Sectionale Poorten

Betaalbare kwaliteitspoorten voor je woning

poort

Privacy en comfort verzekerd met onze sectionale poorten

Op zoek naar een stevige, betrouwbare garagepoort met eenvoudige bediening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze sectionale poorten openen uitsluitend verticaal en zijn onderverdeeld in secties.

De poorten liggen in tegenstelling tot kantelpoorten steeds plaatsbesparend onder het plafond en bieden zo een uitstekende oplossing voor je garage.

Dankzij de dubbelwandige panelen geven onze sectionaalpoorten een maximale warmte isolatie. Bovendien sluiten ze door middel van weersbestendige afdichtingen alle vier zijden, optimaal af, waardoor jouw comfort en privacy gegarandeerd wordt.

Jouw sectionaalpoort bepaalt samen met jouw ramen en deuren de uitstraling van je gevel. De kleuren en ontwerpen zullen perfect zijn voor jouw behoeften en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Sectionaaldeuren passen dan ook perfect in alle soorten gebouwen, of het nu gaat om industriële, commerciële of residentiële gebouwen. Zij bieden immers een hoog isolatieniveau en zijn gemakkelijk te bedienen.

Bij GroothandelRamen weten we dat je één ding wilt: sectionaalpoorten die zowel van goede kwaliteit als betaalbaar zijn.

Je kunt er zeker van zijn dat wanneer je bij ons koopt, je de beste waar voor jouw geld krijgt – een mooie en duurzame toevoeging aan jouw huis waar je trots op kunt zijn.

Of je nu één of meerdere sectionale poorten wilt laten plaatsen, wij kunnen je helpen met advies op maat. Vraag vandaag nog vrijblijvend offertes aan! Vul ons eenvoudige contactformulier in en ontvang zo snel mogelijk en vrijblijvend prijsvoorstellen voor jouw sectionale poort in je e-mail.

De voordelen van sectionale poorten

Sectionale poorten zijn een elegante en veilige optie voor jouw garage en woning. Ze bieden een hele reeks voordelen, waaronder:

Inbraakwerend

Eén van de belangrijkste motieven van sectionale garagepoorten is de veiligheid: een sectionaalpoort is gemaakt van inbraakwerend beslag waarbij elk individueel paneel afzonderlijk kan worden vergrendeld of ontgrendeld.

Hierdoor verzeker je bepaalde panelen te beveiligen terwijl anderen open kunnen blijven en luchtcirculatie mogelijk maken, in plaats van de hele poort te moeten vergrendelen.

Panelen met scharnieren kunnen ook worden ontworpen met extra sterke ondersteuningsstangen die voorkomen dat indringers de afzonderlijke secties van de poort uit de rails kunnen tillen of ze omhoog of uit de weg kunnen duwen.

Plaatsbesparend

De sectionale poorten die wij produceren zijn ontworpen voor bouwers en verbouwers die een beperkte ruimte hebben op hun oprit, in hun garage of aan de voorkant van hun huis, maar toch de veiligheid, het gemak en de schoonheid willen die het hebben van een poort met zich meebrengt.

Wij weten hoe stressvol het kan zijn wanneer je probeert jouw huis te ontwerpen en op te bouwen, maar je hebt niet genoeg ruimte of materialen beschikbaar – en dat is waarom wij hard werken om een optie te bieden die voor jou werkt: de sectionaalpoort.

sectionale poorten

Hoge isolatiewaarde

Ja, dat klopt: een sectionale poort biedt een uitstekende isolatie. Dankzij de dubbelwandige panelen bieden onze sectionaalpoorten een maximale warmte isolatie voor je garage en woning. Wij weten dat het een topprioriteit is om jouw garage en huis op de perfecte temperatuur te houden, en onze sectionale garagepoorten zijn ontworpen met dat in gedachten.

Het ontwerp van het paneel zorgt voor een hoge mate van luchtdichtheid en houdt de warmte in de winter binnen jouw garage, waardoor je een lagere energierekening krijgt. Het isolatiemateriaal van je poort heeft het extra voordeel dat het akoestisch isolerend is en geluidstrillingen absorbeert. Hierdoor kan je de deur bijna geruisloos openen.

