pvc
schuifdeuren-st

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe schuifdeuren-st kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige schuifdeuren

Ontwerp jouw schuifdeur

Configureer jouw schuifdeuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak jouw schuifdeuren compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw schuifdeuren direct in productie

schuifdeuren

Schuifdeuren bij GroothandelRamen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Schuifdeuren kunnen een plaatstekort op handige wijze doen verdwijnen. Weg openstaande en openslaande deuren, een schuifdeur is een compacte en praktijkgerichte oplossing die je interieur opmerkelijk verruimt

Zo kan je in een handomdraai ruimtes scheiden en verbinden, waardoor jouw woonst wijdser en lichtrijker lijkt.

Door de eindeloze combinaties en stijlen komt de zijwaarts openende deur bovendien in vrijwel elk interieur tot zijn recht. 

Zo zijn er talloze houtimitaties en kleuren voor jouw persoonlijke toets.

GroothandelRamen beschikt over een uitgebreid gamma aan scherp geprijsde deuren. Ideaal voor een renovatie of nieuwbouwproject! 

Door onze lage productiekosten zijn wij ook aanzienlijk goedkoper dan elders.

Particulier met een klein renovatieproject of bedrijf op zoek naar een aankoop in bulk? 

Bij GroothandelRamen staat ons ervaren en vakkundig team je met raad en daad bij! Bestellingen bij GroothandelRamen zijn ten slotte erg snel afgerond. 

Na slechts vijf weken zijn de goederen al klaar om afgehaald of geplaatst te worden. Een buitenkans!

Een ingenieus schuifdeursysteem

Dankzij een ingenieus railsysteem zijn schuifdeuren uitermate gebruiksvriendelijk. Door het subtiele ontwerp en maximaal benutte raamoppervlak geniet je al bij de eerste zonnestraal van natuurlijk licht. 

Natuurlijk bieden ze in combinatie met hoogrendementsglas HR++ tevens een uitstekende akoestische en thermische isolatie. Geluiden van de buitenwereld worden tot een minimum beperkt, terwijl de temperatuur in je huis constant blijft – zowel in strenge wintermaanden als in het midden van een zomerse hittegolf. 

Gedurende de koude wintermaanden verbruik je zo minder energie om je huis warm te houden. Je huis warm houden is dan ook een echte must tijdens deze periode. 

In de zomer zijn er regelmatig temperaturen rond 30 graden en trekken we massaal naar buiten. Dit kan heerlijk zijn tot je ’s avonds thuis komt in een drukkend warme woning. Bij snikhete temperaturen zorgen onze pvc deuren ervoor dat je woning veel langer koel blijft. 

GroothandelRamen werkt hiervoor samen met Aluplast, een gerenommeerde fabrikant van ramen en deuren bestaande uit de kuntstof pvc. Pvc is een erg kwalitatieve isolator en blinkt uit in energiezuinigheid. 

Bovendien is het materiaal onderhoudsvriendelijk met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Een voordelige investering die de EPC-waarde van je woonst ten goede komt!

Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid premies tot wel ‎€1250 uitreikt voor het isoleren van je woning? Bekijk de voorwaarden op de officiële website van de Vlaamse overheid of bespreek het met een van onze deskundigen! Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte en professioneel advies bij de keuze voor een op maat ontworpen schuifdeur.

Schuifdeuren uit pvc: esthetisch en budgetvriendelijk comfort

Onze deuren zijn in een brede waaier aan kleuren beschikbaar. Van eigentijds design tot een authentiek en rustiek uitzicht, alles is mogelijk. Pvc deuren zijn immers lang niet uitsluitend metaalkleurig. 

Ook van jouw privacy en veiligheid maken wij onze grootste prioriteit. Zo worden alle schuifdeuren van een inbraakwerend veiligheidsbeslag voorzien. Wie wil, kan zijn schuifdeur bovendien met extra anti-inbraakbouten uitrusten.

Technische bijstand bij montage schuifdeuren

Natuurlijk houdt onze professionele service niet meteen bij de aankoop van jouw goederen op. Omdat de montage van onze deuren een uitdagende klus vormt, leveren wij namelijk technische bijstand op de werf – en dit door uitsluitend Belgische ondernemers en vakmensen. Regel je zelf de uitbraak en al het voorbereidende werk? Dan bespaar je je al gauw handenvol geld! Een voordelige keuze!

Overtuigd van onze kennis en expertise? Voer simpelweg de gewenste afmetingen in onze online calculator in. Geef aan of je nog bijkomende wensen of vragen hebt, en wij doen de rest!  Zoals gezegd zijn bestellingen bij GroothandelRamen in geen tijd afgerond, waardoor jouw renovatie of verbouwing geen vertraging oploopt. Vragen? Onze klantendienst helpt je graag verder