In 4 stappen nieuwe paneeldeuren kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je oude deur

Ontwerp jouw raam

Configureer je paneeldeuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak jouw deur compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw paneeldeuren direct bij ons in productie

UItgebreid aanbod aan paneeldeuren

Wat is een paneeldeur?

Paneeldeuren zijn buitendeuren die vaak als voordeur worden gebruikt. Hierdoor beschik je over meer privacy dan wanneer je bijvoorbeeld glasdeuren als buitendeur gebruikt.

Een paneeldeur kan helemaal dicht zijn, maar kan ook worden gemaakt in combinatie met glas.

Vroeger werden de panelen van massief hout gemaakt. Tegenwoordig worden PVC paneeldeuren steeds populairder. Het voordeel van PVC panelen is dat ze heel flexibel in de vormgeving zijn.

Dat maakt het makkelijker om kleuren en maten aan te passen naar jouw wensen. Dankzij hun tijdloze uitstraling zijn ze een uitstekende optie voor je nieuwe voordeur. Binnen de calculator kan je eenvoudig ontdekken welke deuren het best bij je stijl passen.

Een paneeldeur voor een maximale veiligheid

PVC is van nature een isolatiemateriaal. Naast een PVC paneeldeur zijn PVC ramen daarom ook een goede keuze als je jouw woning heel duurzaam wilt houden.

Alle deuren gemaakt uit PVC laten je genieten van aangename en houden alle lawaai en tocht zoveel mogelijk buiten. Hierdoor bespaar je veel geld op je elektriciteitsfactuur.

Een paneeldeur op maat gemaakt door GroothandelRamen biedt tevens ook een onderhoudsvrije oplossing.

Zo kunnen wij jou verzekeren van een heel ontspannen huiselijke sfeer.
Elke paneeldeur geeft je dankzij het ijzersterke materiaal een ongeëvenaard gevoel van veiligheid.

Om een maximale beveiliging te garanderen is elk type deur namelijk gemaakt van gehard glas, veiligheidsglas, float glas en gecoat glas.

De deuren zijn ook standaard voorzien van anti-inbraakbouten om geen enkele indringer een kans te geven. We maken je paneeldeur bovendien enkel met kwaliteitsvolle materialen. Zo geniet jij van deuren die levenslang meegaan en veilig zijn.

Laat je verrassen door onze voordelige paneeldeuren

Een deur is het visitekaartje van je woning. Je hebt dus baat bij een kwalitatieve paneeldeur die op maat is gemaakt en volledig overeenkomt met jouw stijl. Op zoek naar een PVC paneeldeur van heel hoge kwaliteit aan scherpe prijzen?

Je vindt hier een uitgebreid aanbod PVC deuren en PVC ramen in meerdere maten.

Bij andere producenten van paneeldeuren of deuren met glas is de prijs meestal redelijk hoog.

Dankzij de lage productiekosten kunnen wij de prijs van je paneeldeur wel zo laag mogelijk houden. Zo zijn we bovendien nog eens de voordeligste leverancier op de markt voor verschillende soorten PVC ramen, deuren met glas en paneeldeuren.

Bekijk alle ramen en deuren gemaakt uit PVC nu online en gebruik de calculator. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld klassiek grijs en staal blauw. Welke /enkel-ramentinten we aanbieden voor je deur ontdek je in ons kleurenpalet.

Bovendien houden we de levertijd van je deuren op maat zo kort mogelijk! Tot 90% van de paneeldeuren zijn al na 35 werkdagen voor jou geleverd.

Dit terwijl het bij andere grote leveranciers van paneeldeuren dubbel zo lang kan duren. Lees verder op deze pagina en bekijk nog meer voordelen van je paneeldeur.

