Deceuninck pvc ramen

Ramen van Deceuninck aan spotprijzen
Vergelijk je offerte

In 4 stappen nieuwe Deceuninck ramen kopen

ramen opmeten icoon

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van je huidige ramen

ramen icoon

Ontwerp jouw Deceuninck raam

Configureer je ramen in de calculator 

Pvc ramen opties

Opties toevoegen

Maak je Deceuninck pvc ramen compleet met talrijke opties

Bestel je pvc ramen

Ramen bestellen

Zet je nieuwe pvc ramen en deuren direct in productie

Deceuninck ramen uit pvc aan de scherpste prijzen

Bij GroothandelRamen vind je een uitgebreid aanbod aan unieke ramen en deuren in pvc van topkwaliteit aan de laagste prijzen. 

Ben je op zoek naar goedkope en kwaliteitsvolle kunststof vensters op maat? Onze partner, Deceuninck nv staat bekend voor hun uitstekende thermische en akoestische isolatie, duurzaamheid, design en comfort.

Dankzij onze lage kosten voor de productie geniet je bij ons van de laagste tarieven voor alle nieuwe pvc ramen op maat. Daarom zijn we veruit de goedkoopste op de markt en bespaar je met nieuwe Deceuninck ramen en deuren tal van euro’s.

Ideeën nodig? Laat je inspireren met onze pvc ramen en deuren in onze realisaties. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van je kozijnen, contacteer dan onze adviseurs.

goedkoopste ramen en deuren

Verschillende kleuren

De kleur van Deceuninck ramen bepaalt het uitzicht en de stijl van elke woning. Je denkt dat alle pvc ramen en deuren per definitie alleen wit of grijs zijn? Bij GroothandelRamen kies je uit een uitgebreid kleurenpalet voor je nieuwe ramen van Deceuninck nv. 

pvc ramen deceuninck

PVC Deceuninck ramen zendow profiel

De standaard uitvoering in het Zendow segment. Elk kunststofprofiel voor ramen van Deceuninck is voorzien van gegalvaniseerde, stalen versterking. De dichtingen worden industrieel ingerold.

Deceuninck Zendow pvc profielen voldoen aan de volgende specificaties:
– Compatibel met alle types veiligheidsbeslag
– Warmte-isolerende kunststof
– Thermische-akoestische beglazing in verschillende diktes mogelijk, uitstekende water- en winddichtheid

Kern:
– 5 kamers (kader/vleugel), staal versterkt, harde pvc

Contouren:
– Harde pvc

Versterkingen:
– Staal

Kleurafwerkingen en texturen:
– In de massa gekleurd
– Folies in natuurlijke en gekleurde houtstructuren
– Metallic folies, gladde folies, integrale coating in Decoroc (Uni- en Bi-Colour), eenzijdige en tweezijdige coating in Decoroc

Snel en eenvoudig Deceuninck pvc ramen monteren

Pvc ramen bieden naast kwaliteit aan een lage prijs ook een grote thermische en akoestische isolatie voor jouw woning. Bovendien zijn ze ook zeer onderhoudsvriendelijk. Benieuwd naar je offerte? Geef ons de afmetingen en specificaties van je ramen en deuren in, in ons contactformulier en vergelijk je offerte. 

Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren in pvc. Als je er voor kiest om goedkope ramen en deuren van Deceuninck bij GroothandelRamen te bestellen, geniet je bovendien van maar liefst tien jaar garantie en een uitstekende persoonlijke service zowel voor als na de aankoop van je Deceuninck ramen en deuren in pvc.

We zorgen voor technische bijstand op de werf – en dat uitsluitend door Belgische ondernemers. Zo bespaar je dankzij nieuwe kunststof kozijnen van Deceuninck honderden euro’s door de uitbraak in je woning zelf te doen. Bijkomende vraag? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes? Volg ons op Facebook

pvc ramen
Deceuninck logo grijs
voorzet rolluiken

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt.