Aluplast
glasdeuren

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe glasdeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige glasdeur

Ontwerp uw glasdeur

Configureer uw glasdeur in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw glasdeuren compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw glasdeuren direct in productie

Ontdek een ruim assortiment aan scherp geprijsde glasdeuren bij GroothandelRamen

Een goed geplaatste en op maat ontworpen glazen deur kan een eerder kleine, donkere ruimte opmerkelijk verruimen. Bij GroothandelRamen kun je kiezen uit een wijds gamma aan glazen voor- en achterdeuren – en dat steeds aan de scherpste tarieven. Door onze lage productiekosten betaalt u gegarandeerd geen cent te veel en bent u zeker van een voordelige renovatie of verbouwing van jouw woonst. Wij leveren bovendien aan zowel particulieren als bedrijven, en zijn veruit de snelste. Zo zijn bestellingen bij GroothandelRamen al na vijf weken klaar om afgehaald en geplaatst te worden. Kiezen voor GroothandelRamen betekent dus een budget- en tijdsvriendelijke beslissing: omdat prijs en kwaliteit belangrijk zijn.

Glasdeuren van Aluplast: topkwaliteit en topdesign

Glasdeuren bestaan – zoals de naam ongetwijfeld doet vermoeden – uit één of meerdere glasplaten. Dit kunnen zowel matte als doorzichtige glasoppervlakken zijn. Traditioneel wordt er bij voordeuren voor een matte glasplaat gekozen, om zo voldoende privacy en een plek voor jezelf te behouden. Toch laat ook een ondoorzichtige glasplaat meer dan voldoende daglicht door. Opteer je bijvoorbeeld voor een volledig glazen deur, dan profiteer je van een maximale lichtinval, die een anders donkere ruimte helemaal verlicht. Katten- en hondeneigenaars opgelet: er is immers geen mogelijkheid om een luik voor je huisdier te installeren. Daarvoor heb je dan weer een halfglazen deur nodig! Ook matte glasplaten met een heldere boord van 2 centimeter rondomrond behoren tot de mogelijkheid.

Voor de productie van glasdeuren op maat heeft GroothandelRamen een akkoord met de Europese fabrikant Aluplast, die bekendstaat om zijn eigentijdse en gebruiksvriendelijke designs. Zo waakt GroothandelRamen erover dat jij als klant over deuren van topkwaliteit beschikt. Standaard draaien onze deuren naar binnen toe, hoewel dit op aanvraag ook naar buiten toe kan. Natuurlijk werd tevens aan veiligheid gedacht: denk maar aan de driepuntsschuifgrendel (met sleutel afsluitbaar) die op alle deuren werd voorzien. Wie wil, kan ten slotte extra anti-inbraakbouten laten monteren.

Pvc met superisolerende eigenschappen

PVC VOORDEUR Aluplast glasOnze glazen deuren worden daarbij met hoogwaardige pvc afgewerkt. Pvc is een superisolerende kunststof die niet alleen uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook scherp in prijs. Standaard worden onze deuren van een neerwaartse afdichting met kaltefeind voorzien, maar ook een aluminium drempel met thermische onderbreking is mogelijk op aanvraag. Glazen deuren bij GroothandelRamen zijn erg energiezuinig en laten weinig warmte door, waardoor je zowel in de winter als zomer gemakkelijker een bepaalde binnenhuistemperatuur behoudt. Een keuze voor een deur met hoge isolerende waarden en hoogrendementsglas HR++ resulteert met andere woorden al gauw in een lagere energiefactuur en EPC-waarde van je eigendom!  Wist je bovendien dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact premies uitreikt voor het isoleren van je woning? Deze lopen op tot wel €1250: een verstandige investering!

PVC deuren glasdeur voorkant

Eenvoudige installatie van glasdeuren verzekerd

Onze dienstverlening stopt overigens niet bij de aankoop van jouw nieuwe glazen deuren. Nee, bij GroothandelRamen geniet je van een tien jaar lange garantie en persoonlijke service. Zo leveren wij in samenwerking met uitsluitend Belgische ondernemers en vakmensen technische bijstand op de werf, waardoor je zeker bent van een vlotte installatie en renovatie van jouw eigendom.

Helemaal overtuigd van de voordelen die glasdeuren met pvc bieden? Contacteer ons dan snel voor een volledig vrijblijvende offerte of professioneel advies van ons ervaren en deskundig team. Blader door ons ruim assortiment en voer de afmetingen van jouw deuren in onze online calculator in – de rest doen wij voor je! Bijkomende vragen of opmerkingen? Onze klantendienst biedt soelaas!