Aluplast sierdeuren

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe sierdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van jouw huidige sierdeuren

Ontwerp jouw sierdeur

Configureer je sierdeuren in de calculator

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak jouw sierdeur compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet jouw sierdeuren direct in productie

sierdeuren

Sierdeuren aan scherpe prijzen online bestellen bij GroothandelRamen

Sierdeuren geven je huis een onmiskenbaar karakter en zorgen voor een persoonlijke toets en kleur. Deze visuele pracht gaat bovendien gepaard met hoogwaardige en oerdegelijke kwaliteit. 

GroothandelRamen beschikt dan ook over een wijds assortiment aan deuren op maat ontworpen. Zo heb je via de calculator keuze uit 75 sierdeuren. Gelaagd glas is standaard bij ons en zit reeds in de prijs verrekend. 

Ook alle sierpanelen van Frager-Fralu kunnen in onze Aluplast-deuren worden gepast. Geef ons simpelweg het referentienummer en de naam van het Frager-Fralu-paneel en wij doen de rest. 

Bij ons kan je zowel als particulier of zelfstandige met kleine bestellingen, of als bedrijf met grote bestellingen terecht. Kiezen voor GroothandelRamen is kiezen voor een tijdbesparende en budgetvriendelijke oplossing voor jouw nieuwbouw, verbouwingen en renovatieprojecten. 

Zo zijn onze ramen en deuren door lage productietarieven bijzonder scherpgeprijsd, en duren bestellingen vrijwel nooit langer dan vijf weken, waardoor jouw verbouwing of renovatieproject geen onnodige vertraging lijdt.

Ontdek de vele voordelen van pvc deuren

Pvc is een veelgebruikt materiaal voor deuren en ramen – en dat is niet zonder reden. Niet alleen beschikt pvc (in combinatie met hoogrendementsglas HR++) over superisolerende eigenschappen, bovendien is de stof erg duurzaam, onderhoudsvriendelijk en – last but not least – erg voordelig in prijs. 

Met een pvc deur op maat ben je bestand tegen weer en wind zowel gedurende de warme zomermaanden als midden in de winter: een verandering die zich ook in de verlaagde energierekening en EPC-waarde van je woning manifesteert. 

Wist je ten slotte dat je dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid kans maakt op een premie tot wel ‎€1250 voor het isoleren van je eigendom? Zo hoopt men tegen 2050 alle woningen energiezuinig te maken. Met een keuze voor sierdeuren bij GroothandelRamen zit je met andere woorden wel goed!

Sierdeuren van Aluplast: kwaliteit en comfort

Bij GroothandelRamen kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod aan sierdeuren van Aluplast. Aluplast is een bekende Europese leverancier van hoogwaardige pvc deuren

Dankzij hoogstaande technologie en een visie voor vakmanschap blinken onze deuren dan ook uit in energie-efficiëntie, geluidsdichtheid, duurzaamheid, onderhoud en simpelweg esthetische pracht en praal. 

Zo wordt de buitenzijde van onze sierdeuren standaard van gelaagd melkglas en een driepuntsschuifgrendel (met sleutel) voorzien. Natuurlijk kun je je deuren naar je persoonlijke voorkeur aanpassen en ontwerpen. 

Ben je fan van authentieke, klassieke deuren met allerlei versieringen of neig je eerder naar een modern en strak design? De opties zijn schier eindeloos met pvc! Ons team van ervaren vakmensen helpt je graag verder en geeft professioneel advies voor en na de aankoop van jouw goederen.

Aankoop en montage van deuren en ramen snel gebeurd

Zoals gezegd duren onze bestellingen nooit lang, waardoor jij als klant weer snel verder kan met bouwen. Hulp nodig? 

Als onderdeel van onze persoonlijke service bieden wij technische bijstand bij de plaatsing van deuren op de werf – en dat door uitsluitend Belgische ondernemers! 

Doe je zelf de uitbraak of neem je al het voorbereidende werk voor jouw rekening? Dan bespaar je al gauw handenvol geld. Bij GroothandelRamen geniet je bovenal van een tien jaar lange garantie: succes verzekerd dus!

Helemaal overtuigd van onze topkwaliteit? Neem dan een kijkje in onze voorraad goederen en vraag een vrijblijvende offerte en/of professioneel advies. In onze online calculator kan u vervolgens zelf aan de slag om een online bestelling te doen – wij doen de rest! 

Nog vragen of op zoek naar bijkomend advies? Onze klantendienst helpt je ongetwijfeld op weg!