deuren_head.jpg

Pvc deuren

Kies voor functionele pvc deuren

In 4 stappen een nieuwe pvc deur kopen

pvc ramen opmeten

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige deur

Ontwerp jouw deur

Configureer je deur in onze calculator

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je deur compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet je pvc deur direct in productie

Een brede waaier van pvc voordeuren en -achterdeuren!

Een huis is niet af zonder het plaatsen van de juiste achter- en voordeur. Met een deur volledig in jouw stijl geef je je interieur een persoonlijke uitstraling.

Velen zoeken naar voordelige pvc deuren van een hoge kwaliteit.

GroothandelRamen biedt je een groot assortiment van kwalitatieve buitendeuren waarbij je zelf een voordeur, achterdeur of schuifdeur vindt die volledig bij je interieur past en die verder zorgen voor een goede isolatie van je woning. 

Zo hebben wij er verschillende zoals deuren met glas, paneeldeuren, en sierdeuren.

Ontdek alle mogelijkheden en producten door gebruik te maken van onze calculator waar je ook eenvoudig je bestelling kunt plaatsen.

Al onze pvc deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag en hebben een hoge isolatiewaarde.

Wij helpen je graag bij het vakkundig plaatsen van je deuren in je woning en geven je graag advies bij je selectie.

pvc deuren

Stel nu jouw offerte samen

Bereken op onze website de prijs van je ramen en deuren, en druk onmiddellijk je offerte af

Meer dan 150 sierdeurpanelen!

Onze sierdeurpanelen ogen mooi waardoor ze uitstekend zijn als buitendeur. Hiermee kan je je woonst meer karakter geven. 

Je kiest volledig zelf de stijl en kleur. De deurpanelen zijn verkrijgbaar in 150 populaire deurmodellen in maar liefst 25 kleuren en houtstructuurfolies.

sierdeuren uit pvc

De goedkoopste voordeuren en buitendeuren op maat aan de hoogste kwaliteit

Pvc buitendeur kopen

De aanschaf van een nieuwe deur is een weloverwogen beslissing. Een voordeur is immers een visitekaartje en vormt letterlijk én figuurlijk de instap naar je woning. Bij GroothandelRamen beschikken wij over een brede waaier aan pvc ramen en voor- en achterdeuren.

Wil je ramen en deuren kopen? Wij leveren direct aan bedrijven en particulieren die een renovatieproject beginnen. Ben je aan het zoeken naar buitendeuren voor een lopende verbouwing? 

Bestellingen bij GroothandelRamen zijn binnen vijf weken geleverd. Hierdoor hoef je niet lang te wachten. 

Als je twijfelt of het zelf plaatsen van je voor- en achterdeuren iets voor jou is, kies dan voor de formule technische bijstand en wij helpen je professioneel bij de plaatsing. Bestellingen bij GroothandelRamen zijn binnen vijf weken geleverd. Hierdoor hoef je niet lang te wachten.

Energiezuinigheid met pvc deuren op maat

Pvc is een materiaal die steeds zorgt voor een zeer energiebesparende en thermische isolatie. In tegenstelling tot aluminium ramen verbetert pvc de EPC-waarde en kwaliteit van je woonst! Indien je een woning hebt ouder dan tien jaar geniet je overigens van 6% btw in plaats van 21% en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. 

Deuren gemaakt uit pvc zijn niet alleen goed geïsoleerd, ze zijn bovendien goedkoper en meer duurzaam dan aluminium deuren. Bijna elke pvc deur is immers lang niet grijs of kleurloos.

Deuren kopen bij GroothandelRamen: eindeloos comfort aan scherpe prijzen

Pvc buitendeur openenOnze deuren uit pvc zijn met een inbraakwerend deurbeslag uitgevoerd. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel die je met een sleutel vergrendelt. Er zijn ook mogelijkheden om aanvullende anti-inbraakbouten kiezen. Zo geniet jij van een maximaal gevoel van veiligheid.

Jij kunt qua afsluiting kiezen uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht. 

Het comfort en de uitgebreide functionaliteit van pvc deuren is ongeëvenaard. Alle deuren uit het materiaal pvc zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

Types pvc deuren

Buitendeur of voordeur plaatsen inbraakwerend

Je kunt met ons aanbod kiezen uit diverse soorten deuren. Elke deur heeft hierbij zijn eigen specifieke kenmerken. Van pvc glasdeuren tot pvc paneeldeuren. 

Verder hebben we bijvoorbeeld ook halfglasdeuren in combinatie met een honden- of kattenluikje dat je kan laten installeren. 

Zit je met vragen en heb je professioneel advies nodig bij het kiezen van een geschikte buitendeur? Je kan steeds bij ons vakteam terecht! 

Pvc sierdeuren zijn standaard van melkglas en aan de buitenzijde gelaagd glas voorzien en worden vaak gebruikt als voordeur. 

Zo heb je de keuze uit maar liefst 75 modellen van sierdeuren aan dezelfde scherpe prijs. Bekijk de mogelijkheden in onze calculator.

Onze deskundige medewerkers staan met hun jarenlange ervaring klaar om te helpen bij je keuze en het plaatsen van je deur. Op zoek naar ideeën? Laat je inspireren door onze projecten. Je vindt hieronder elk type van pvc deuren opgelijst staan, klik op de links voor meer informatie :

Snel en eenvoudig pvc deuren monteren

Beloftes maken schuld, en dus genieten onze klanten van een tien jaar lange garantie. Ben je niet zo een doe-het-zelver? Onze plaatsingen worden goed door Belgische ondernemers uitgevoerd, terwijl ons ervaren en gekwalificeerd personeel steeds voor jou klaarstaat. 

Een pvc deur kopen is dan ook snel en eenvoudig gebeurd. Wil je voordeuren kopen aan scherpe prijzen? Of wil je de prijs van onze pvc deuren en pvc ramen berekenen?

offerte pvc deuren

Als je simpelweg gebruik maakt van onze online calculator op onze website krijg je meteen de prijs te zien. Voeg vervolgens de deuren / ramen die je gekozen hebt toe aan onze winkelmand en onze producten staan al bijna voor je klaar. Binnen de 35 werkdagen zijn ze al geleverd.

Heb je nog vragen over je product of heb je nog informatie nodig? Jij kunt steeds contact opnemen met onze professionele klantendienst via onze website of via e-mail.

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons op Facebook.