PVC Schuifdeuren

PVC Schuifdeuren
Profielen PVC Fabrikant Filter

Monorail Schuifdeur

pvc

Evolution Drive HST

pvc

HST85 Hefschuifdeur

pvc

Smart Slide

pvc

Multislide Schuifdeur

pvc

In 4 stappen nieuwe schuifdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuifdeuren

Ontwerp jouw raam

Configureer je schuifdeuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak je schuifdeuren compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet je PVC schuifdeuren direct bij ons in productie

Schuifdeuren aan de laagste prijs

PVC schuifdeuren op maat aan scherpe prijzen? Bij GroothandelRamen!

De toenemende populariteit van schuifdeuren en schuiframen hoeft niet te verbazen. Een schuifdeur of schuifraam neemt immers weinig plaats in, kunnen een woonst erg ruim doen lijken en zien er – last but not least – gewoonweg trendy en modern uit.

Alle grote dichtslaande deuren en ruimteverlies in hoeken zijn bovendien verleden tijd, waardoor je interieurdecoratie nog beter tot zijn recht komt.

GroothandelRamen is veruit de goedkoopste op de markt in België voor ramen en deuren. Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol schuifraam of schuifdeur aan de beste prijs? GroothandelRamen heeft een uitgebreid aanbod aan de beste schuifdeuren en schuiframen – standaard of op maat ontworpen.

Al onze klanten (bedrijven en particuliere doe-het-zelvers) kunnen dan ook steeds bij ons terecht voor een professionele en uitstekende service. Door de lage productiekosten van onze pvc schuifdeuren en schuiframen ben je ook steeds zeker van de laagste prijzen!

Bovendien zijn 90% van de bestellingen bij GroothandelRamen binnen 35 kalenderdagen afgerond. Neem dus vandaag nog contact met ons op via onze website of gebruik onze online calculator om een prijsofferte te berekenen!

Pvc schuifdeuren: superieure isolatie, comfort en een geavanceerd schuifdeursysteem

Een ingenieus schuifdeursysteem in je huis biedt al gauw tal van voordelen.

Door het lichtjes anders sluitsysteem worden hefschuifdeuren – in tegenstelling tot gewone schuifdeuren – in gesloten stand overigens niet belast, waardoor je probleemloos wind- en waterdichte schuifdeuren kan installeren.

Zo garandeert een hefschuifdeur in combinatie met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) een uitstekende thermische én akoestische isolatie.

Met name pvc hefschuifdeuren blinken uit in energiezuinigheid, waardoor de EPC-waarde en energiefactuur van je woonst aanzienlijk omlaag gaat.

Pvc is niet alleen een kwalitatieve isolator, maar ook steevast scherp geprijsd! Dankzij een optimale dubbele beglazing of driedubbele beglazing wordt geluid van buiten tot een minimum beperkt.

Wist je dat je voor het plaatsen van pvc deuren tot wel €1250 renovatiepremie kan krijgen? Kwalitatieve isolatie vormt immers een speerpunt van het Renovatiepact van de Vlaamse overheid.

Ons team van adviseurs en experts helpen je graag met de keuze van een voordelige, geschikte en op maat gemaakte schuifdeur voor je woning.

Hieronder vind je voor jouw gebruiksgemak een overzicht van al onze beschikbare pvc schuifdeuren:

Schuifdeuren met PVC: stijlvol én inbraakveilig

Alle schuifdeuren en PVC ramen bij GroothandelRamen zijn in een brede waaier aan kleuren beschikbaar. Zo kies je zelf welke tint of welke stijl jouw interieur vervolledigt.

Door de stijlvolle kunststof profielen, het subtiele design en het grote raamoppervlak van een PVC schuifdeur of PVC schuifraam geniet je te allen tijde van een maximale lichtinval en zo veel mogelijk natuurlijk licht.

Natuurlijk moet een schuifdeur op maat niet alleen mooi en isolerend, maar ook goed beveiligd zijn. Onze PVC schuifdeuren worden standaard van een inbraakwerend veiligheidsbeslag voorzien. Je kiest bovendien zelf op hoeveel plaatsen je extra anti-inbraakbouten wilt hebben.

Pvc schuifdeuren prijsofferte berekenen en installeren

Helemaal overtuigd van het comfort van gewone schuifdeuren en hefschuifdeuren? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreid assortiment van pvc schuifdeuren en vraag een volledig vrijblijvende prijsofferte aan op onze website.

Met behulp van onze online calculator kan je snel en eenvoudig je gewenste afmetingen invoeren. De rest is aan ons! Natuurlijk kan je ook na de aankoop van jouw gloednieuwe schuifdeuren bij ons aankloppen voor professioneel advies en hulp.

Bij GroothandelRamen geniet je van maar liefst tien jaar garantie en een op jouw goed afgestemde klantenservice. Hulp nodig bij de montage van de schuifdeuren? Klanten krijgen steevast stap voor stap technische bijstand van uitsluitend Belgische ondernemers bij de montage van jouw deuren.

Bijkomende vragen of advies nodig? Neem contact op met onze experts en adviseurs. Samen zoeken wij uit hoe we jou verder kunnen helpen.

10 jaar garantie