Lange levensduur

Als je op zoek bent naar een garagepoort die de tand des tijds zal doorstaan, kan je niet beter doen dan een sectionale poort.

Sectionale garagepoorten staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. De poort kan goed tegen de zwaarste weeromstandigheden en roest niet snel. Een slimme investering als je het ons vraagt!

Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden

Sectionaalpoorten zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Ze kunnen zeer gemakkelijk worden schoongemaakt met een doek of spons, maar je moet er ook een gewoonte van maken om te controleren op roest of corrosie. Als je roest of corrosie ziet, kan je dit met behulp van een borstel verwijderen.

Wat kost een sectionale poort?

sectionaalpoort

Sterke en betaalbare sectionale deuren

De prijs van sectionale poorten hangt af van een aantal factoren, waardoor het moeilijk is er een vaste prijs op te plakken.

De belangrijkste prijsfactoren die de kosten van een sectionale poort bepalen zijn de afmetingen, profiel, functie, montagekosten, materialen, bediening, afwerking, kleuren en structuur. Over het algemeen kost een sectionale garagepoort tussen de 1500 en 3000 euro.

Je kunt de prijs van jouw geïsoleerde sectionale poort nu meteen te weten komen door ons eenvoudig online te contacteren! Beschrijf je project met de uit te voeren werken. Laat ons je gegevens achter en je ontvangt vrijblijvend prijsvoorstellen.

Wij maken jouw poorten op maat

Wat is er beter dan een sectionale poort? Een sectionaaldeur speciaal voor jou gemaakt! Het kan moeilijk zijn om de juiste sectionaalpoort voor jouw behoeften te vinden.

Als je op zoek bent naar een poort die goed in jouw ruimte past, die bij jouw bestaande inrichting past en die je gemakkelijk kunt openen en sluiten op een manier die natuurlijk en comfortabel aanvoelt, hoef je niet verder te zoeken dan de sectionale poorten van GroothandelRamen!

Ons maatwerk is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, texturen en patronen, dus als jij een duidelijk idee hebt van de uitstraling die jij voor jouw deur wilt, kunnen wij die voor jou realiseren. Kies ook helemaal zelf de bediening, met afstandsbediening of zonder.

Een correcte montage van je sectionaalpoort

Je hebt gespaard voor de perfecte garagepoort, en nu is het maatwerk eindelijk op weg naar jou.

Dus wat gebeurt er nu? Eens je sectionale poort op maat gemaakt is, hoeft deze alleen nog te worden geplaatst in je huis.

Bij Groothandel Ramen kun je ervoor kiezen om jouw poorten zelf de plaatsen of de professionele montage te laten uitvoeren door onze gespecialiseerde vakmannen.

Op die manier hoef je je nergens zorgen over te maken – niet over het vervoer, niet over het demonteren, niet over de plaatsing. Want wij doen het allemaal voor jou en zorgen voor een 100% correcte uitvoering!

Geniet van een geweldige service

Onze kwaliteit en prijzen van maatwerk zijn ongeëvenaard in de industrie, maar het is onze klantgerichte service die ons echt onderscheidt.

Wanneer je voor ons kiest, maken wij het onze prioriteit om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke ervaring hebt. Jij kunt op ons rekenen!

Onze adviseurs zijn elke dag van 7u tot 19u beschikbaar voor advies op maat en om al jouw vragen of zorgen te beantwoorden.

Als je wilt investeren in een sectionale deur, zal je zelden betere artikelen of meer redelijke prijzen vinden dan wat wij aanbieden.

Wij streven ernaar onze klanten de beste poort voor hun geld te bieden, en daarom bieden wij gratis offertes, bekwame adviseurs en een scala aan artikelen van betrouwbare fabrikanten

Bouw je een nieuwe woonst of renoveer je een stekje? Naast ons gamma sectionale poorten hebben wij ook een groot aanbod van ramen en deuren in hout, aluminium, PVC en staal die misschien voor jou interessant kunnen zijn. Kijk gerust even rond op onze website.