Groothandel ramen en deuren als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

PVC Voordeuren

Kies voor functionele

voordeuren

Online offerte maken voor uw
PVC voordeuren

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Een brede waaier van PVC voordeuren en achterdeuren!

Een huis is niet af zonder de juiste voordeur. Met de deur van uw eigen keuze geeft u uw woning een persoonlijke uitstraling. GroothandelRamen biedt u een enorm assortiment deuren waaruit u zelf uw voordeur, achterdeur of schuifdeuren kiest die bij u past.

Al onze deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag en hebben bovendien een hoge isolatiewaarde.

Meer dan 150 Sierdeurpanelen!

Sierdeurpanelen zijn een uitstekende keuze als voordeur. Hiermee kunt u uw woning meer karakter geven. De deurpanelen zijn vergrijgbaar in 150 populaire deurmodellen uitgevoerd in maar liefst 25 kleurtonen en houtstructuurfolies.

Ontdek een ruim gamma aan pvc-deuren bij Groothandelramen 

Het hoeft niet gezegd dat de aanschaf van een nieuwe deur een weloverwogen beslissing is. Een voordeur vormt immers letterlijk en figuurlijk de instap naar je woning en het eerste dat je ziet wanneer je thuiskomt. Bij Groothandelramen beschikken wij over een brede waaier aan pvc-deuren van verschillende Belgische topmerken die meerdere prangende noden afvinken. Superisolerend? Check! Inbraakveilig? Check! Scherp geprijsd? Check! Wij leveren aan bedrijven, maar ook aan doe-het-zelvende particulieren die een renovatieproject beginnen. Heb je snel pvc-deuren nodig voor je lopende renovatieproject? Bestellingen bij Groothandelramen zijn al op vijf weken tijd afgerond, waardoor je niet lang hoeft te wachten! 

Op naar een lagere energiefactuur met pvc-deuren van Groothandelramen

Pvc-deuren zijn al decennialang erg in trek en niet meer weg te denken bij de bouw en renovatie van een moderne woning. Pvc-deuren zijn immers erg energiebesparend en thermisch isolerend, wat de kwaliteit en EPC-waarde van je woonst omhoogtrekt! Bij een renovatieproject met een woning ouder dan tien jaar geniet u overigens van 6% btw in plaats van 21% en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. Pvc-deuren hebben niet alleen een hoge isolatiewaarde, ze zijn bovendien goedkoper dan aluminium deuren en kennen haast eindeloze decoratiemogelijkheden. Fan van een houten look? Dan zie je ongetwijfeld graat in de doeltreffende houtimitaties en verscheidenheid aan kleuren die pvc biedt. De mogelijkheden voor jouw persoonlijke toets zijn schier onbeperkt!  

Pvc-deuren garanderen eindeloos comfort 

Pvc-deuren bij Groothandelramen zijn standaard met een inbraakwerend deurbeslag uitgevoerd, waardoor je steeds op beide oren kan slapen. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel, die je met een sleutel vergrendelt. Bovendien kan je voor aanvullende anti-inbraakbouten kiezen. Qua afsluiting heb je de keuze uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht. Of het nu de voordeur of achterdeur is, het comfort en de uitgebreide functionaliteit van pvc-deuren is ongeëvenaard. Pvc-deuren zijn ook erg onderhoudsvriendelijk en vereisen dus geen urenlang schrobwerk. Even met de spons en wat detergent erover, en klaar is kees! 

Types pvc-deuren 

Bij Groothandelramen heb je keuze uit diverse soorten pvc-deuren, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Wie bijvoorbeeld voor een pvc-glasdeur of pvc-halfglasdeur opteert, krijgt daarvoor een maximale lichtinval in de plaats. Halfglasdeuren bieden bovendien de mogelijkheid een honden- of kattenluikje te installeren, terwijl dit bij volledige glasdeuren niet het geval is.  

Pvc-sierdeuren zijn standaard van melkglas en aan de buitenzijde gelaagd glas voorzien, en zijn uiterst geschikt als voordeur. Sierdeuren kunnen met een grote variëteit aan stijlen en materialen worden versierd. Zo heb je keuze uit maar liefst 75 modellen van sierdeuren aan dezelfde uiterst scherpe prijs. Denk maar aan elegante frames, maar ook decoraties en tal van soorten deurknoppen. Precies zoals jij het wilt, dus! Ons ervaren en deskundig personeel helpt je maar al te graag met de keuze van een deur op maat. Hieronder vind je alle soorten pvc-deuren opgelijst:

 

Pvc-deuren monteren is snel en eenvoudig gebeurd 

Beloftes maken schuld, en dus genieten klanten bij Groothandelramen van een tien jaar lange garantie – net als een uiterst persoonlijke service en technische bijstand bij plaatsing op uw werf. Plaatsingen worden steevast door Belgische ondernemers uitgevoerd en ons ervaren en gekwalificeerd team staat altijd voor je klaar. Pvc-deuren kopen is dan ook snel en eenvoudig gebeurd. Voer simpelweg de correcte afmetingen in onze online calculator in en jouw deuren op maat staan al bijna voor je klaar. Zo heb je alles in huis om een stijlvolle en aangename woonst te bekomen. Toch nog vragen of professioneel advies gewenst? Onze professionele klantendienst biedt ongetwijfeld soelaas! 

Waarom zou u voor
GroothandelRamen kiezen?

—————————-—————————-

Zeer scherp geprijsd

Wij willen dat onze klanten nooit te veel betalen

10 Jaar garantie

Beloftes maken is gemakkelijk. Wij bieden liever zekerheid

Doe het zelf

Uitgebreide handleiding om ramen en deuren zelf te plaatsen

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel voor uw project

Persoonlijke service

Onze service stopt niet na de verkoop!

error: