Groothandel ramen en deuren als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

ALUPLAST PVC RAMEN

Online offerte maken voor uw
ALUPLAST PVC RAMEN

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Ontdek een uitgebreid aanbod aan pvc-ramen van Aluplast bij Groothandelramen 

Ben je op zoek naar kwalitatieve, maar tegelijk scherp geprijsde pvc-ramen? Aluplast staat sinds jaar en dag als fabrikant van hoogwaardige kunstof kozijnen bekend. Bij Groothandelramen geniet je dankzij lage productie- en importkosten bovendien van de laagste tarieven voor deze eersteklas raamprofielen. Ideaal voor de bouw of renovatie van jouw energiezuinige woning. Wij zijn dan ook veruit de goedkoopste op de markt en leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Of je nu slechts één dan wel honderden Aluplast pvc-ramen nodig hebt, bij Groothandelramen geniet je van een uiterst persoonlijke service. 90% van onze bestellingen is namelijk binnen vier weken afgerond, wat aanzienlijk sneller dan normaal is. Kopen bij Groothandelramen is dan ook een geld- en tijdsefficiënte beslissing!  

De talloze voordelen van pvc-ramen 

Pvc-ramen bieden talloze voordelen en worden dan ook het meest gekozen bij de bouw of renovatie van een woning. Zo zijn pvc-ramen op maat superisolerend en standaard van hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzien, wat de EPC-waarde van je woonst sterk verbetert. Zowel in de winter als zomer hou je zo de binnenhuistemperatuur constant. Verder biedt hoogrendementsglas een superieure isolatie, die geluid van buitenaf tot een minimum reduceert. Last but not least is pvc simpelweg een relatief goedkope en budgetvriendelijke kunststof.  

Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact premies tot wel €1250 en andere fiscale voordelen voor de isolatie van je woning uitreikt? Energiebesparende renovaties van woningen ouder dan tien jaar maken daarbij aanspraak op een btw-verlaging van 21 naar 6%. Een energiedeskundige voor je renovatieproject bespaart je met andere woorden al gauw handenvol geld. Bij Groothandelramen beschikken we over gekwalificeerd en ervaren personeel die met raad en daad bijstaan – ook na de aankoop van je pvc-ramen. 

Aluplast pvc-ramen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn 

Aluplast is een Duitse fabrikant, die oerdegelijke en superisolerende pvc-raamprofielen vervaardigt. Aluplast is zonder meer een koploper in kunstoftechnologie: Aluplast-kozijnen zijn uiterst energie-efficiënt, innovatief en hebben een erg hoge isolatiewaarde. Waar de standaard Ideal 4000-uitvoering over 70 millimeter bouwdiepte en tot wel 41 millimeter beglazing beschikt, brengt Ideal 8000 dankzij een driedubbele beglazing van 51 millimeter energiezuinigheid en optisch genot tot een nog hoger niveau. Op maat ontworpen ramen worden ook steeds met een inbraakwerend beslag met twee of meer anti-inbraakbouten uitgerust. Voor Aluplast pvc-ramen gaan functionaliteit en veilig comfort kortom hand in hand. 

Aluplast pvc-ramen zijn niet alleen erg energiebesparend en voordelig geprijsd, je hebt ook de keuze uit een breed scala van eigentijdse en traditionele kleuren en genuanceerde tinten. Pvc-ramen zijn immers lang niet alle wit of metaalkleurig. Wie wil, kan bijvoorbeeld voor een geslaagde houtimitatie opteren, die je ruimte in een landelijke sfeer onderdompelt. Strak en modern, of toch maar traditioneel en warm? De keuze is volledig aan jou! Ten slotte zijn pvc-ramen door de interne en externe structuur vrijwel onderhoudsvrij. Urenlang schrobben is met andere woorden niet aan de orde. Even met de doek en wat schoonmaakmiddel erover, en de ramen zijn zo goed als nieuw! 

Pvc-ramen monteren is snel en eenvoudig gebeurd 

Ben je helemaal overtuigd van Aluplast-ramen? Via onze website kan je een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Voer de afmetingen en specificaties van jouw ramen in onze online calculator in en wij gaan meteen aan de slag! Bestellingen bij Groothandelramen duren nooit lang, waardoor je renovatieproject of verbouwing geen achterstand oploopt. Wij leveren ook technische bijstand op de werf – en dat uitsluitend door Belgische ondernemers. Je bespaart daarbij honderden euro’s door bijvoorbeeld zelf de uitbraak te doen en ervoor te zorgen dat alles klaarstaat. Toch nog vragen? Bij Groothandelramen maken beloftes schuld. Zo geniet je van maar liefst tien jaar garantie en een doorlopende service afgestemd op jouw noden. Bijkomende vragen? Neem dan contact met één van onze experts op.

error: