Deuren met
zijlicht en of
bovenlicht

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe deuren met zijlicht en of bovenlicht kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige deuren

Ontwerp uw deur

Configureer uw deuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw deuren compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw deuren direct in productie

GroothandelRamen biedt deuren met bovenlicht en/of zijlicht aan voordelige tarieven

Op zoek naar een deur op maat van topkwaliteit – en dat aan de scherpste prijzen? Bij GroothandelRamen zijn zowel particulieren als bedrijven aan het juiste adres. Of je nu een klein renovatieproject hebt lopen dan wel een volledig appartementencomplex verbouwt, in ons uitgebreid aanbod vind je ongetwijfeld je gading. Bestelling bij GroothandelRamen zijn al binnen vijf weken afgerond en klaar voor montage, terwijl dit doorgaans aanzienlijk langer duurt. Door onze lage productietarieven geniet je bovendien van de voordeligste tarieven. Vraag vandaag nog een gratis en volledig vrijblijvende offerte aan, of blader door ons assortiment.

Deuren op maat kopen bij GroothandelRamen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

PVC DEUREN voordeur met bovenlichtDeuren met een bovenlicht of zijlicht bestaan uit een groot en uitgestrekt paneel aangevuld met één of meerdere kleinere raampjes. Deze kunnen zich zowel bovenaan als aan de zijkant van de deur bevinden, maar de functie ervan is identiek: het creëren van een natuurlijke lichtinval die daglicht optimaal benut, maar toch de nodige privacy en de scheiding tussen jouw persoonlijke ruimte en de buitenwereld bewaart. Want ook veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Zo zijn onze deuren standaard van een driepuntsschuifgrendel (met sleutel) voorzien en kun je (op aanvraag) extra anti-inbraakbouten laten monteren.

Pvc-deuren van Aluplast

GroothandelRamen heeft een groot aantal deuren van Aluplast, een Europese fabrikant en koploper in pvc-kunststoftechnologie, in de aanbieding. Pvc is een erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal dat zich door zijn superisolerende waarden op enkele decennia tijd een grote rol binnen de renovatiebouwmarkt heeft toegeëigend. Zo zijn deuren en ramen uit pvc erg energie-efficiënt – helemaal wanneer je ze met hoogrendementsglas HR++ combineert. Het superisolerende karakter van pvc-deuren resulteert dan ook gegarandeerd in een lagere energiefactuur en EPC-waarde van je woonst. Wie ervoor kiest zijn eigendom te isoleren, maakt dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid bovendien kans op een premie tot wel €1250.

Snel en eenvoudig besteld

Fan van pvc-deuren? Gebruik dan onze online calculator om jouw afmetingen en eventuele extra wensen in te voeren. Meer weten? Ons team met ervaren vaklui staat je met raad en daad bij in je zoektocht naar de perfecte deur met bovenlicht en/of zijlicht. Neem dus gerust een kijkje in ons online aanbod of neem contact met onze klantendienst op. Zij helpen je graag verder.

Bij GroothandelRamen geniet je van een tien jaar lange garantie en persoonlijke service – ook na de aankoop van je goederen. Zo bieden onze uitsluitend Belgische ondernemers technische bijstand op de werf, waardoor de renovatie of verbouwing van je woning van een leien dakje loopt.