PVC Deuren
Profielen PVC Fabrikant Filter

Monobloc 162

pvc

Monobloc 142

pvc

Monobloc 120

pvc

Monobloc 100

pvc

Ideal 4000 RENO VIN65

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

Blockprofiel NL84

pvc

Blockprofiel NL64

pvc

Corona CT70

pvc

Elegant Infinity 115X

pvc

Elegant Thermofibra 76X

pvc

Elegant Infinity 76X

pvc

Ideal 7000

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

BluEvolution 92

pvc

BluEvolution 82

pvc

Streamline 76

pvc

Ideal 8000

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

Ideal 5000

pvc

Perfect voor nieuwbouw en uitgebreide renovatie

Ideal 4000

pvc

Perfect voor renovatie

Ontdek waarom PVC deuren de beste investering zijn voor je huis en je portemonnee

Aluplast Ideal 8000 Energeto

Wil je de uitstraling van jouw woning verbeteren en tegelijkertijd je energierekening verlagen? Overweeg dan om pvc deuren van GroothandelRamen te kopen. Onze pvc deuren zijn een populaire keuze voor moderne woningen vanwege hun strakke, vlakke structuur en onberispelijke afwerking.

Het duurzaam materiaal biedt niet alleen uitstekende isolatie, maar is ook UV-bestendig en vereist minimaal onderhoud. Zo kan je genieten van een moderne look zonder de zorgen van voortdurend onderhoud.

Onze pvc deuren zijn gemaakt van topkwaliteit materiaal en bieden een betaalbaar alternatief voor aluminium deuren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke stijl of een moderne uitstraling, wij hebben een breed gamma van kleuren en opties om uit te kiezen.

Je kunt je deurpanelen aanpassen met folie, glas en optionele vliegenramen om je woning te beschermen tegen inbrekers en insecten.

Krijg dankzij onze calculator nu meteen een offerte aan en ontdek waarom onze pvc deuren de beste investering zijn voor jouw huis en je portemonnee.

Professionele plaatsing van jouw pvc buitendeuren

Bij GroothandelRamen hebben we het allemaal! Kies uit onze uitgebreide selectie van pvc deuren, pvc ramen, aluminium deuren en meer. Onze producten bieden de perfecte afwerking voor jouw moderne woning.

Als je graag je handen uit de mouwen steekt, kunnen wij je bestelling bij je thuis leveren en kan jij zelf aan de slag gaan. Maar als je geen tijd hebt of het gewoonweg niet ziet zitten, kan je onze professionele adviseurs inschakelen om de klus te klaren.

Voeg stijl toe aan jouw woning

PVC deuren van GroothandelRamen: deuren die openen naar elke woning en elk budget

Bij GroothandelRamen begrijpen we dat de juiste buitendeur niet alleen je woning beschermt, maar ook de uitstraling van je woning bepaalt.

Onze pvc deuren bieden de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van je voordeur op korte termijn.

Elk paneel wordt strikt vertrouwelijk behandeld door onze ervaren mensen, om ervoor te zorgen dat elk aspect van je deur aan je verwachtingen voldoet.

Ontdek meer dan 215 verschillende PVC deurpanelen

Blaas nieuw leven in je huis met onze sierdeurpanelen! Kies uit 25 kleuren en 150 populaire modellen om je voordeur helemaal op te fleuren.

Onze adviseurs zijn er om je te helpen bij het vinden van de perfecte pvc deur, dus waarom nog kloppen bij andere leveranciers? Ontdek ons assortiment en geef je woning een upgrade met GroothandelRamen.

Bekijk alle opties waaruit je kan kiezen in onze kleurenwaaier.

Forster Unico Raam

Deur-lijk de beste keuze in de markt

Forster Unico Raam

Naast onze voordeuren hebben we ook een breed gamma aan pvc ramen in strakke, vlakke designs. Duurzaamheid is bij ons geen twijfelgeval. Onze pvc ramen en buitendeuren worden op maat gemaakt en binnen 35 dagen geleverd.

Deur open voor energiebesparing

Onze pvc voordeur of pvc achterdeur zorgt niet alleen voor een lagere energierekening dankzij de isolatie, maar dragen ook bij aan een betere EPC-waarde van jouw woning. En als jouw woning ouder is dan tien jaar, kom je in aanmerking voor renovatiepremie tot wel €1250!

Buitendeuren kopen bij GroothandelRamen: eindeloos comfort aan de beste prijzen

Weet je wat inbrekers het allerminst willen? Onze inbraakwerende pvc deuren met een driepuntsschuifgrendel en optioneel anti-inbraakbouten.

Onze pvc deuren zijn bovendien afgewerkt met een aluminium drempel met thermische onderbreking, neerwaartse afdichting en borstelaanvulling voor de ultieme afsluiting.

Onze pvc deuren zijn altijd strak en vlak. Ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden, dus je hoeft niet de hele dag te poetsen! Wij maken onze pvc deuren op maat zodat je geen twijfel hoeft te hebben over de perfecte pasvorm.

Krijg meteen online een offerte die je niet kunt weigeren

Wij hebben het proces van het bestellen van PVC deuren op maat eenvoudiger dan ooit gemaakt. Volg slechts een paar stappen op onze website en je offerte is klaar!

Gemakkelijke installatie en ruime keuze

Forster Unico Raam

Krijg advies van echte experts om jou te helpen de beste PVC deur te kiezen

Wij bieden ramen en deuren voor jouw nieuwe woning of renovatie. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij de buitendeur en ramen kiest die het beste bij jouw behoeften past.

Wij verkopen ook aluminium deuren, houten deuren en stalen deuren