Voorzetrolluiken

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Ramen en voorzetrolluiken van topkwaliteit bij GroothandelRamen

Voorzetrolluiken zijn – in tegenstelling tot inbouwrolluiken – steeds zichtbaar. De rolluikkist bevindt zich namelijk steevast boven het raamkozijn. Hier zijn natuurlijk tal van voordelen aan verbonden. Zo vereist de montage van voorzetrolluiken betrekkelijk minder uitbreekwerk en zijn ze met vrijwel elke woning compatibel. Hierdoor is de installatie van rolluiken aan je eigendom snel en makkelijk gebeurd. Bij GroothandelRamen beschikken we over een divers assortiment aan op maat ontworpen rolluiken voor jouw woonst. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven, en zijn veruit de goedkoopste! Omdat prijs en kwaliteit belangrijk zijn. Bovendien duren bestellingen nooit langer dan vijf weken, waardoor jouw renovatieproject of verbouwing snel en gezwind kan worden verdergezet. Wie immers ramen en rolluiken in één koopt, bespaart zich een hoop zoekwerk en is zeker van een voordelige, energiezuinige investering.

Aluprof-rolluiken: energiezuinig en budgetvriendelijk comfort

De Europese fabrikant Aluprof blinkt sinds jaar en dag uit in het ontwerp en de productie van innovatieve, oerdegelijke ramen en deuren. En laat dat voor rolluiken niet anders zijn. Niet alleen zijn de lamellen in de kern met uiterst duurzaam aluminium geïsoleerd, bovendien zijn de rolluikkisten en geleiders met behulp van hoogwaardige pvc-kuntstof vervaardigd. Pvc staat bekend om zijn energiezuinige en superisolerende eigenschappen. Bovendien is het materiaal goedkoper dan aluminium met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bij GroothandelRamen heb je de keuze uit een wijds gamma aan kleuren voor je rolluiken, zodat deze perfect bij de stijl van je woning aansluiten – en dat zonder meerprijs!

Wie zijn woning isoleert, maakt bovendien kans op een premie van de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact. Zo kan je tot wel ‎€1250 besparen!

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Waarom rolluiken bij GroothandelRamen?

Rolluiken bieden tal van voordelen. Allereerst bieden ze een uitstekende thermische en akoestische isolatie – helemaal in combinatie met hoogrendementsglas HR++. Gedurende de koude wintermaanden verbruik je zo minder energie om je woonst warm te houden, terwijl deze bij snikhete temperaturen veel langer koel blijft. Bovendien worden omgevingsgeluiden gedempt en tot een minimum beperkt. Natuurlijk beschermen rolluiken ook het raam zelf tegen het weer en slijtage, waardoor de levensduur van je ramen en kozijnen aanzienlijk omhooggaat. Inbraakwerende rolluiken beschermen ten slotte op gepaste wijze tegen indringers en blikken van buitenstaanders.

Bij voorzetrolluiken komt er geen kap- en breekwerk aan te pas. Dit maakt voorzetrolluiken niet alleen stukken goedkoper dan inbouwrolluiken, maar biedt tevens het voordeel dat de montage ervan relatief eenvoudig verloopt. Bij GroothandelRamen staan onze vakmensen u met raad en daad bij in de keuze en installatie van geschikte rolluiken.

Voorzetrolluiken: aankoop en montage

Helemaal overtuigd van de talrijke voordelen van voorzetrolluiken? Neem dan contact op met ons of voer de afmetingen van jouw ramen in onze online calculator in voor een vrijblijvende prijsofferte. Zoals gezegd duren bestellingen bij GroothandelRamen doorgaans slechts vijf weken. Bovendien leveren wij technische bijstand op de werf, en dit in de vorm van uitsluitend Belgische ondernemers. Doe je het voorbereidende werk zelf? Dan bespaar je al gauw honderden euro’s.

Vragen of professioneel advies van onze experten nodig? Onze klantendienst staat gereed. Bij GroothandelRamen maken beloftes schuld. Zo geniet je van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service afgestemd op jouw noden en behoeften – ook na de aankoop van je gloednieuwe rolluiken.