deuren offerte

Pvc deuren

Goedkope pvc voordeuren en buitendeuren op maat

In 4 stappen een nieuwe pvc deur aan een lage prijs kopen

pvc ramen opmeten

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige buitendeur

ramen icoon

Ontwerp jouw pvc deur op maat

Configureer je deur in onze calculator 

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je pvc deur compleet met extra opties

Bestel je pvc ramen

Plaats je bestelling

Zet je buitendeur op maat direct in productie

Een breed gamma aan goedkope pvc voordeuren en buitendeuren

Dankzij een moderne pvc deur volledig in jouw stijl geef je je interieur en gevel heel wat persoonlijke uitstraling. Velen zoeken naar voordelige pvc deuren van een hoge kwaliteit.

Wij bieden jou een groot assortiment aan deuren van topkwaliteit die perfect in je woning passen en ook zorgen voor een uitstekende isolatie en uitzicht van je huis. Zo hebben we er verschillende zoals onder meer pvc deuren met glas, paneeldeuren en sierdeuren. Laat je graag meer daglicht binnen? Dan zijn glazen deuren een goede optie.

De perfecte pvc deur op maat aan een lage prijs

Ontdek de lage prijs, mogelijkheden, kleuren en afwerking van je pvc deur in onze calculator waar je ook een keuze kunt maken en je bestelling kan plaatsen.

Eén van de vele voordelen is dat al deze pvc deuren (voordeuren en buitendeuren uit het materiaal pvc) standaard worden uitgevoerd met een inbraakwerend deurbeslag en ook een uitgebreide functionaliteit hebben. Bovendien profiteer je van 10 jaar garantie op ramen, deuren, schuifdeuren en rolluiken van GroothandelRamen. 

Door de formule technische bijstand helpen wij je met de professionele plaatsing van je pvc deur waardoor ze perfect in je woning passen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in ons vak en geven je graag meer vrijblijvend advies bij het zoeken naar de ideale pvc buitendeur op maat. Vul hiervoor je gegevens in, in het contactformulier en ontvang snel een antwoord.

pvc deuren

Stel nu vrijblijvend jouw offerte samen

Bereken met de calculator de prijs voor je goedkope pvc buitendeur op maat en druk onmiddellijk je gratis offerte af.

Meer dan 150 deurpanelen

Dankzij onze deurpanelen kan je je woning meer karakter geven. Je kiest bij het kopen van je buiten- of voordeur dan ook volledig zelf de kleur en hoe het eruit ziet zodat deze geheel perfect bij je huis past. Van klassiek wit tot modern zwart.

De deurpanelen voor je goedkope voordeur of buitendeur op maat zijn hier standaard verkrijgbaar in 150 populaire modellen en in liefst 25 moderne kleuren aan een lage prijs. Bekijk alle opties waaruit je kan kiezen in onze kleurenwaaier.

pvc voordeur prijs

De goedkoopste buitendeuren en voordeuren op maat aan een hoge kwaliteit

Pvc buitendeur kopen

Kiezen voor een nieuwe pvc deur op maat is een weloverwogen beslissing. Een voordeur vormt letterlijk én figuurlijk de instap naar je woning. Wij beschikken naast goedkope buitendeuren ook over een brede waaier aan heel wat pvc ramen.

Ben je op zoek naar de goedkoopste leverancier voor nieuwe ramen en deuren in pvc? We zijn leverancier voor bedrijven en particulieren die een duurzaam renovatieproject of een nieuwbouw beginnen en zijn quasi de meest goedkope groothandel op de markt. Wil je pvc voordeuren of buitendeuren kopen voor een lopende verbouwing en dat aan een straffe prijs? 

Ze zijn bij GroothandelRamen steeds in niet meer dan zes weken bezorgd. Hierdoor hoef je absoluut niet lang te wachten. Als je twijfelt of de plaatsing van een deur in pvc iets voor jou is, kies dan voor de formule technische bijstand en we helpen je graag professioneel bij de plaatsing. 

