pvc
schuifdeuren-st

Inbraakwerende schuifdeuren aan straffe prijzen
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe pvc schuifdeuren kopen

ramen opmeten icoon

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige schuifdeuren

ramen icoon

Ontwerp jouw pvc schuifdeur

Configureer jouw pvc schuifdeuren in de calculator op onze website

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Vervolledig je pvc schuifdeuren met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet je schuifdeur direct in productie

pvc schuifdeuren

Kwaliteitsvolle pvc schuifdeuren aan de beste prijzen bestellen

Pvc schuiframen en pvc schuifdeuren zijn ideaal om een plaatstekort snel te doen verdwijnen. Weg met openslaande deuren! 

Een schuifdeur van GroothandelRamen is een praktijkgerichte, compacte en uitstekende oplossing die jouw interieur binnen goed verruimt dankzij zijn uniek design. 

Bovendien zorgen deze deuren voor een uitstekende isolatie, maximale lichtinval en een directe toegang tot je tuin of terras.

In ons uitgebreid assortiment ontdek je pvc schuifdeuren en ramen op maat van een hoge kwaliteit aan de strafste prijzen. Deze vereisen bovendien weinig onderhoud.

Dankzij GroothandelRamen vind je zeker de schuifdeuren naar jouw wensen.

Laat je inspireren in onze calculator. Je vindt hier de gegevens van de deuren en de verschillende prijzen terug.

Onze producten uit pvc zijn ook lager in prijs dan aluminium schuifdeuren en ramen. Hierbij geniet je ook van 10 jaar garantie!

Ideaal voor een grote renovatie of een nieuwbouwproject!

Particulier met een klein renovatieproject of bedrijf op zoek naar een aankoop in bulk? Onze adviseurs staan voor jou klaar om zo een uitstekende service te bieden tijdens en na het kopen van je pvc schuifdeuren. Je geniet van één de grootste voordelen op de markt.

Zo zijn al onze producten budgetvriendelijk en zijn 90% van deze ramen en deuren tegen 40 kalenderdagen na de bestelling geleverd.

Onze adviseurs en experts helpen jou graag bij het zoeken naar goede pvc schuifdeuren om in je huis te plaatsen. Neem voor meer informatie over onze schuifdeuren en gratis advies eenvoudig contact met ons op via deze website.

Krijg meteen de prijs van je pvc schuifdeuren te zien

De Prijzen van pvc schuifdeuren op maat zijn snel en gratis berekend door onze online tool

De voordelen van Aluplast schuifdeuren kopen

Wij werken voor jouw pvc schuifdeuren samen met Aluplast, een gerenommeerde fabrikant van pvc ramen en deuren. Pvc zorgt voor een uitstekende isolatie en blinkt dus uit in duurzaamheid.

Bovendien wordt het onderhoud van het materiaal zeer gemakkelijk en hebben onze schuifdeuren uit pvc de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zeker in vergelijking met aluminium schuiframen of schuifdeuren zijn ze heel budgetvriendelijk. 

Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid premies tot wel ‎€1250 uitreikt voor de isolatie van je woning?

Onze pvc schuifdeuren zijn te verkrijgen aan de beste prijzen en zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Ze bieden in combinatie met hoogrendementsglas HR++ tevens een uitstekende thermische en akoestische isolatie voor het huis. 

Gedurende de wintermaanden heb je ook een grote lichtinval en verbruikt jouw schuifraam minder energie om het huis goed warm te houden. Bij snikhete temperaturen zorgen onze pvc deuren er dan voor dat je woning langer koel blijft en je gemakkelijk naar het terras kunt.

Schuifdeuren in pvc: esthetisch en budgetvriendelijk wooncomfort

Onze pvc schuifdeuren zijn in een brede waaier aan kleuren beschikbaar zodat ze perfect in jouw woning passen. Van de kleur structuur wit tot donker groen en van eigentijds design tot een authentiek en rustiek uitzicht. Een pvc schuifdeur is lang niet metaalkleurig.

Bij GroothandelRamen is alles mogelijk! Ontdek makkelijk de kleuren van pvc schuifdeuren door te werken met onze kleurenwaaierJij kunt indien je gratis advies nodig hebt bij de keuze van je schuifdeur, onze adviseurs dan steeds contacteren via email, telefoon of deze website.

Van je privacy en veiligheid maken we ook een grote prioriteit. Zo is één van de grootste voordelen van alle pvc schuifdeuren dat ze volledig van een inbraakwerend veiligheidsbeslag worden voorzien. 

Bovendien kan je kiezen of je jouw pvc schuifdeuren op maat wilt laten uitrusten met nog extra goede anti-inbraakbouten. Nieuwe ramen en deuren uit pvc vereisen ook weinig onderhoud. Bij dit materiaal is het voldoende om er even met de spons over te gaan om ze schoon te houden.

Technische bijstand bij de montage van pvc schuifdeuren

Natuurlijk valt onze uitstekende service niet weg voor jou bij het kopen van je pvc schuifdeuren. We streven steeds naar een maximale dienstverlening voor al onze klanten.

Omdat het plaatsen van deze nieuwe pvc schuifdeuren en profielen in heel wat woningen een uitdagende klus kan vormen, leveren we technische bijstand op de werf voor een perfecte afwerking. 

Wanneer je deze keuze neemt, komen uitsluitend Belgische ondernemers en vakmensen langs om jou goed te helpen bij het plaatsen van je pvc schuifdeuren. Verder geniet je bij de aankoop van jouw nieuwe pvc schuifdeuren van 10 jaar garantie.

Overtuigd van onze kennis en expertise? Je kan nu simpelweg je schuifraam of schuifdeur in onze online calculator kiezen! Geef de afmetingen in, vul aan met andere gegevens, geef het de kleur die je wilt, vergelijk de prijzen en plaats snel je bestelling.

Maak op deze website gebruik van onze tool en je krijgt meteen je offerte te zien. Hierna werken we je bestelling af en gaan we zo snel mogelijk aan de slag om alles voor jou klaar te maken.

Heb je meer informatie nodig? Onze adviseurs staan voor je klaar! Neem contact met ons op via deze website, e-mail of telefoon. Onze adviseurs helpen je graag zo snel mogelijk verder en staan jou bij met raad en daad. Volg ons op Facebook zodat je op de hoogte blijft van onze laatste nieuwtjes.

(Deze website maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden.)