Deur Met Zijlicht En Bovenlicht

In 4 stappen een nieuwe deur met zijlicht en/of bovenlicht kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige deur

Ontwerp jouw raam

Configureer jouw deuren in de calculator

Opties toevoegen

Maak jouw deur compleet met talrijke opties

Plaats je bestelling

Zet jouw met zijlicht en/of bovenlicht direct bij ons in productie

Aangevuld met één of meerdere delen glas

GroothandelRamen biedt deuren met glas aan de voordeligste tarieven

Op zoek naar kunstof kozijnen, een PVC raam of een deur op maat van topkwaliteit en dat aan de laagste prijs? Bij GroothandelRamen zijn zowel particulieren als bedrijven aan het juiste adres voor elk type PVC deur of raam aan de beste prijs.

Of je nu een klein renovatieproject hebt lopen of graag je volledige appartementencomplex verbouwt, in ons uitgebreid aanbod vind je ongetwijfeld je gading. Bijna alle bestellingen bij GroothandelRamen zijn al binnen acht weken afgerond en klaar voor montage, terwijl dit doorgaans aanzienlijk langer duurt.

Je kunt bovendien door onze lage productietarieven genieten van de voordeligste tarieven. Vraag vandaag nog een gratis en volledig vrijblijvende offerte aan, of blader door ons assortiment.

Een deur op maat kopen bij GroothandelRamen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Een deur met zijlicht en/of bovenlicht bestaat uit een groot en uitgestrekt paneel aangevuld met één of meerdere kleinere delen met glas.

Deze raampjes kunnen zich zowel bovenaan als aan de zijkant van de deur bevinden, maar de functie ervan is identiek: het creëren van een natuurlijke lichtinval die daglicht optimaal benut, maar toch de nodige privacy en de scheiding tussen jouw persoonlijke ruimte en de buitenwereld bewaart.

Want ook veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Zo voorzien wij alle deuren standaard van een driepuntsschuifgrendel (met sleutel). Je kunt bovendien (op aanvraag) extra anti-inbraakbouten laten monteren.

Je kunt met je eigen PVC deur met zijlicht en/of bovenlicht jouw woning een persoonlijke uitstraling geven. Kies uit ons kleurenpalet de kleur die perfect bij je woonst past. Van standaard grijs tot staal blauw. Alles is mogelijk!

PVC deur van Aluplast

Wij hebben een groot aantal deuren van Aluplast, een Europese fabrikant en koploper in PVC-kunststoftechnologie, in de aanbieding.

PVC is een erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal dat zich door zijn superisolerende waarden op enkele decennia tijd een grote rol binnen de renovatiebouwmarkt heeft toegeëigend. Zo is een raam of deur uit PVC erg energie-efficiënt – helemaal wanneer je ze met hoogrendementsglas HR++ combineert.

Het superisolerende karakter van een PVC deur resulteert dan ook gegarandeerd in een lagere energiefactuur en EPC-waarde van je woonst.

Wie ervoor kiest zijn eigendom te isoleren, maakt dankzij het Renovatiepact van de Vlaamse overheid bovendien kans op een premie tot wel €1250.

Snel en eenvoudig besteld

Helemaal fan van PVC deuren? Bereken de prijs door gebruik te maken van onze online calculator. Kies simpelweg jouw afmetingen en voeg eventuele extra wensen toe. Wil je meer weten? Jij kunt altijd terecht bij ons team van ervaren vaklui! Zij staan je met raad en daad bij in je zoektocht naar de perfecte PVC deur. 

Neem dus gerust een kijkje in ons online aanbod of neem contact met onze klantendienst op. Zij helpen je graag verder. Bij GroothandelRamen geniet je van een tien jaar garantie en persoonlijke service – ook na de aankoop van onze producten.

Zo bieden onze uitsluitend Belgische ondernemers technische bijstand op de werf, waardoor de renovatie of verbouwing van je woning van een leien dakje loopt.