pvc deuren

Kies voor functionele deuren
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe deuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige deuren

Ontwerp uw raam

Configureer uw deuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw deuren compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw deuren direct in productie

Een brede waaier van pvc-voordeuren en -achterdeuren!

Een huis is niet af zonder de juiste voordeur. Met de pvc deur van uw eigen keuze geeft u uw woning een persoonlijke uitstraling. GroothandelRamen biedt u een enorm assortiment deuren waaruit u zelf uw voordeur, achterdeur of schuifdeur kiest die bij u past.

Al onze pvc deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag en hebben bovendien een hoge isolatiewaarde.

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Meer dan 150 sierdeurpanelen!

Sierdeurpanelen zijn een uitstekende keuze als voordeur. Hiermee kunt u uw woning meer karakter geven. De deurpanelen zijn verkrijgbaar in 150 populaire deurmodellen uitgevoerd in maar liefst 25 kleurtonen en houtstructuurfolies.

Pvc-deuren, voordeuren en buitendeuren vind je bij GroothandelRamen 

Het hoeft niet gezegd dat de aanschaf van een nieuwe deur een weloverwogen beslissing is. Een voordeur vormt immers letterlijk en figuurlijk de instap naar je woning en is fungeert als visitekaartje wanneer je thuiskomt. Bij GroothandelRamen beschikken wij over een brede waaier aan pvc-deuren van verschillende Belgische topmerken die meerdere prangende noden afvinken. Superisolerend? Check! Inbraakveilig? Check! Scherp geprijsd? Check! Wij leveren aan bedrijven, maar ook aan doe-het-zelvende particulieren die een renovatieproject beginnen. Heb je snel pvc-deuren nodig voor een lopend renovatieproject? Bestellingen bij GroothandelRamen zijn op slechts vijf weken tijd afgerond, waardoor je niet lang hoeft te wachten! 

Energiezuinige kwaliteit troef met pvc-deuren op maat

Pvc-deuren zijn al decennialang erg in trek en niet meer weg te denken bij de bouw en renovatie van een moderne woning. Pvc-deuren zijn immers erg energiebesparend en thermisch isolerend, wat de kwaliteit en EPC-waarde van je woonst sterk verbetert! Bij een renovatieproject met een woning ouder dan tien jaar geniet u overigens van 6% btw in plaats van 21% en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. Pvc-deuren hebben niet alleen een hoge isolatiewaarde, ze zijn bovendien goedkoper dan aluminium deuren en kennen haast eindeloze decoratiemogelijkheden. Fan van een houten look? Dan zie je ongetwijfeld graat in de prachtige houtimitaties en verscheidenheid aan kleuren die pvc biedt. De mogelijkheden voor jouw persoonlijke toets zijn schier onbeperkt! 

Pvc-deuren op maat: eindeloos comfort 

Pvc-deuren bij GroothandelRamen zijn standaard met een inbraakwerend deurbeslag uitgevoerd, waardoor je steeds op beide oren kan slapen. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel, die je met een sleutel vergrendelt. Bovendien kan je voor aanvullende anti-inbraakbouten kiezen. Qua afsluiting heb je de keuze uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht. Of het nu de voordeur of achterdeur is, het comfort en de uitgebreide functionaliteit van pvc-deuren is ongeëvenaard. Pvc-deuren zijn ook erg onderhoudsvriendelijk en vereisen dus geen urenlang schrobwerk. Even met de spons en wat schoonmaakmiddel erover, en gedaan!

Soorten pvc-deuren 

Bij GroothandelRamen kan je uit diverse soorten pvc-deuren kiezen, met elk hun eigen specifieke kenmerken. Wie bijvoorbeeld voor een pvc-glasdeur of pvc-halfglasdeur opteert, krijgt daarvoor een maximale lichtinval in de plaats. Halfglasdeuren bieden bovendien de mogelijkheid een honden- of kattenluikje te installeren, terwijl dit bij volledige glasdeuren niet het geval is. Voor professioneel advies bij de keuze van een geschikte voordeur of buitendeur kan je steeds bij ons ervaren vakteam terecht! 

Pvc-sierdeuren zijn standaard van melkglas en aan de buitenzijde gelaagd glas voorzien, en zijn uiterst geschikt als voordeur. Sierdeuren kunnen met een grote variëteit aan stijlen en materialen worden versierd. Zo heb je keuze uit maar liefst 75 modellen van sierdeuren aan dezelfde uiterst scherpe prijs. Denk maar aan elegante frames, maar ook decoraties en tal van soorten deurknoppen. Precies zoals jij het wilt, dus! Ons ervaren en deskundig personeel helpt je maar al te graag bij de keuze van een deur op maat. Hieronder vind je alle soorten pvc-deuren opgelijst:

 

Montage pvc-deuren is eenvoudig en snel gebeurd 

Beloftes maken schuld, en dus genieten klanten bij GroothandelRamen van een tien jaar lange garantie – net als een uiterst persoonlijke service en technische bijstand bij plaatsing op uw werf. Plaatsingen worden steevast door Belgische ondernemers uitgevoerd en ons ervaren en gekwalificeerd team staat altijd voor je klaar. Pvc-deuren kopen is dan ook snel en eenvoudig gebeurd. Voer simpelweg de correcte afmetingen in onze online calculator in en jouw deuren op maat staan al bijna voor je klaar. Zo heb je alles in huis om een stijlvolle en aangename woonst te bekomen. Toch nog vragen of professioneel advies gewenst? Onze professionele klantendienst helpt je op weg!