Aluplast paneeldeuren

Moderne pvc paneeldeuren op maat aan lage prijzen
Direct offerte

Nieuwe paneeldeuren in 4 stappen

pvc ramen opmeten

Deur opmeten

Meet de hoogte en breedte van je oude deur

ramen bestellen

Ontwerp je paneeldeur

Configureer je paneeldeur in de calculator

raam met rolluik icoon

Opties toevoegen

Maak jouw deuren compleet met talrijke mogelijkheden

ramen kopen

Bestel je paneeldeur

Zet je paneeldeuren direct in productie

paneeldeur

Wat is een paneeldeur?

Paneeldeuren zijn deuren die meestal als voordeur worden gebruikt. Hierdoor beschik je over meer privacy dan wanneer je bijvoorbeeld glazen buitendeuren gebruikt. 

Een paneeldeur kan helemaal dicht zijn, maar kan ook worden gemaakt in combinatie met glas. 

Vroeger werden de panelen van massief hout gemaakt. Tegenwoordig worden pvc paneeldeuren steeds populairder. Het voordeel van pvc panelen is dat ze heel flexibel in de vormgeving zijn. 

Dat maakt het makkelijker om kleuren en maten aan te passen naar jouw wensen. Dankzij hun tijdloze uitstraling zijn ze een uitstekende optie voor je nieuwe voordeur. Binnen de calculator kan je eenvoudig ontdekken welke deuren het best bij je stijl passen. Hier plaats je ook eenvoudig je bestelling.

Laat je verassen door voordelige paneeldeuren

Een deur is het visitekaartje van je woning. Je hebt dus baat bij een kwalitatieve paneeldeur die op maat is gemaakt en volledig overeenkomt met jouw stijl. Op zoek naar een pvc paneeldeur van heel hoge kwaliteit aan scherpe prijzen? 

Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan pvc deuren en pvc ramen in meerdere maten.

Bij andere producenten van paneeldeuren of deuren gecombineerd met glas is de prijs meestal redelijk hoog. 

Dankzij de lage productiekosten kunnen wij de prijs van iedere paneeldeur wel zo laag mogelijk houden. Zo zijn we bovendien nog eens de voordeligste leverancier op de markt voor verschillende soorten pvc ramen, deuren met glas en paneeldeuren met pvc profielen. 

Bekijk alle ramen en deuren gemaakt uit pvc nu online en gebruik de calculator. Je hebt de keuze tussen verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld klassiek grijs en staal blauw. Welke tinten we aanbieden voor je deur bekijk je in onze kleurenwaaier

Bovendien houden we de levertijd van je deuren op maat zo kort mogelijk! Tot 90% van de paneeldeuren zijn al na 40 werkdagen voor jou geleverd

Dit terwijl het bij andere grote leveranciers van paneeldeuren dubbel zo lang kan duren. Lees verder op deze pagina en bekijk nog meer voordelen van je paneeldeur.

Krijg direct je offerte voor paneeldeuren

Geef in de calculator de hoogte en breedte van je paneeldeuren in, maak het compleet met verschillende opties en krijg onmiddellijk je offerte te zien.

Een paneeldeur voor een maximale veiligheid

Pvc is van nature een isolatiemateriaal. Naast een pvc paneeldeur zijn pvc ramen daarom ook een goede keuze als je jouw woning heel duurzaam wilt houden. 

Alle deuren gemaakt uit pvc laten je genieten van aangename temperaturen en houden alle lawaai en tocht zoveel mogelijk buiten. Hierdoor bespaar je veel geld op je elektriciteitsfactuur. 

Een paneeldeur op maat gemaakt door GroothandelRamen biedt tevens ook een onderhoudsvrije oplossing. 

Zo kunnen wij jou verzekeren van een heel ontspannen huiselijke sfeer. 

Elke paneeldeur geeft je dankzij het ijzersterke materiaal een ongeëvenaard gevoel van veiligheid.

paneeldeuren

Om een maximale beveiliging te garanderen is elk type deur namelijk gemaakt van gehard glas, veiligheidsglas, float glas en gecoat glas.

De deuren zijn ook standaard voorzien van anti-inbraakbouten om geen enkele indringer een kans te geven. We maken je paneeldeur bovendien enkel met verschillende materialen van hoge kwaliteit. Zo geniet jij van deuren die levenslang meegaan en veilig zijn.

