren, terwijl de kern van de lamellen uit hoogwaardig aluminium bestaat. 

 

Een scherp geprijsde investering die je energiefactuur en de EPC-waarde van je huis aanzienlijk verbetert! Deze rolluiken passen bij elke type woning. Of je nu een trendy woning hebt of een antieke woning, een rolluik uit pvc en jouw woning gaan hand in hand.

Uiteraard wil het oog ook wat. Het bepalen van de gewenste kleur voor jouw voorzetrolluik is in vele gevallen dus een zeer belangrijke keuze. Een rolluik hoeft niet per definitie ongezellig te lijken. 

Jij bepaalt het uiterlijk en de kleur van je rolluik! Bij GroothandelRamen heb je de keuze uit een wijds gamma aan kleuren voor alle rolluiken, zodat deze perfect bij de stijl van jouw woning aansluiten – en dat zonder meerprijs! 

Wil je een standaard wit, zwart of grijs voorzetrolluik of juist een heel andere kleur die bij je raam past? Alles is mogelijk bij GroothandelRamen!

Stel nu jouw offerte samen

Bereken gratis de prijs van jouw ramen met voorzetrolluiken met onze online calculator en druk onmiddellijk jouw offerte af.

Voorzetrolluiken kopen betekent een lage energiefactuur

Wat als je jaarlijks geld bespaart op je energiefactuur? Dat kan door te kiezen om ramen met voorzetrolluiken te plaatsen!

Wie zijn woning isoleert met rolluiken, maakt kans op een premie van de Vlaamse overheid. Dit is namelijk een onderdeel van het Renovatiepact

Zo kan je tot wel ‎€1250 besparen. Door bewust met energie om te gaan houd je veel geld over. 

Dit bedrag zou je bijvoorbeeld kunnen uitgeven aan een weekendje weg.

De Vlaamse overheid neemt zich immers tot doel alle woningen tegen 2050 energiezuinig te maken. 

De keuze voor energiezuinige ramen en rolluiken van topkwaliteit rendeert dus erg snel! Een rolluik is dus een budget- en milieuvriendelijke investering.

Voorzetrolluiken houden inbrekers tegen

Natuurlijk dient je eigendom ook veilig te zijn. Door het slimme ontwerp van onze voorzetrolluiken zorgt het voor een extra effectieve bescherming tegen alle indringers. 

Als je aluminium lamellen voor je raam hebt hangen, zullen inbrekers veel meer moeite moeten doen om jouw huis binnen te komen. Dit is niet wat dieven willen.

Als je rolluiken van GroothandelRamen laat plaatsen wordt jouw huis dus een plek waar jij je comfortabel en veilig voelt zodat het prettig is om thuis te komen.

Plaatsing zonder breekwerk

kleuren-voorzetrolluiken-aluminium-bediening

Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren sluiten de rolluiken bovendien perfect op de stijl van jouw woning aan. 

Je kan dus gerust dezelfde kleuren kiezen als jouw ramen. 

Bij voorzetrolluiken komt er geen kap- en breekwerk aan te pas. 

Dit doordat we het rolluik plaatsen in een kast voor je raam en op je muur. 

Het maakt voorzetrolluiken niet alleen stukken goedkoper dan inbouwrolluiken, maar biedt tevens het voordeel dat de montage ervan relatief eenvoudig verloopt. 

Zo gebeurt alles snel en efficiënt!

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke voorzetrolluiken

Onze voorzetrolluiken zijn ontworpen voor een eenvoudige bediening en vereisen een minimaal onderhoud

Bij GroothandelRamen staan onze vakmensen je met raad en daad bij in de keuze en installatie van geschikte rolluiken. 

Ongeacht het type bediening zorgen onze rolluiken steeds voor méér privacy, een veiliger thuisgevoel en minder geluidshinder.

Voorzetrolluiken zorgen voor een thermische en akoestische isolatie

kleuren-voorzetrolluiken-aluminium-bediening

Een rolluik is een multifunctioneel product. Eén van de grote voordelen waarvan je geniet bij het plaatsen van onze voorzetrolluiken is dat ze een uitstekende thermische en akoestische isolatie bieden en dat helemaal in combinatie met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K). 

Het biedt hierdoor een onverslaanbare bescherming tegen hitte en kou. Gedurende de koude wintermaanden verbruik je zo minder energie om je huis warm te houden. Je huis warm houden is dan ook een echte must tijdens deze periode. 

