Voorzetrolluiken

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Voorzetrolluiken kopen doe je bij GroothandelRamen

Voorzetrolluiken zijn – in tegenstelling tot inbouwrolluiken – steeds zichtbaar. De rolluikkist bevindt zich namelijk boven het raamkozijn, terwijl deze bij inbouwrolluiken ingekapseld zit. Hier zijn natuurlijk tal van voordelen aan verbonden. Zo vereist de montage van voorzetrolluiken betrekkelijk minder uitbreekwerk en zijn ze met vrijwel elke woning compatibel. Hierdoor is de installatie van rolluiken aan je eigendom snel en makkelijk gebeurd.

Bij GroothandelRamen beschikken we over een divers assortiment aan op maat ontworpen rolluiken voor jouw woonst. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven, en zijn veruit de goedkoopste! Omdat prijs en kwaliteit belangrijk zijn. Bovendien duren bestellingen nooit langer dan vijf weken, waardoor jouw renovatieproject of verbouwing snel en gezwind kan worden verdergezet. Wie immers ramen en rolluiken in één koopt, bespaart zich een hoop zoekwerk en is zeker van een voordelige, energiebesparende investering.

Rolluiken van Aluprof kopen: energiezuinig en budgetvriendelijk comfort

De Europese fabrikant Aluprof blinkt sinds jaar en dag uit in het ontwerp en de productie van innovatieve, oerdegelijke ramen en deuren. En laat dat voor rolluiken niet anders zijn. Niet alleen zijn de lamellen in de kern met uiterst duurzaam aluminium geïsoleerd, bovendien zijn de rolluikkisten en geleiders met behulp van hoogwaardige pvc-kuntstof vervaardigd. Pvc staat bekend om zijn energiezuinige en superisolerende eigenschappen. Bovendien is het materiaal goedkoper dan aluminium met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bij GroothandelRamen heb je de keuze uit een wijds gamma aan kleuren voor je rolluiken, zodat deze perfect bij de stijl van je woning aansluiten – en dat zonder meerprijs!

Wie zijn woning isoleert, maakt bovendien kans op een premie van de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact. Zo kan je tot wel ‎€1250 besparen. De Vlaamse overheid neemt zich immers tot doel  alle woningen tegen 2050 energiezuinig te maken. De keuze voor energiezuinige ramen en rolluiken van topkwaliteit rendeert dus erg snel!

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

De talloze voordelen van voorzetrolluiken opgesomd

Rolluiken bieden tal van voordelen. Allereerst bieden ze een uitstekende thermische en akoestische isolatie – en dat helemaal in combinatie met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K). Gedurende de koude wintermaanden verbruik je zo minder energie om je woonst warm te houden, terwijl je woning bij snikhete temperaturen veel langer koel blijft. Bovendien worden omgevingsgeluiden gedempt en tot een minimum beperkt, waardoor geluid van buitenaf op succesvolle wijze wordt geweerd. Inbraakwerende rolluiken beschermen bovendien tegen indringers en blikken van buitenstaanders. Natuurlijk beschermen rolluiken ook het raam zelf tegen het weer en slijtage. De levensduur van je ramen en kozijnen stijgt dus aanzienlijk. 

Bij voorzetrolluiken komt er geen kap- en breekwerk aan te pas. Dit maakt voorzetrolluiken niet alleen stukken goedkoper dan inbouwrolluiken, maar biedt tevens het voordeel dat de montage ervan relatief eenvoudig verloopt. Bij GroothandelRamen staan onze vakmensen u met raad en daad bij in de keuze en installatie van geschikte rolluiken.

Voorzetrolluiken: prijs berekenen en rolluiken plaatsen

PVC RAMEN voorzetrolluikenHelemaal overtuigd van de talrijke voordelen van voorzetrolluiken en wil je de prijs ervan berekenen? Neem dan contact op met ons of voer de afmetingen van jouw ramen in onze online calculator in voor een vrijblijvende prijsofferte. Zoals gezegd duren bestellingen bij GroothandelRamen doorgaans slechts vijf weken. Bovendien leveren wij technische bijstand op de werf, en dit in de vorm van uitsluitend Belgische ondernemers. Doe je het voorbereidende werk zelf? Dan bespaar je al gauw honderden euro’s.

Vragen of professioneel advies van onze experten nodig? Onze klantendienst staat gereed. Bij GroothandelRamen maken beloftes schuld. Zo geniet je van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service afgestemd op jouw noden en behoeften – ook na de aankoop van je gloednieuwe rolluiken.