Aluplast
glasdeuren

Direct offerte

In 4 stappen een nieuwe glazen buitendeur kopen

pvc ramen opmeten

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige deur

ramen bestellen

Ontwerp uw glasdeur

Configureer uw glasdeuren in de calculator via onze website

raam met rolluik icoon

Opties toevoegen

Maak uw nieuwe glasdeuren compleet met talrijke opties

ramen kopen

Bestelling plaatsen​

Zet uw deuren met glas direct in productie

Glasdeuren aan de laagste prijs

Een goed op maat ontworpen glazen deur kan een klein en donker interieur opmerkelijk verruimen. Op zoek naar een deur met glas (buitendeur) van een hoge kwaliteit en dat aan de laagste prijs

Bij GroothandelRamen bieden wij u een breed gamma aan verschillende glasdeuren al vanaf 792,75 euro (exclusief BTW). 

De glasdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals structuur wit, staal blauw en donker groen. Ontdek alle opties in de kleurenwaaier.

Katten- en hondeneigenaars opgelet: er is immers een mogelijkheid om een luik voor uw huisdier te installeren in uw glasdeur. Daarvoor heeft u dan weer een halfglazen deur nodig! Beide producten blijven uiteraard even energiezuinig.

Door onze lage productiekosten van glasdeuren bent u zeker van een voordelige renovatie. Glasdeuren bestaan uit één of meerdere glasplaten. Deze kunnen bestaan uit zowel mat als doorzichtig glas.

Traditioneel wordt er bij voordeuren voor mat glas gekozen, om zo veel mogelijk privacy in uw interieur te behouden. Indien u opteert voor een deur met glas, dan profiteert u dus van een maximale lichtinval in uw interieur. 

Verder gebruiken wij bij glasdeuren ook meervoudige beglazing dat onder andere bestaat uit gehard glas en veiligheidsglas.

Ook platen uit mat glas met een heldere boord van 2 centimeter rondom rond zijn verkrijgbaar in onze calculator. Bovendien leveren wij 90% van de glasdeuren in niet meer dan 35 kalenderdagenOp zoek naar een ander raam of deur? 

Bekijk de prijzen, soorten en modellen in de calculator op onze website. Welke glasdeur u ook kiest, bij GroothandelRamen bent u zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Indien u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste soorten deuren, neemt u eenvoudig contact op met ons.

halfglazen deur
glazen buitendeur
Pvc buitendeur kopen
Aluplast glasdeuren

Glazen deuren van Aluplast

Voor onze productie van uw deur met glas op maat hebben wij een akkoord met Aluplast. Zo waken wij erover dat u kunt beschikken over een glazen deur van topkwaliteit

Standaard draaien alle deuren met glas naar binnen toe, hoewel het ook mogelijk is naar buiten toe. Doe hiervoor gerust een aanvraag.

Natuurlijk werd er bij glasdeuren tevens aan veiligheid gedacht: denk maar aan de driepuntsschuifgrendel die weer op alle achter- en voordeuren werd geplaatst. 

Indien u dit wilt, kunt u ten slotte extra anti-inbraakbouten laten monteren op een deur met glas. 

Alle producten die wij in voorraad hebben verkopen we alleen aan lage prijzen en worden daarbij met hoogwaardige pvc afgewerkt. 

Zo zijn onze glasdeuren niet alleen uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook scherp in prijs.

Standaard worden pvc glasdeuren van een neerwaartse afdichting met een kaltefeind voorzien, maar ook aluminium drempels met thermische onderbreking zijn mogelijk op aanvraag.

Glasdeuren bij GroothandelRamen zijn erg energiezuinig en laten dankzij het glas weinig warmte door, hierdoor is het zowel in de winter als zomer gemakkelijker om een bepaalde temperatuur in uw interieur te behouden. 

Beide seizoenen zorgt de eigenaar er dankzij zijn glasdeuren voor dat zijn huis een aangename plek wordt.

Een keuze voor een glazen deur met een hoge isolerende waarde en hoogrendementsglas (HR++ glas) resulteert met andere woorden al gauw in een lagere energiefactuur en EPC-waarde!

Alle glasdeuren zijn verkrijgbaar aan een scherpe prijs en hebben een meervoudige beglazing van gehard glas, veiligheidsglas, float glas en gecoat glas.

Stel nu uw offerte samen

Bereken snel de prijs van uw glasdeuren online en ontvang direct uw offerte.

Uw deur met glas geleverd binnen 5 weken

Wij hebben alle onderdelen voor uw glasdeuren altijd goed op voorraad. Tot 90% van alle bestellingen van ramen en deuren met glas (zij het doorzichtig of mat) bij GroothandelRamen zijn daarom in niet meer dan vijf weken afgerond. 

Kiezen voor glasdeuren van GroothandelRamen betekent dus een budget- en tijdsvriendelijke beslissing

Is het huis waarin u woont ouder dan 10 jaar en plant u hierbij een renovatieproject? Dan profiteert u bij de aankoop van pvc glasdeuren van 6% btw in plaats van 21% btw.

Wist u bovendien dat de Vlaamse overheid voor een onderdeel van het Renovatiepact premies uitreikt voor het isoleren van uw woning met bijvoorbeeld glasdeuren? Deze lopen op tot wel € 1250: een verstandige investering!

Dankzij de meervoudige beglazing (zowel gehard glas, veiligheidsglas, float glas als gecoat glas) die wij gebruiken is het huis uiterst energiezuinig en dempt uw deur in glas zoveel mogelijk geluiden van buitenaf.

glazen_voordeur
glasdeuren
aluplast glasdeuren

Eenvoudige installatie van uw glasdeuren

Onze dienstverlening stopt overigens niet nadat uw nieuwe glasdeuren zijn aangekocht. Bij GroothandelRamen geniet u van tien jaar garantie en een persoonlijke service. 

Zo leveren wij extra technische bijstand op de werf door Belgische ondernemers en vakmensen, waardoor u zeker kunt zijn van een vlotte en juiste installatie van uw deur met glas. Hierbij helpen we u graag in het onder andere boren van de scharnieren. 

Vindt u de voordelen van glazen deuren met pvc voor uw huis ook zo aantrekkelijk? 

Contacteer ons dan snel om uw offerte te vergelijken of bereken eenvoudig zelf de prijs van uw glasdeuren in onze calculator.

Blader gerust door ons uitgebreid assortiment van verschillende soorten deuren en voer de breedte en hoogte van uw deur hier in onze online calculator in. Kies bij glasdeuren uit verschillende opties zoals mat glas of doorzichtig glas en krijg daarna direct de prijs te zien. 

Nadat uw bestelling is ingediend kunnen wij meteen aan de slag en zorgen we ervoor dat we uw producten snel kunnen leveren.

Heeft u nog advies of informatie nodig over onze glasdeuren of andere producten? Voor beide kunt u ons contacteren via deze website. Wij zijn bereikbaar 7 dagen op 7 van 7 uur tot 21 uur.