Aluplast paneeldeuren: kwaliteitsvol en budgetvriendelijk

Voor de productie van paneeldeuren heeft GroothandelRamen een akkoord met Aluplast, een gerenommeerde producent van PVC deuren.
Door hun effen, ondoorzichtige oppervlak bieden deze paneeldeuren meer privacy dan glasdeuren, waardoor ze dikwijls als voordeur van een woning worden gebruikt.
Hiermee gaat evenwel een verminderde lichtinval gepaard.

Op zoek naar een paneeldeur op maat met een honden- of kattenluik?
Jij kunt op je beide oren slapen want bij GroothandelRamen heb je de mogelijkheid om deze op je deur te installeren.

Paneeldeuren van GroothandelRamen openen standaard naar binnen toe (naar buiten toe kan altijd op aanvraag), zijn voorzien van een driepuntsschuifgrendel, hebben een sterk glas en beschikken over een systeem met neerwaartse afdichting.

Energiezuinige paneeldeuren

Dankzij het effen, ondoorzichtige paneel bieden deze PVC deuren veel meer privacy binnen het interieur dan deuren in glas, waardoor ze dikwijls als voordeur worden gebruikt.

Bij een paneeldeur gaat evenwel een verminderde lichtinval aan gepaard maar zo wordt je huis en interieur wel de plek waar je je comfortabel en veilig voelt. 

Jij bent zeker aan het juiste adres want hier hebben klanten de mogelijkheid om hun deuren te laten installeren door ervaren vakmensen. Kies voor een formule van technische bijstand en echte Belgische ondernemers komen bij jou langs op de werf.

Op zoek naar paneeldeuren in jouw stijl die voorzien zijn van een honden- of kattenluik? Geen probleem! Ook deze optie kan je toevoegen aan je deur.

Elke paneeldeur opent normaal naar binnen toe. Indien je wilt kan dit ook naar buiten toe, hiervoor kan je steeds contact met ons opnemen.

Alle PVCpaneeldeuren op maat zijn altijd gemaakt met een schuifgrendel met drie punten, hebben een sterk glas en beschikken over een systeem met een neerwaartse afdichting.

De moderne PVC paneeldeuren met glas zijn veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan aluminium deuren of houten deuren. Ze hebben namelijk uiterst hoge isolatiewaarden.

Zo is het grote voordeel dat je met een moderne PVC paneeldeur op maat gemaakt met hoogrendementsglas (HR++ glas) aanzienlijk bespaart op je energiefactuur, wat de EPC-waarde van je eigendom doet dalen. Dit heb je niet met een oude paneeldeuren.

Als onderdeel van het Renovatiepact kun je zelfs kans maken op premies tot wel €1250 bij de aankoop van je paneeldeur. Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid.

Kiezen voor superisolerende deuren zoals een paneeldeur van GroothandelRamen is dus een verstandige en energiezuinige beslissing met rendement!

Naast paneeldeuren bieden wij nog verschillende soorten deuren op maat zoals bijvoorbeeld deuren met glas, sierdeuren en deuren met een zij- en/of bovenlicht. Je kan nu alle maten en opties ontdekken in de calculator op de website.

10 jaar garantie op je paneeldeur

Natuurlijk sta je na de aankoop van je eigen deur niet alleen. Zo leveren onze uitsluitend Belgische ondernemers technische bijstand op de werf.
Bovendien geniet je van tien jaar garantie op je paneeldeur en van een uiterst persoonlijke service.
Helemaal gewonnen voor de indrukwekkende resultaten van superisolerende PVC paneeldeuren?

Voer dan de gewenste afmetingen in de online calculator in.
Geef aan of je nog eventuele andere wensen hebt voor je deur op maat en krijg meteen de resultaten te zien.

Beschikbare versies van deuren:

Alle paneel versies worden standaard gemaakt met een drie punten schuifgrendel. Je kunt optioneel er ook voor kiezen om meerdere anti-inbraakbouten toe te voegen aan je deur.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig over paneeldeuren in PVC? Contacteer de klantenservice via de website, e-mail of telefoon. GroothandelRamen is 7 dagen per week bereikbaar van 7u tot 21u.