pvc
hefschuifdeuren HST

Profiteer en renoveer jouw ramen
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe hefschuifdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je hefschuifdeuren

ramen bestellen

Ontwerp jouw hefschuifdeur

Configureer jouw hefschuifdeuren in de calculator op onze website

raam met rolluik icoon

Opties toevoegen

Maak je hefschuifdeur compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet je hefschuifdeuren direct in productie

Vervolledig je interieur met de pvc hefschuifdeuren van GroothandelRamen

Schuifdeuren zijn intussen niet langer weg te denken uit moderne woningen. In tegenstelling tot gewone deuren verlies je immers geen plaats. 

Bij een hefschuifdeur hef je de vleugel op voordat je hem kan bewegen. Het sluitsysteem is dus anders dan bij een gewone schuifdeur. In gesloten toestand worden de wielen niet belast. 

Deze deuren nemen immers weinig plaats in, kunnen een woonst erg ruim doen lijken en zien er – last but not least – gewoonweg trendy en modern uit. 

De elegante toets kenmerkend voor schuifdeuren gaat gepaard met een grotere lichtinval, die zelfs in de herfst- en wintermaanden je woonst in het licht doet baden.

Met schuifdeuren creëer je open leefruimtes. Bij GroothandelRamen beschikken we over een ruim assortiment van kwaliteitsvolle hefschuifdeuren in pvc – en dat aan de voordeligste prijzen! 

Zo zijn wij veruit de goedkoopste op de markt en duren bestellingen vrijwel nooit langer dan vijf weken

Kiezen voor GroothandelRamen is dus een budgetvriendelijke en tijdbesparende keuze!

Met de stijlvolle hefschuifdeuren van GroothandelRamen kan je vertrouwen op het gebruik van hoogwaardige materialen.

Onze ramen, deuren en rolluiken zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en stijlen en dat tegen zéér lage prijzen.

Wij leveren overigens aan zowel particulieren als grote bedrijven: of je nu slechts één hefschuifdeur of wel vijftig schuifdeuren nodig hebt, neem contact op met ons ervaren en vakkundig team.

Zij helpen je graag verder en geven je meer informatie over onze producten!

Onze hefschuifdeuren bieden een superieure isolatie

Hefschuifdeuren beschikken – zoals de naam wellicht doet vermoeden – over een hefsysteem dat het mogelijk maakt de deur op een kier vast te zetten. 

Kleine kinderen en huisdieren kunnen zo bijvoorbeeld niet ontsnappen, terwijl jij van de eerste teugen frisse lentelucht geniet. Hefschuifdeuren worden in tegenstelling tot gewone schuifdeuren in gesloten stand niet belast, waardoor de slijtage van de wieltjes op de rail zeer licht en miniem blijft. 

hefschuifdeuren Aluplast partnerAl onze producten (pvc ramen, pvc deuren en ramen met rolluiken) worden door middel van de kunststof pvc vervaardigd. Hiervoor hebben wij een akkoord met Aluplast, een van de koplopers in kunststoftechnologie. Ze staan bekend voor het ontwerp en de productie van innovatieve en oerdegelijke ramen en deuren. 

Aluplast heeft bovendien het grootste marktaandeel in Europa. Pvc is een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke stof met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij het onderhouden van pvc schuifdeuren is urenlang schrobwerk niet nodig. Even met de spons en wat schoonmaakmiddel erover, en ze zijn weer zo goed als nieuw! 

Onze producten voldoen aan alle energiebehoeften. Hefschuifdeuren uit pvc bieden een hoogwaardige thermische en akoestische isolatie. Combineer deze met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) en je kan er zeker van zijn dat de EPC-waarde van je woonst sterk daalt – net als je energiefactuur! 

Onze hefschuifdeuren uit pvc hebben niet alleen een hoge isolatiewaarde, ze zijn bovendien goedkoper dan aluminium deuren en kennen haast eindeloze decoratiemogelijkheden.

Het gebruik van hefschuifdeuren is zeer gemakkelijk. Je stapt dankzij deze deuren moeiteloos van binnen in je woonkamer naar buiten op je terras. Bovendien zijn ze perfect lucht- en waterdicht.

Met het Renovatiepact neemt de Vlaamse overheid tot doel algemeen energieverbruik te doen dalen. Woningeigenaars worden aangespaard hun eigendommen te laten isoleren. Wie kiest voor energiezuinige en superisolerende pvc schuifdeuren maakt dan ook kans op een premie tot wel ‎€1250.

Hefschuifdeuren zijn inbraakveilig en stijlvol

Hefschuifdeuren laten veel natuurlijk licht naar binnen en zien er stijlvol uit. Omdat de breedte van de deurprofielen tot een absoluut minimum wordt beperkt, bieden schuifdeuren een onmiddellijke verruiming en directe doorgang naar de buitenwereld.

Het uiterlijk van je schuifdeuren is ook belangrijk! Een schuifdeur neemt namelijk een groot deel van je muur in beslag en verbinden je woning met je tuin of terras. Een geschikte kleur kiezen is dus niet onbelangrijk. 

Bij GroothandelRamen heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen om jouw schuifdeur een persoonlijke toets te geven. Fan van een landelijke look? Of ben je toch meer gewonnen voor een strak design en tijdloze schoonheid? Alles is mogelijk! 

Al onze schuifdeuren passen met andere woorden perfect in elk huis. Natuurlijk moet een schuifdeur op maat niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar moet ook zo veilig mogelijk zijn. Daarom worden onze pvc schuifdeuren standaard van een inbraakwerend veiligheidsbeslag voorzien.

Extra anti-inbraakbouten zijn daarbij optioneel. Zo kan jij op je beide oren slapen en voel je je altijd comfortabel en veilig in je woning.

Hefschuifdeuren installeren

De installatie van hefschuifdeuren is door het grote gewicht een behoorlijk intensief en technisch karwei. Hier is een vakman op zijn plaats. 

GroothandelRamen biedt dan ook technische bijstand op de werf door uitsluitend Belgische ondernemers. Doe je zelf liever de uitbraak en zorg je ervoor dat alles klaarstaat? Dan bespaar je al gauw honderden euro’s. Een voordelige keuze! 

Beloftes maken schuld bij GroothandelRamen. Ook na de aankoop en levering van jouw deuren staan we voor je klaar. Denk maar aan de tien jaar lange garantie en persoonlijke service die wij bieden.

Hebben onze hefschuifdeuren jouw interesse gewekt of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met ons team van experten voor al je vragen of een volledig vrijblijvende prijsofferte. 

Voer simpelweg de gewenste afmetingen en bijkomende opmerkingen in onze online calculator op onze website in, en wij doen de rest! Vragen of opmerkingen? Onze klantendienst helpt je graag op weg!