Aluplast paneeldeuren

Moderne paneeldeuren op maat aan lage prijzen
Direct offerte

Nieuwe paneeldeuren in 4 stappen

pvc ramen opmeten

Deur opmeten

Meet de hoogte en breedte van je oude deur

ramen bestellen

Ontwerp je paneeldeur

Configureer je paneeldeur in onze calculator

raam met rolluik icoon

Opties toevoegen

Je kunt jouw deur compleet maken met talrijke opties

ramen kopen

Bestel je paneeldeur

Zet je paneeldeuren direct in productie

Paneeldeuren aan spotprijzen

Een deur is het visitekaartje van jouw woning. Je hebt dus alle baat bij een kwalitatieve paneeldeur die op maat is gemaakt en volledig overeenkomt met jouw stijl. Op zoek naar een pvc paneeldeur van heel hoge kwaliteit aan scherpe prijzen? Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan pvc deuren en pvc ramen in meerdere maten. 

Bij andere producenten van paneeldeuren of deuren met glas is de prijs meestal redelijk hoog. 

Dankzij onze lage productiekosten kunnen wij de prijs van je deur laag houden. Zo zijn we bovendien nog eens de goedkoopste leverancier op de markt voor verschillende soorten pvc ramen, schuifdeuren, glasdeuren en paneeldeuren. 

Bekijk onze ramen en deuren nu online en gebruik de calculator. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld klassiek grijs en staal blauw. Welke tinten we aanbieden voor je deur ontdek je in ons kleurenpalet

Bovendien houden we onze levertijd zo kort mogelijk! Tot 90% van de deuren zijn al na 35 werkdagen voor jou geleverd. 

Dit terwijl het bij andere leveranciers van paneeldeuren dubbel zo lang kan duren. Lees verder op deze pagina en bekijk nog meer voordelen van je paneeldeur van GroothandelRamen.

Krijg direct je offerte voor paneeldeuren

Geef in de calculator de hoogte en breedte van je paneeldeuren in, maak het compleet met onze opties en krijg onmiddellijk je offerte te zien.

Een paneeldeur voor een maximaal gevoel van veiligheid

paneeldeuren

Een paneeldeur op maat gemaakt door GroothandelRamen biedt een onderhoudsvrije oplossingZe houden je huis warm en laten alle lawaai en tocht zoveel mogelijk buiten. Zo kunnen wij jou verzekeren van een heel ontspannen huiselijke sfeer. Elke paneeldeur geeft je dankzij het ijzersterke materiaal een ongeëvenaard gevoel van veiligheid.

Om een maximale beveiliging te garanderen is elk type deur namelijk gemaakt van gehard glas, veiligheidsglas, float glas en gecoat glas.

Onze deuren zijn ook voorzien van anti-inbraakbouten om geen enkele indringer een kans te geven. We maken je paneeldeur bovendien met enkel kwaliteitsvolle materialen. Jij kunt zo genieten van deuren die lang meegaan en veilig zijn.

Energiezuinige paneeldeuren

Voor de productie van paneeldeuren uit pvc hebben wij een akkoord met Aluplast, de gerenommeerde producent van pvc deuren. De Aluplast paneeldeuren op maat zijn uiterst modern en zijn gemaakt uit zeer isolerend materiaal. 

Dankzij het effen, ondoorzichtige paneel biedt dit type deur veel meer privacy binnen het interieur dan deuren in glas, waardoor ze dikwijls als voordeur worden gebruikt.

Bij een paneeldeur gaat evenwel een verminderde lichtinval aan gepaard maar zo wordt je huis en interieur wel de plek waar je je comfortabel en veilig voelt. 

Jij bent zeker aan het juiste adres want hier hebben klanten de mogelijkheid om dit type deur te laten installeren door ervaren vakmensen. Kies voor een formule van technische bijstand en echte Belgische ondernemers komen bij jou langs op de werf.

Op zoek naar paneeldeuren in jouw stijl die voorzien zijn van een honden- of kattenluik? Geen probleem! Je kunt deze optie ook toevoegen aan je deur.

Elke paneeldeur opent normaal naar binnen toe. Indien je wilt kan dit ook naar buiten toe, hiervoor kan je ons contacteren.

De pvc paneeldeuren op maat zijn altijd gemaakt met een schuifgrendel met drie punten, hebben een sterk glas en beschikken over een systeem met een neerwaartse afdichting.

De moderne pvc paneeldeuren met glas zijn veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan aluminium of houten deuren. Ze hebben namelijk uiterst hoge isolatiewaarden.

Zo is het grote voordeel dat je met een moderne pvc paneeldeur op maat gekoppeld met hoogrendementsglas (HR++ glas) aanzienlijk bespaart op je energiefactuur, wat de EPC-waarde van je eigendom doet dalen. Dit heb je niet met een oude paneeldeuren. 

Je kunt als onderdeel van het Renovatiepact zelfs kans maken op premies tot wel €1250 bij de aankoop van je paneeldeur. Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid.

Kiezen voor superisolerende deuren zoals een paneeldeur van GroothandelRamen is dus een verstandige en energiezuinige beslissing met rendement! 

Naast paneeldeuren hebben wij nog twee andere soorten deuren op maat zoals glasdeuren en deuren met een zij- en/of bovenlicht. Je kunt nu alle maten en opties ontdekken in de calculator op onze website.

10 jaar garantie op je paneeldeur

Natuurlijk sta je na de aankoop van je eigen paneeldeur niet alleen. Zo leveren onze uitsluitend Belgische ondernemers, indien je wilt, technische bijstand op de werf. 

Zij komen ter plaatse en helpen je in het perfect plaatsen van de paneeldeuren. Je kunt hierbij tal van euro’s besparen door al het voorbereidende werk zelf te doen. 

Bovendien geniet je van tien jaar garantie op je nieuwe paneeldeuren en van een uiterst persoonlijke service. 

Ook na de aankoop van je paneeldeur op maat staan wij je altijd bij voor meer gratis advies. 

Helemaal gewonnen voor de indrukwekkende resultaten van superisolerende pvc paneeldeuren? Voer dan de juiste maten in, in de calculator op onze website.

Je kunt hier ook aangeven welke eventuele andere wensen je nog hebt voor je paneeldeuren op maat. Vervolgens krijg je meteen de resultaten te zien.

paneeldeur

Kies tussen deze beschikbare versies van paneeldeuren:

  • Naar binnen opendraaiende paneeldeur (basis)
  • Naar buiten opendraaiende paneeldeur (op aanvraag)
  • Systeem met aluminium drempel en thermische onderbreking (op aanvraag)
  • Systeem zonder drempel en neerwaartse afdichting, kaltefeind (basis)

 

Alle paneel versies worden standaard uitgerust met een drie punten schuifgrendel. Je kunt optioneel er ook voor kiezen om meerdere anti-inbraakbouten toe te voegen aan je deur.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig over paneeldeuren in pvc? Wij staan je bij met raad en daad en geven je gratis advies.

Contacteer de klantenservice via onze website, e-mail of telefoon. GroothandelRamen is 7 dagen per week bereikbaar van 7u tot 21u.