pvc
hefschuifdeuren

Profiteer en renoveer uw ramen
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe hefschuifdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw hefschuifdeuren

Ontwerp uw hefschuifdeur

Configureer uw hefschuifdeuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw hefschuifdeur compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw hefschuifdeuren direct in productie

Vervolledig je interieur met de pvc-hefschuifdeuren van GroothandelRamen

Schuifdeuren zijn intussen niet langer weg te denken uit moderne woningen. In tegenstelling tot gewone deuren verlies je immers geen plaats, wat in een strak vormgegeven interieur resulteert. De elegante toets kenmerkend voor schuifdeuren gaat gepaard met een grotere lichtinval, die zelfs in herfst- en wintermaanden je woonst in het licht doet baden. Bij GroothandelRamen beschikken we over een ruim assortiment van hefschuifdeuren in pvc – en dat aan de voordeligste prijzen! Zo zijn wij veruit de goedkoopste op de markt en duren bestellingen vrijwel nooit langer dan vijf weken. Een keuze voor GroothandelRamen is dus een budgetvriendelijke en tijdbesparende keuze! Wij leveren overigens aan zowel particulieren als grote bedrijven: of je nu slechts één deur dan wel vijftig nodig hebt, ons ervaren en vakkundige team helpt je graag verder!

Hefschuifdeuren met superieure isolatie

Hefschuifdeuren beschikken – zoals de naam wellicht doet vermoeden – over een hefsysteem dat het mogelijk maakt de deur op een kier vast te zetten. Kleine kinderen en huisdieren kunnen zo bijvoorbeeld niet ontsnappen, terwijl jij van de eerste teugen frisse lentelucht geniet. Hefschuifdeuren worden in tegenstelling tot gewone schuifdeuren in gesloten stand niet belast, waardoor de slijtage van de wieltjes op de rail minimaal is. Raam- en deurprofielen bij GroothandelRamen worden door middel van de kunststof pvc vervaardigd. Hiervoor hebben wij een akkoord met Aluplast, een van de koplopers in kunststoftechnologie. Pvc is een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke stof met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien bieden hefschuifdeuren in pvc een hoogwaardige thermische en akoestische isolatie. Combineer deze met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) en je kan er zeker van zijn dat de EPC-waarde van je woonst sterk daalt – net als je energiefactuur!

Met het Renovatiepact neemt de Vlaamse overheid tot doel algemeen energieverbruik te doen dalen. Woningeigenaars worden aangespaard hun eigendommen te laten isoleren. Wie kiest voor een energiezuinige en superisolerende pvc-schuifdeur maakt dan ook kans op een premie tot wel ‎€1250.

Inbraakveilig en stijlvol

Omdat de breedte van de deurprofielen tot een absoluut minimum wordt beperkt, bieden schuifdeuren een onmiddelijke verruiming en directe doorgang naar de buitenwereld. Bij GroothandelRamen heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen om jouw schuifdeur een persoonlijke toets te geven. Fan van een landelijke look? Of ben je toch meer gewonnen voor een strak design en tijdloze schoonheid? De mogelijkheden zijn quasi oneindig! Schuifdeuren passen met andere woorden in elk huis.

Natuurlijk moet een schuifdeur op maat niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook veilig zijn. Daarom worden onze pvc-schuifdeuren standaard van een inbraakwerend veiligheidsbeslag voorzien. Extra anti-inbraakbouten zijn daarbij optioneel.

Hefschuifdeuren installeren

GroothandelRamen Aluplast partnerDe installatie van hefschuifdeuren is door het grote gewicht een behoorlijk intenstief en technisch karwei. Hier is een vakman op zijn plaats. GroothandelRamen biedt dan ook technische bijstand op de werf door uitsluitend Belgische ondernemers. Doe je zelf de uitbraak en zorg je dat alles klaarstaat? Dan bespaar je al gauw honderden euro’s. Een voordelige keuze! Ook na de aankoop en levering van jouw deuren staan we voor je klaar. Denk maar aan de tien jaar lange garantie en persoonlijke service die wij bieden.

Interesse gewekt? Contacteer ons team van experten dan voor een volledig vrijblijvende prijsofferte. Voer simpelweg de gewenste afmetingen en bijkomende opmerkingen in onze online calculator in, en wij doen de rest! Vragen of opmerkingen? Onze klantendienst helpt je graag op weg!