Energiezuinigheid met onze pvc deuren op maat

Een pvc deur kopen biedt enorm veel voordelen voor een huis! GroothandelRamen gebruikt voor jouw buitendeur een materiaal met een uitstekende isolatie en winddichtheid. In tegenstelling tot elke aluminium voordeur verbetert een pvc buitendeur of pvc voordeur de EPC-waarde en kwaliteit van je woonst volledig! Indien dit huis ouder is dan tien jaar geniet je ook van 6% btw en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. 

Een deur uit het materiaal pvc zorgt niet alleen voor een goede isolatie, ze hebben bovendien een lange levensduur. De pvc deuren voldoen ook aan de eisen van duurzaamheid en zijn uiterst betaalbaar en zo goed als vrij van onderhoud.

Pvc buitendeuren kopen bij GroothandelRamen: eindeloos comfort aan de beste prijs

Onze ramen en deuren in pvc zorgen zonder twijfel voor een maximale inbraakveiligheid. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel die je met de sleutel vergrendelt. Ook kan je optioneel kiezen voor aanvullende anti-inbraakbouten voor extra bestand tegen inbrekers. Daarom geniet je dankzij deze pvc deur op maat van een maximaal gevoel van veiligheid aan een lage prijs.

Elke klant heeft qua afsluiting van hun pvc voordeur de keuze uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die de onderste deurvleugel afdicht. 

Ook is het comfort en de uitgebreide functionaliteit van onze pvc deuren op maat ongeëvenaard. Zowel moderne paneeldeuren, sierdeuren als een deur met glas uit het materiaal pvc vereisen bovendien zeer weinig onderhoud.

goedkope buitendeuren

Types pvc deuren

pvc deuren Buitendeur of voordeur plaatsen inbraakwerend

Je kunt in ons gamma de keuze maken uit vele soorten deuren. Elke pvc deur (voordeur of buitendeur) heeft hierbij zijn eigen specifieke kenmerken. Van pvc deuren uit glas voor een maximale lichtinval tot paneeldeuren in jouw stijl. 

Verder is het ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld een deur dat bestaat uit half glas in een combinatie met een hondenluikje of een kattenluikje te laten installeren. 

Zit je met vragen en heb je professioneel advies nodig over onze uitstekende, goedkope buitendeuren? Klanten kunnen steeds bij onze adviseurs terecht! 

Onze moderne deuren zijn standaard met melkglas en aan de buitenzijde met gelaagde beglazing voorzien en worden nog vaak gebruikt als voordeur. Zo heb je de keuze uit maar liefst 75 modellen van sierdeuren aan de meest scherpe prijzen. Ontdek de mogelijkheden, volg de instructies binnen onze calculator en laat je inspireren.

Een pvc buitendeur / voordeur die bij je past

Onze adviseurs staan met hun jarenlange ervaring altijd klaar om jou te helpen bij het maken van je keuze en het laten plaatsen van jouw deur aan een lage prijs. Op zoek naar ideeën? Laat je inspireren door deze projecten. Je vindt hieronder elk type voor pvc deuren opgelijst staan. Klik op de links voor meer informatie.

Snel en eenvoudig pvc deuren op maat monteren

De plaatsing van je goedkope ramen en deuren worden op aanvraag goed door Belgische ondernemers uitgevoerd, terwijl onze ervaren en gekwalificeerde specialisten steeds voor jou klaarstaan. Een deur kopen wordt dan ook snel en eenvoudig gedaan.

pvc deuren offerte

Wil je een moderne deur in pvc kopen tegen de beste prijs en ben je benieuwd naar de prijs van onze ramen en deurenBereken in de calculator op onze website het tarief. Zo is er de mogelijkheid om meteen de prijs voor jouw pvc voordeur of buitendeur op maat te zien. Zo hebben we het in elke bouwstijl en kan je zelf andere opties toevoegen zoals de kleur en de onberispelijke afwerking. 

Voeg vervolgens je gekozen deur of raam toe aan onze winkelmand en je pvc deur staat al bijna voor jou klaar.

Heb je nog informatie nodig over je pvc raam of pvc deur op maat of hulp nodig bij deze keuze? Zit niet langer met vragen! Jij kan steeds contact opnemen met ons door het gebruik van het contactformulier op onze site. Vul hier je gegevens in en stel je vraag. Ook kan je ons bereiken via e-mail en je wordt meteen verder geholpen door onze adviseurs. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons op Facebook.