Energiezuinige paneeldeuren

aluplast deur

Voor de productie van paneeldeuren uit pvc hebben wij een akkoord met Aluplast, de gerenommeerde producent van pvc deuren. De Aluplast paneeldeuren op maat zijn uiterst modern en zijn gemaakt uit zeer isolerend materiaal.

Dankzij het effen, ondoorzichtige paneel bieden deze pvc deuren veel meer privacy binnen het interieur dan deuren in glas, waardoor ze meestal als voordeur worden gebruikt.

Bij een paneeldeur gaat evenwel een verminderde lichtinval aan gepaard maar zo wordt je huis en interieur wel de plek waar je je comfortabel en veilig voelt. 

Jij bent zeker aan het juiste adres want hier hebben klanten de mogelijkheid om hun deuren te laten installeren door ervaren vakmensen. Kies voor een formule van technische bijstand en echte Belgische ondernemers komen bij jou langs op de werf.

Op zoek naar paneeldeuren in jouw stijl die voorzien zijn van een honden- of kattenluik? Geen probleem! Ook deze optie kan je toevoegen aan je deur.

Elke paneeldeur opent normaal naar binnen toe. Indien je wilt kan dit ook naar buiten toe, hiervoor kan je steeds contact met ons opnemen.

Alle pvc paneeldeuren op maat zijn altijd samen gemaakt met een ideaal schuifgrendel met drie punten, hebben een sterk glas en beschikken over een systeem met een neerwaartse afdichting.

De moderne pvc paneeldeuren met glas zijn veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan aluminium of houten deuren. Ze hebben namelijk uiterst hoge isolatiewaarden.

Zo is het grote voordeel dat je met een moderne pvc paneeldeur op maat gemaakt met hoogrendementsglas (HR++ glas) aanzienlijk bespaart op je energiefactuur, wat de EPC-waarde van je eigendom doet dalen. Dit heb je niet met een oude paneeldeuren. 

Als onderdeel van het Renovatiepact kun je zelfs kans maken op premies tot wel €1250 bij de aankoop van je paneeldeur. Meer informatie vind je op de site van de Vlaamse overheid.

Kiezen voor superisolerende deuren zoals een paneeldeur van GroothandelRamen is dus een verstandige en energiezuinige beslissing met rendement! 

Naast paneeldeuren bieden wij nog verschillende soorten deuren op maat zoals bijvoorbeeld deuren met glas, sierdeuren en deuren met een zij- en/of bovenlicht. Je kan nu alle maten en mogelijkheden snel ontdekken in de calculator op de website.

10 jaar garantie op je paneeldeur

Natuurlijk sta je na de aankoop van je eigen paneeldeur niet alleen. Zo leveren Belgische ondernemers, indien je wilt, technische bijstand op de werf. 

Zij komen ter plaatse en helpen je in het perfect plaatsen van de paneeldeuren. Hierbij kun je tal van euro’s besparen door al het voorbereidende werk zelf te doen. 

Bovendien geniet je van tien jaar garantie op je nieuwe paneeldeuren en van een uiterst persoonlijke service. 

Ook na de aankoop van je paneeldeur op maat staan wij je altijd bij voor meer gratis advies. 

Helemaal gewonnen voor de indrukwekkende resultaten van superisolerende paneeldeuren gemaakt uit pvc? Kies je gewenst model en voer dan de juiste maat (breedte en hoogte) in, in de calculator op de website.

Je kunt hierbij ook aangeven welke eventuele andere wensen je nog hebt voor je paneeldeuren op maat. Vervolgens krijg je meteen de resultaten te zien en kan je je bestelling plaatsen.

paneeldeur

Onze beschikbare versies voor paneeldeuren:

  • Paneeldeur met draairichting naar binnen (basis)
  • Paneeldeur met draairichting naar buiten (op aanvraag)
  • Systeem met aluminium drempel en thermische onderbreking (op aanvraag)
  • Systeem zonder drempel en neerwaartse afdichting, kaltefeind (basis)

 

Alle paneel versies worden standaard gemaakt met een drie punten schuifgrendel. Je kunt optioneel er ook voor kiezen om meerdere anti-inbraakbouten toe te voegen aan je deur.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig over paneeldeuren in pvc? Contacteer de klantenservice via de website, e-mail of telefoon. GroothandelRamen is 7 dagen per week bereikbaar van 7u tot 21u.

Deze site maakt gebruik van cookies. Alle rechten voorbehouden.