25 tot 50 procent van alle warmte ontsnapt via jouw ramen. Met een voorzetrolluik kan je dit percentage enorm verminderen en zo dus aanzienlijk op jouw energiefactuur besparen. 

Dit komt door de uitstekende isolatie van de voorzetrolluik. Wanneer je een voorzetrolluik volledig gesloten hebt ontstaat er een luchtbuffer tussen het rolluik en het raam die in de winter koude lucht tegenhoudt en de warme lucht binnenhoudt.

In de zomer zijn er regelmatig temperaturen rond 30 graden en trekken we massaal naar buiten. Dit kan heerlijk zijn, tot je ’s avonds thuis komt in een drukkend warme woning. 

Bij snikhete temperaturen zorgen voorzetrolluiken ervoor dat je woning veel langer koel blijft. De hitte buitenshuis houden doe je nog altijd het best door je ruimtes extra goed te verduisteren met voorzetrolluiken. Een woning op het zuiden kan je hierdoor tijdens de zomermaanden helemaal koel houden.

Wil je overdag een dutje doen? Word je ook tijdens de zomer veel te vroeg wakker door het licht? Wil je kortom af van hinderlijk zonlicht in huis? Dankzij voorzetrolluiken houd je dag- en zonlicht optimaal tegen. 

Hierdoor is het mogelijk om je kamer in een handomdraai volledig duister te maken, zelfs als buiten de zon fel schijnt. Bovendien voorkomen ze ook nog eens de verkleuring van jouw spullen doordat ze de schadelijke UV-straling tegenhouden

Onze rolluiken zorgen voor de ideale verduistering in jouw ruimte zodat jij de rust krijgt die je verdient! Een voorzetrolluik plaatsen heeft het extra voordeel dat ze het raam beschermen tegen zaken zoals rondvliegende voorwerpen of boomtakken tijdens een storm. 

Zo zijn ze bestand tegen weer en wind. Natuurlijk beschermen rolluiken ook het raam zelf tegen slijtage. De voorzetrolluiken zijn extra goed bestand tegen stof en vocht. De levensduur van je ramen en kozijnen stijgt dus aanzienlijk. Zonder rolluiken vindt geluid gemakkelijk de weg naar jouw woning. 

Wil je uitslapen in het weekend maar is je buurman druk in de weer met zijn grasmaaier? Dankzij de stijlvolle voorzetrolluiken van GroothandelRamen worden omgevingsgeluiden gedempt en tot een minimum beperkt, waardoor geluid van buitenaf op succesvolle wijze wordt geweerd. 

Het is bewezen dat een geïnstalleerd rolluik op maat het binnenkomende geluid tot wel 80 procent kan verminderen. Woon je in een drukke omgeving, dan hoor je niets meer van het omgevingslawaai als je de rolluiken naar beneden doet. 

En heb je de muziek binnen hard staan? Dan hoort jouw omgeving hier ook niets van als je jouw rolluiken sluit.

Voorzetrolluiken: prijs berekenen en rolluiken plaatsen

rolluiken-prijs-bediening

Ben je helemaal overtuigd van de grote voordelen van onze voorzetrolluiken en wil je de prijs ervan berekenen? Onze rolluiken zijn zeer voordelig! 

Maak eenvoudigweg gratis gebruik van onze online calculator voor een vrijblijvende prijsofferte. Kies allereerst een geschikt raam op maat en breidt deze uit met een voorzetrolluik.

We willen dat onze klanten nooit teveel betalen. Dankzij onze lage productiekosten geniet je van voordelige tarieven voor jouw raam met voorzetrolluik van topkwaliteit. 

Heb je reeds een offerte ontvangen en wil je deze graag vergelijken? Upload hier je gekregen offerte en vergelijk onze prijzen! Zoals gezegd duren bestellingen van rolluiken, ramen en deuren bij GroothandelRamen doorgaans slechts vijf weken. 

Ben je geen klusser in hart en nieren? Geen nood, want bij aankoop van pvc ramen met voorzetrolluiken, krijg je extra technische bijstand op de werf van uitsluitend Belgische ondernemers. Zo bespaar je ook handenvol geld door bijvoorbeeld zelf de uitbraak en al het voorbereidende werk te doen.

Onze service stopt niet na verkoop! Bij ons ervaren team van experten en onze klantendienst kan je altijd terecht voor al je vragen en professioneel advies. Bij GroothandelRamen maken beloftes schuld. 

Zo geniet je steeds van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service afgestemd op jouw noden en behoeften – ook na de aankoop van je gloednieuwe rolluiken.