Aluplast
pvc ramen

Profiteer en renoveer uw ramen
Direct offerte

In 4 stappen nieuwe ramen kopen

Opmeten

Meet de breedte en hoogte van uw huidige ramen

Ontwerp uw raam

Configureer uw ramen in de calculator

Opties toevoegen

Maak uw ramen compleet met talrijke opties

Plaats uw bestelling

Zet uw ramen en deuren direct in productie

Aluplast Pvc profielen

IDEAL 4000

 • Systeem met een dubbele dichting
 • 5-kamer profiel
 • Inbouwdiepte 70 mm
 • Uw=1,29W/m2K

IDEAL 5000

 • Systeem met 3 dichtingen
 • 5-kamer profiel
 • Inbouwdiepte 70 mm
 • Uw=1,23W/m2K

IDEAL 8000

 • Systeem met 3 dichtingen
 • 6-kamer profiel
 • Inbouwdiepte 85 mm
 • Uw=0,77W/m2K

Alupast pvc ramen aan scherpe prijzen bij GroothandelRamen: als prijs en kwaliteit belangrijk zijn

Ben je op zoek naar kwalitatieve, maar tegelijk scherp geprijsde Aluplast pvc ramen? Aluplast staat sinds jaar en dag als fabrikant van hoogwaardige kunststof kozijnen bekend. Bij GroothandelRamen geniet je dankzij lage productiekosten van de laagste tarieven voor deze eersteklas raamprofielen. Ideaal voor de bouw of renovatie van een uiterst energiezuinige woning. Wij zijn bovendien veruit de goedkoopste op de markt en leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Bij GroothandelRamen geniet je van een uiterst persoonlijke service – en dat ook na de aankoop van jouw ramen. 90% van onze bestellingen is reeds binnen vijf weken afgerond (35 werkdagen), wat aanzienlijk sneller dan normaal is. Aluplast pvc ramen kopen bij GroothandelRamen is dan ook een geld- en tijdsefficiënte beslissing! Aluplast pvc ramen

Pvc ramen van Aluplast bieden tal van voordelen

Pvc ramen bieden talloze voordelen en worden dan ook het meest gekozen bij de bouw of renovatie van een woning. Zo zijn pvc ramen op maat superisolerend en standaard van hoogrendementsglas HR++ (dubbel: ug = 1.0W/m2K, driedubbel: ug = 0.6W/m2K) voorzien, wat de EPC-waarde van je woonst sterk verbetert. Zowel in de winter als zomer hou je zo de binnenhuistemperatuur constant. Verder biedt hoogrendementsglas een superieure isolatie, die geluid van buitenaf tot een absoluut minimum reduceert. Last but not least is pvc simpelweg een goedkope en budgetvriendelijke kunststof. Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid als onderdeel van het Renovatiepact premies tot wel €1250 en andere fiscale voordelen voor de isolatie van je woning uitreikt? Energiebesparende renovaties van meer dan tien jaar oude woningen maken bovendien aanspraak op een btw-verlaging van 21 naar 6%. Een energiedeskundige voor je renovatieproject bespaart je met andere woorden al gauw handenvol geld. Bij GroothandelRamen beschikken we over gekwalificeerd en ervaren personeel die met raad en daad bijstaan – ook na de aankoop van je pvc-ramen.

Aluplast pvc ramen en kozijnen: budgetvriendelijk comfort

Aluplast is een Duitse fabrikant, die oerdegelijke en superisolerende pvc-raamprofielen vervaardigt. Aluplast is zonder meer een koploper in kunstoftechnologie: Aluplast-kozijnen zijn uiterst energie-efficiënt, innovatief en hebben een erg hoge isolatiewaarde. Waar de standaard Ideal 4000-uitvoering over 70 millimeter bouwdiepte en tot wel 41 millimeter beglazing beschikt, brengt Ideal 8000 dankzij een driedubbele beglazing van 51 millimeter energiezuinigheid en optisch genot tot een nog hoger niveau. Op maat ontworpen ramen worden ook steeds met een inbraakwerend beslag met twee of meer anti-inbraakbouten uitgerust. Voor Aluplast pvc ramen gaan functionaliteit en veiligheid kortom hand in hand. Aluplast pvc ramen zijn niet alleen erg energiebesparend en voordelig geprijsd, je hebt ook keuze uit een breed scala van eigentijdse en traditionele kleuren en genuanceerde tinten. Pvc-ramen zijn immers lang niet alle wit of metaalkleurig. Wie wil, kan bijvoorbeeld voor een geslaagde houtimitatie opteren, die je ruimte in een landelijke sfeer onderdompelt. Strak en modern, of toch maar traditioneel en warm? De keuze is volledig aan jou! Ten slotte zijn pvc ramen door de interne en externe structuur vrijwel onderhoudsvrij. Urenlang poetsen en schrobben is met andere woorden niet aan de orde. Even met de doek en wat schoonmaakmiddel erover, en de ramen zijn zo goed als nieuw!

Pvc ramen van Aluplast installeren is eenvoudig en snel gebeurd

Helemaal overtuigd van Aluplast pvc ramen? Via onze website kan je een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Voer de afmetingen en specificaties van jouw ramen in onze online calculator in en wij gaan meteen aan de slag! Bestellingen bij GroothandelRamen duren nooit lang, waardoor je renovatieproject of verbouwing geen onnodige vertraging oploopt. Wij leveren ook technische bijstand op de werf – en dat uitsluitend door Belgische ondernemers. Je bespaart daarbij honderden euro’s door bijvoorbeeld zelf de uitbraak te doen en ervoor te zorgen dat alles klaarstaat. Toch nog vragen? Bij GroothandelRamen maken beloftes schuld. Zo geniet je van maar liefst tien jaar garantie en een doorlopende service afgestemd op jouw noden. Bijkomende vragen? Neem dan contact met één van onze experts op.