Inbouwrolluiken

Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Kies de juiste rolluiken voor je ramen: topkwalitaat aan scherpe prijzen

GroothandelRamen biedt niet alleen pvc-raamprofielen van topkwaliteit, maar beschikt tevens over een breed scala aan inbouwrolluiken. Energiezuinige en duurzame ramen en rolluiken vormen met andere woorden een verstandige en prijsbewuste investering voor lagere energiekosten en een toename van comfort. Bij GroothandelRamen zijn zowel prijs als kwaliteit van het allerhoogste belang. Door onze lage productiekosten geniet jij als klant dan ook van de voordeligste tarieven voor pvc- en aluminium rolluiken en ramen. Of je nu slechts één raam met rolluik nodig hebt voor een renovatie van je woonst dan wel een geheel nieuwbouwproject hebt lopen, bij GroothandelRamen kan je steeds terecht voor een verbouwing of renovatieproject! Wij zijn bovendien met voorsprong de goedkoopste producent en leverancier van pvc-ramen en pvc- en aluminium rolluiken. Zo goed als al onze bestellingen zijn al binnen vijf weken afgerond. Zo lijden jouw renovatie- en verbouwingsplannen geen onnodige vertraging en kan je verder werken aan de woning van jouw dromen.

PVC RAMEN inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken: technische specificaties

 • Profielen: van aluminium, met polyurethaanschuim gevuld, met een hoogte van 39 mm – 52 mm en een dikte van 9 mm – 13 mm
 • Kistvorm: rechthoekig
 • Kist: PVC met de volgende afmetingen: 220×175, 220×201, 255×240
 • Soort bepantsering: aluminium
 • Maximale vensterraamdiepte: 90 mm
 • Revisieklep: 3 naar keuze: boven- en onderaan of aan de buitenzijde
 • Geleiders: PVC, aluminium
 • Montage-ankers: ja
 • Weerbestendig: ja
 • Akoestische isolatie (in de kist): ja
 • Thermische isolatie (in de kist): ja

Aandrijving:

 • Elektrisch met schakelaar of afstandsbediening
 • handmatig
 • met springveer

Stel nu uw offerte samen

Bereken de prijs van uw ramen online en druk onmiddellijk uw offerte af

Ontdek de talloze voordelen van Aluprof-rolluiken

PVC RAMEN inbouwrolluikenVoor de levering van rolluiken heeft GroothandelRamen een akkoord met Aluprof. Aluprof staat sedert jaar en dag bekend om zijn geavanceerde raam- en deursystemen. De aluminium inbouwrolluiken van Aluprof blinken dan ook uit in energiezuinig en superisolerend comfort. In combinatie met eersteklas hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzie je jouw eigendom van een geschikte thermische en akoestische isolatie. Beperk onaangename temperaturen – zowel hartje zomer als diep in de winter – en lawaai tot een minimum met onze Aluprof-rolluiken. Door de bouwwijze van inbouwrolluiken wordt uw energiefactuur tijdens de wintermaanden tot een minimum beperkt. Onze rolluiken bestaan uit eersteklas aluminiummateriaal, aangevuld met een rolluikkist en geleiders bestaande uit pvc. Pvc is vele malen goedkoper dan aluminium, maar biedt een evenwaardige kwaliteit in termen van isolatie en duurzaamheid. Verdere specificaties met betrekking tot afmetingen en montageankers vind je onderaan deze pagina.

Inbouwrolluiken bestellen doe je snel en eenvoudig bij GroothandelRamen

Inbouwrolluiken onderscheiden zich van voorzet- oftewel opbouwrolluiken in dat de rolluikkist onzichtbaar weggewerkt is. Boven het kozijn en achter de gevelstenen wordt de rolluikkist geplaatst. Omdat hiervoor extra uitsparing in de dagopening nodig is, vind je inbouwrolluiken dan ook vooral bij nieuwbouw. Het rolluik is met andere woorden enkel te zien wanneer het naar beneden getrokken is. Inbouwrolluiken staan garant voor een erg cleane look, terwijl je door de vele mogelijke kleuren toch nog je persoonlijke toets kan geven. Bij GroothandelRamen kan je je rolluiken in verscheidene kleuren zetten – en dat zonder meerprijs! Ook zonder meerprijs kan je vragen om niet alleen de onderste, maar meteen alle lamellen van het volledige rolluik te kleuren. Dit geeft je woning een totaal andere uitstraling.

Allereerst zijn inbouwrolluiken zoals gezegd erg energiezuinig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Verder zorgen rolluiken voor de nodige privacy en bescherming tegen inbraak. Wie wil, kan bovendien zijn rolluiken ook elektrisch met een schakelaar of afstandsbediening bedienen. Afhankelijk van de afmetingen en zwaarte van de rolluiken is een elektrische besturing met rolluikmotor daarom een goed idee. Ons team van experts helpt jou graag verder in de keuze van ramen en rolluiken die het beste bij jouw woning passen. Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact premies tot wel €1250 voor de isolatie van een woning uitreikt? Ramen en rolluiken in pvc en aluminium vormen zo een verstandige investering die al snel rendement oplevert!

Vraag gratis een offerte voor rolluiken aan!

De installatie van inbouwrolluiken is een technisch uitdagend karwei. Daarom levert GroothandelRamen steevast technische bijstand op de werf. Hiervoor werken wij samen met uitsluitend Belgische ondernemers en vakmensen. Door zelf in de voorbereiding en afbraak te voorzien, bespaar je bovendien al gauw handenvol geld.

Interesse? Vraag vandaag nog een volledig vrijblijvende offerte aan. Voer de afmetingen van jouw ramen in onze online calculator in en wij doen de rest! Bij GroothandelRamen geniet u van een tien jaar lange garantie en een persoonlijke service – ook na de aankoop van jouw goederen. Voor vragen en professioneel advies neem je contact met onze klantendienst op.