deuren_head.jpg

Pvc deuren

Kies voor functionele pvc deuren

In 4 stappen een nieuwe pvc deur kopen

pvc ramen opmeten

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige deur

Ontwerp jouw pvc deur

Configureer je deur in onze calculator 

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je pvc deur compleet met extra opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet je deur direct in productie

Een brede waaier aan pvc voordeuren en -achterdeuren!

Dankzij een moderne pvc deur volledig in jouw stijl geef je je interieur heel wat persoonlijke uitstraling. Velen zoeken naar voordelige pvc deuren van een hoge kwaliteit.

Wij bieden jou een groot assortiment aan kwalitatieve deuren die perfect in je woning passen en ook zorgen voor een uitstekende isolatie van je huis. Zo hebben we er verschillende zoals onder meer pvc deuren met glas, paneeldeuren en sierdeuren. Laat je graag meer daglicht binnen? Dan zijn glazen deuren een goede optie.

Ontdek alle mogelijkheden en kleuren in onze calculator waar je ook een keuze kan maken en je bestelling kan plaatsen.

Eén van de vele voordelen is dat al deze pvc deuren standaard worden uitgevoerd met een inbraakwerend deurbeslag en ook een uitgebreide functionaliteit hebben. Bovendien profiteer je van 10 jaar garantie op ramen, deuren en rolluiken van GroothandelRamen. 

Door de formule technische bijstand helpen wij je met het vakkundig plaatsen van je pvc deur waardoor ze perfect in je woning passen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in ons vak en geven je graag meer vrijblijvend advies bij het zoeken naar de ideale pvc buitendeur. Vul hiervoor je gegevens in, in het contactformulier en ontvang snel een antwoord.

pvc deuren

Stel nu vrijblijvend jouw offerte samen

Bereken met de calculator de prijs voor je ramen, deuren of rolluiken en druk onmiddellijk je offerte af.

Meer dan 150 sierdeurpanelen

Door onze sierdeurpanelen kan je je woonst meer karakter geven. Je kiest ook volledig zelf de kleur van je deur en hoe het eruit ziet zodat deze geheel perfect bij je huis past. Van klassiek wit tot modern zwart.

De deurpanelen zijn hier standaard verkrijgbaar in 150 populaire modellen en in liefst 25 moderne kleuren. Bekijk alle opties waaruit je kan kiezen in onze kleurenwaaier.

sierdeuren uit pvc

De goedkoopste voordeuren en buitendeuren op maat aan een hoge kwaliteit

Pvc buitendeur kopen

Kiezen voor een nieuwe pvc deur is een weloverwogen beslissing. Een voordeur vormt letterlijk én figuurlijk de instap naar je woning. Wij beschikken naast buitendeuren ook over een brede waaier aan heel wat pvc ramen.

Ben je op zoek naar een leverancier voor ramen en deuren? We zijn leverancier voor bedrijven en particulieren die een duurzaam renovatieproject of een nieuwbouw beginnen en zijn quasi de meest goedkope groothandel op de markt. Ben je aan het zoeken naar buitendeuren voor een lopende verbouwing? 

Ze zijn bij GroothandelRamen steeds in niet meer dan vijf weken geleverd. Hierdoor hoef je niet lang te wachten. Als je twijfelt of het zelf plaatsen van deze deur in pvc iets voor jou is, kies dan voor de formule technische bijstand en we helpen je graag professioneel bij de plaatsing. 

Energiezuinigheid met onze pvc deuren op maat

Een pvc deur biedt enorm veel voordelen voor een huis! GroothandelRamen gebruikt een materiaal die steeds zorgt voor een zeer energiebesparende en thermische isolatie. In tegenstelling tot elke aluminium voordeur verbetert een pvc deur de EPC-waarde en kwaliteit van je woonst volledig! Indien dit huis ouder is dan tien jaar geniet je ook van 6% btw en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. 

Deuren gemaakt in pvc zijn niet alleen goed geïsoleerd, ze zijn bovendien meer duurzaam en onderhoudsvriendelijk dan aluminium deuren.

Deuren kopen bij GroothandelRamen: eindeloos comfort aan de beste prijzen

Onze deuren in pvc zijn met een inbraakwerend deurbeslag verkrijgbaar. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel die je met de sleutel vergrendelt. Ook kan je kiezen voor extra anti-inbraakbouten. Daarom geniet je dankzij deze pvc deur van een maximaal gevoel van veiligheid.

Elke klant heeft qua afsluiting van hun voordeur de keuze uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht. 

Ook is het comfort en de uitgebreide functionaliteit van onze pvc deuren ongeëvenaard. Zowel moderne paneeldeuren, sierdeuren als een deur met glas uit het materiaal pvc vereisen bovendien zeer weinig onderhoud.

Pvc deur openen

Types pvc deuren

pvc deuren Buitendeur of voordeur plaatsen inbraakwerend

Je kunt met ons aanbod de keuze maken uit vele soorten deuren. Elke pvc deur heeft hierbij zijn eigen specifieke kenmerken. Van pvc deuren uit glas tot paneeldeuren. 

Verder is het ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld een deur dat bestaat uit half glas in een combinatie met een hondenluikje of een kattenluikje te laten installeren. 

Zit je met vragen en heb je professioneel advies nodig over onze uitstekende buitendeuren? Klanten kunnen steeds bij onze adviseurs terecht! 

Onze moderne deuren zijn standaard met melkglas en aan de buitenzijde met gelaagd glas voorzien en worden nog vaak gebruikt als voordeur. Zo heb je de keuze uit maar liefst 75 modellen van sierdeuren aan de meest scherpe prijzen. Ontdek de mogelijkheden, volg de instructies binnen onze calculator en laat je inspireren.

Onze adviseurs staan met hun jarenlange ervaring altijd klaar om jou te helpen bij het maken van je keuze en het laten plaatsen van jouw deur. Op zoek naar ideeën? Laat je inspireren door deze projecten. Je vindt hieronder elk type voor pvc deuren opgelijst staan. Klik op de links voor meer informatie.

Snel en eenvoudig pvc deuren monteren

De plaatsingen van je ramen en deuren worden op aanvraag goed door Belgische ondernemers uitgevoerd, terwijl ons ervaren en gekwalificeerd personeel steeds voor u klaarstaat. Een deur kopen wordt dan ook snel en eenvoudig gedaan.

pvc deuren offerte

Wilt u een moderne deur in pvc kopen tegen de beste prijs en bent u benieuwd naar de kosten van onze ramen en deuren op maatBereken in de calculator op onze website het tarief. Zo is er de mogelijkheid om meteen de prijs voor uw pvc deur te zien. Zo hebben we het in elke stijl en kan u zelf andere opties toevoegen zoals de kleur en de afwerking. 

Voeg vervolgens je gekozen deur toe aan onze winkelmand en je pvc deur staat al bijna voor jou klaar.

Heb je nog informatie nodig over een pvc deur of hulp nodig bij deze keuze? Zit niet langer met vragen! Jij kan steeds contact opnemen met ons door het gebruik van het contactformulier op onze site. Vul hier je gegevens in en stel je vraag. Ook kan je ons bereiken via e-mail en je wordt meteen verder geholpen door onze adviseurs. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons op Facebook.

(Deze website maakt gebruik van cookies, alle rechten voorbehouden)