pvc ramen
met rolluik

Geluidswerend en inbraakvertragend
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Voor elk PVC raam hebben wij dé perfecte rolluik

GroothandelRamen biedt u Aluplast rolluiken die geproduceerd zijn met zorgvuldig geselecteerde materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Of het nu gaat over inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken, ze zijn ontworpen om het gebouw energiezuinig te maken.

Daarnaast zorgen rolluiken door het slimme ontwerp voor een effectieve bescherming tegen indringers. Dankzij onze rolluiken wordt het huis een plek waar we ons comfortabel en veilig voelen zodat het prettig is om thuis te komen.

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden in renovatie en in zeer uitzonderlijke nieuwbouw bovenop het raam geplaatst. Ze worden vooral gebruikt bij woningen waar er boven het raam niet genoeg ruimte is om een inbouwrolluik te plaatsen.

PVC RAMEN opbouwrolluiken tekening
PVC RAMEN inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken

De meest traditionele variant van rolluiken zijn zeker inbouwrolluiken. Bij deze type rolluiken ziet men nauwelijks dat ze er zijn, aangezien de rolluikkast in de gevel ingebouwd is. Inbouwrolluiken worden geproduceerd in pvc of aluminium waardoor ze perfect aansluiten bij het materiaal waaruit uw ramen en omlijsting zijn vervaardigd.

Ramen in combinatie met rolluiken: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Net als pvc ramen zelf vormen rolluiken een verstandige en voordelige investering in je woonst. GroothandelRamen is specialist in pvc ramen met rolluiken, en biedt je dan ook een geweldige kwaliteit voor een dito prijs. Wie bij een renovatie of bouwproject immers voor rolluiken in combinatie met pvc-ramen opteert, verdubbelt zijn superisolerend comfort en geniet van extra voordelige tarieven.

Kies allereerst geschikte ramen op maat en breidt deze uit met inbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Dankzij onze lage productiekosten geniet je van voordelige tarieven voor Pvc rolluiken van topkwaliteit. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan rolluiken van Aluprof. 

Energiezuinigheid en innovatie gaan hand in hand met de energie-efficiënte rolluiken van Aluprof.

Wist je trouwens dat GroothandelRamen veruit de goedkoopste op de markt is? Bij ons bespaar je al gauw handenvol geld. Bovendien zijn 90% van onze bestellingen al binnen vijf weken afgerond. Wij leveren aan zowel particuliere ondernemers als bedrijven!

Ontdek de pvc raam met rolluik van Aluprof aan topkwaliteit!

PVC ramen met rolluik

Rolluiken zijn in combinatie met pvc ramen niet weg te denken bij een energiebesparende renovatie. Een kwalitatief pvc raam met rolluik, biedt met andere woorden dezelfde voordelen als een op maat ontworpen raam. 

De Europese fabrikant Aluprof is koploper in kunststoftechnologie: Aluprof rolluiken zijn uiterst energie-efficiënt en superisolerend met een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding.  Zo vormen rolluiken niet alleen een effectieve zonwering, maar houden ze de temperatuur binnenskamers ook constant – en dat zowel ‘s winters als op een warme zomerdag!

Bovendien geniet je net als bij pvc ramen met hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) van een hoogwaardige akoestische isolatie, die geluid van buitenaf tot een minimum reduceert. 

Pvc-rolluikkasten en –geleiders zijn overigens goedkoper dan bijvoorbeeld houten exemplaren, terwijl de kern van de lamellen uit hoogwaardig aluminium bestaat.  Een scherp geprijsde investering die je energiefactuur en de EPC-waarde van je huis aanzienlijk verbetert! 

Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact renovatiepremies tot wel €1250 uitreikt?

Natuurlijk dient je eigendom ook veilig te zijn. Dankzij de inbraakwerende rolluiken van GroothandelRamen houd je ongewenste blikken en eventuele indringers buiten. Zo voel jij je steeds veilig en comfortabel, ook wanneer je de deur achter je dichttrekt. Kunststof rolluiken zijn bovendien erg licht en duurzaam, waardoor in het geval van een elektrische installatie voor elektrische rolluiken een goedkopere, minder krachtige rolluikmotor volstaat.

Aluprof beschikt ook over talloze kleurfolies, die jouw rolluiken een persoonlijke toets en styling geven. Zo kies je zelf of je enkel de onderste lat dan wel het volledige rolluik gekleurd wil – en dat zonder meerprijs. Nog niet overtuigd? 

Weet dan dat pvc ramen met rolluiken weinig onderhoud vereisen. Geen urenlang schrobwerk om de buitenkant van je ramen te doen blinken dus. Pvc ramen met rolluiken van Aluprof zijn door de talloze voordelen kortom een absolute meerwaarde bij de renovatie of verbouwing van je eigendom!

Pvc ramen met rolluiken: Voorzetrolluiken of inbouwrolluiken kopen?

Bij GroothandelRamen heb je keuze uit twee soorten rolluiken voor je pvc ramen. Waar inbouwrolluiken quasi-onzichtbaar zijn, worden voorzetrolluiken aan de buitengevel gemonteerd. Voorzetrolluiken worden dan ook vooral bij woningen met een gebrek aan extra plaats boven het raam gebruikt, wanneer het bijvoorbeeld niet mogelijk is een deel van de gevel uit te breken.

Bij inbouwrolluiken is de rolluikkast in de gevel ingebouwd, waardoor je ze van buitenaf nauwelijks kan zien. Omdat zowel rolluiken – zij het inbouwrolluiken of voorzetrolluiken – als raamprofielen bij GroothandelRamen uit pvc zijn vervaardigd, sluiten ze perfect op elkaar aan!  

Dankzij de uitgebreide versier- en kleurmogelijkheden sluiten de rolluiken bovendien perfect op de stijl van jouw woning aan.

Het hoeft niet te verbazen dat inbouwrolluiken erg in trek zijn bij nieuwbouw en gerenoveerde huizen. Toch bieden onze hoogwaardige voorzetrolluiken dezelfde energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen. De keuze voor één van de twee soorten rolluiken hangt met andere woorden vooral van jouw woning af. 

Bij GroothandelRamen helpt ons deskundig en gekwalificeerd team, u graag verder bij het ontwerp van uw renovatie- of nieuwbouwproject! Hieronder staan alle soorten rolluiken voor je opgesomd:

Pvc ramen met rolluiken: offerte vragen en installatie

Helemaal overtuigd van de talloze voordelen die Aluprof pvc-ramen en –rolluiken bieden? Vraag vandaag nog een volledig vrijblijvende offerte aan. Meet simpelweg je ramen op en geef de afmetingen en eventuele andere wensen in onze online calculator in. 

Wij doen de rest! Bij GroothandelRamen geniet u van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service afgestemd op uw noden.

Geen klusser in hart en nieren? Geen nood, want bij aankoop van pvc ramen met rolluiken, krijg je technische bijstand op de werf van uitsluitend Belgische ondernemers. Zo bespaar je handenvol geld door bijvoorbeeld zelf de uitbraak en al het voorbereidende werk te doen.

Bijkomende vragen of advies gewenst? Neem dan contact op met onze klantendienst voor professioneel advies.