In 4 stappen een nieuwe pvc deur kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige deur

Ontwerp jouw deur

Configureer je deur in onze calculator

Opties toevoegen

Maak jouw deur compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet je deur direct in productie

Een brede waaier van pvc voordeuren en -achterdeuren!

Een huis is niet af zonder de juiste voordeur. Met een pvc deur van jouw eigen keuze geef je jouw woning een persoonlijke uitstraling.

GroothandelRamen biedt je een groot assortiment van buitendeuren waaruit je zelf een voordeur, achterdeur of schuifdeur kiest die bij je past.

Al onze pvc deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag en hebben een hoge isolatiewaarde.

pvc deuren

Stel nu jouw offerte samen

Bereken op onze website de prijs van je ramen en deuren, en druk onmiddellijk je offerte af

Meer dan 150 sierdeurpanelen!

Onze sierdeurpanelen zijn een uitstekende keuze als voordeur. Hiermee kan je jouw woning meer karakter geven. De deurpanelen zijn verkrijgbaar in 150 populaire deurmodellen uitgevoerd in maar liefst 25 kleurtonen en houtstructuurfolies.

De goedkoopste voordeuren en buitendeuren op maat aan de hoogste kwaliteit

Pvc buitendeur kopen

Het hoeft niet gezegd dat de aanschaf van een nieuwe deur een weloverwogen beslissing is. Een voordeur is immers een visitekaartje en vormt letterlijk én figuurlijk de instap naar je woning. Bij GroothandelRamen beschikken wij over een brede waaier aan pvc ramen en deuren.

Wil je een voordeur kopen? Wij leveren aan bedrijven en particulieren die een renovatieproject beginnen. Ben je aan het zoeken naar pvc deuren voor een lopende verbouwing? 

Bestellingen bij GroothandelRamen zijn binnen vijf weken geleverd. Hierdoor hoef je niet lang te wachten.

 

Energiezuinigheid troef met pvc deuren op maat

Pvc deuren zijn immers zeer energiebesparend en thermisch isolerend, wat de kwaliteit en EPC-waarde van je woonst verbetert! Bij een renovatieproject met een woning ouder dan tien jaar geniet je overigens van 6% btw in plaats van 21% en kan je tot wel €1250 renovatiepremie verdienen. 

Pvc deuren hebben niet alleen een hoge isolatiewaarde, ze zijn bovendien goedkoper dan aluminium deuren. Een pvc deur is immers lang niet grijs of kleurloos.

Deuren kopen bij GroothandelRamen: eindeloos comfort aan scherpe prijzen

Onze pvc deuren zijn standaard met een inbraakwerend deurbeslag uitgevoerd. Alle versies beschikken over een driepuntsschuifgrendel die je met een sleutel vergrendelt. Bovendien kan je voor aanvullende anti-inbraakbouten kiezen. 

Qua afsluiting heb je de keuze uit een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht. 

Of het nu de voordeur of achterdeur is, het comfort en de uitgebreide functionaliteit van pvc deuren is ongeëvenaard. Alle pvc deuren zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

Types pvc deuren

Buitendeur of voordeur plaatsen inbraakwerend

Je kan uit diverse soorten deuren kiezen, met elk hun eigen specifieke kenmerken. Van pvc glasdeuren tot pvc halfglasdeuren. Bij halfglasdeuren kan je bovendien een honden- of kattenluikje installeren. 

Voor professioneel advies bij de keuze van een geschikte voordeur of buitendeur kan je steeds bij ons vakteam terecht! 

Pvc sierdeuren zijn standaard van melkglas en aan de buitenzijde gelaagd glas voorzien, en zijn uiterst geschikt als voordeur. Zo heb je keuze uit maar liefst 75 modellen van sierdeuren aan dezelfde scherpe prijs. 

Ons ervaren en deskundig personeel helpt je maar al te graag bij de keuze van een deur op maat. Hieronder vind je alle soorten pvc deuren opgelijst, klik zeker op de links voor meer informatie :

Snel en eenvoudig pvc deuren monteren

Beloftes maken schuld, en dus genieten onze klanten van een tien jaar lange garantie. Onze plaatsingen worden goed door Belgische ondernemers uitgevoerd, terwijl ons ervaren en gekwalificeerd personeel altijd voor jou klaarstaat. 

Een pvc deur kopen is dan ook snel en eenvoudig gebeurd. Wil je voordeuren kopen aan scherpe prijzen? Of wil je de prijs van onze pvc deuren berekenen? Maak simpelweg gebruik van onze online calculator op onze website voor een offerte en jouw deuren op maat staan al bijna voor je klaar. 

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste pvc deur of heb je vragen? Onze professionele klantendienst staat altijd klaar om je informatie en advies te geven.