Aluplast paneeldeur

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe paneeldeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige paneeldeur

Ontwerp uw paneeldeur

Configureer uw paneeldeur in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw paneeldeur compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw paneeldeuren direct in productie

Paneeldeuren aan voordelige prijzen bij GroothandelRamen

Een deur betekent niet alleen een visitekaartje voor je woning, maar bakent ook jouw persoonlijke ruimte van de buitenwereld af. Je hebt met andere woorden alle baat bij een kwalitatieve voor- of achterdeur. Ontdek daarom een uitgebreid aanbod scherpgeprijsde pvc-deuren bij GroothandelRamen, omdat prijs en kwaliteit belangrijk zijn. Wij zijn met voorsprong de goedkoopste en leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Bestellingen bij GroothandelRamen zijn bovendien erg snel afgerond: na slechts vijf weken kunnen jouw goederen reeds afgehaald of geïnstalleerd worden, terwijl dit elders tot dubbel zo lang kan duren. Vraag vandaag nog een volledig vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in ons ruim assortiment.

Aluplast-deuren: kwaliteitsvol en budgetvriendelijk

Door hun effen, ondoorzichtige oppervlak bieden paneeldeuren meer privacy dan bijvoorbeeld glasdeuren, waardoor ze dikwijls als voordeur van een woning worden gebruikt. Hiermee gaat evenwel een verminderde lichtinval gepaard. Paneeldeuren zijn tevens goedkoper dan sierdeuren, wat ze een aantrekkelijk en budgetvriendelijk alternatief maakt. Honden- en katteneigenaars kunnen bovendien op beide oren slapen: voor hen is er steeds de optie om een honden- of kattenluik te installeren. Onze deuren openen naar binnen toe (naar buiten toe kan altijd op aanvraag) zijn steeds van een driepuntsschuifgrendel (vergrendeld met sleutel) voorzien en beschikken standaard over een systeem met neerwaartse afdichting in de vorm van een kaltefeind. Natuurlijk is een aluminium drempel met thermische onderbreking ook een optie. Heb je andere wensen of vragen? Bij ons ervaren team van vakmensen en deskundigen kan je steeds terecht voor professioneel advies!

De talloze voordelen van pvc-deuren

Voor de productie van paneeldeuren heeft GroothandelRamen een akkoord met Aluplast, een gerennomeerde producent van pvc-deuren. Pvc is een erg duurzame en onderhoudsvriendelijke kunststof, met uiterst hoge isolatiewaarden. Zo bespaar je met pvc-deuren gekoppeld met hoogrendementsglas HR++ aanzienlijk op je energiefactuur, wat de EPC-waarde van je eigendom sterk doet dalen. Als onderdeel van het Renovatiepact van de Vlaamse overheid maak je zelfs kans op renovatiepremies tot wel €1250. Kiezen voor superisolerende deuren en ramen van GroothandelRamen is dus een vestandige en energiezuinige beslissing, met rendement!

PVC deuren Buitendeur of voordeur plaatsen inbraakwerend

Technische bijstand bij montage van ramen en deuren

Natuurlijk sta je na de aankoop van je goederen niet alleen. Zo leveren onze uitsluitend Belgische ondernemers technische bijstand op de werf. Een voorbereidende uitbraak bespaart je al gauw honderden euro’s, die je dan weer in de verbouwing of renovatie van je woonst kan steken. Bij GroothandelRamen geniet je van een tien jaar lange garantie en een uiterst persoonlijke service, afgestemd op jouw vragen en noden.

Helemaal gewonnen voor het idee van superisolerende pvc-paneeldeuren? Voer dan de gewenste afmetingen in onze online calculator in. Geef aan of u nog eventuele andere wensen heeft, en klaar! De deuren zijn al bijna naar je onderweg. Toch nog vragen? Onze klantendienst helpt je graag verder!

Beschikbare versies:

  • Naar binnen opendraaiend ( basis)
  • Naar buiten opendraaiend ( op aanvraag)
  • Systeem met aluminium drempel en thermische onderbreking ( op aanvraag )
  • Systeem zonder drempel met neerwaartse afdichting , kaltefeind ( basis)


Alle versies beschikken over een driepunts schuifgrendel (vergrendeld met sleutel). Optioneel kunnen er ook aanvullende anti-inbraakbouten worden aangebracht.